Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadının sesi bana itici geliyor.Buna gerek yok youtubeda bir sürü yönlendirmeli hipnotik telkin calismasi niteliğinde videolar mevcut
Evrim Balıkçı'yı tavsiye ederim bir cok konuda telkinleri var
kendi kendimize telkin yapsak olmuyor mu illa araya birilerini sokup para mı kazandıracağız onlaraVay be bu da bir sektör olmuş çıkmış başımıza, kaç kişi ekmek yiyor kimbilirinşallah faydalıdır yani düzenbazlık olmasın da...
İnsan yine en çok kendine güvenir. En etkilisi herhalde kendi sesini dinlemektir.kendi kendimize telkin yapsak olmuyor mu illa araya birilerini sokup para mı kazandıracağız onlara![]()
İki eğitime seminere katılan bir kağıda sertifika yazdıran yaşam koçu olup çıkıyot. Ben kendim koç gibiyim ya elin adamı bana neyin koçu olacakkendi kendimize telkin yapsak olmuyor mu illa araya birilerini sokup para mı kazandıracağız onlara![]()
aynen katılıyorum.kim beni benden iyi tanıyabilir ki?psikologlar bile anlattığımız kadar değerlendiriyor biziİnsan yine en çok kendine güvenir. En etkilisi herhalde kendi sesini dinlemektir.
bunu yazınca sitedeki yaşam koçları gelip kızıyorlar.o yüzden yorum yohhhhhhhİki eğitime seminere katılan bir kağıda sertifika yazdıran yaşam koçu olup çıkıyot. Ben kendim koç gibiyim ya elin adamı bana neyin koçu olacakyoga da öyle. Her köşe başı yoga atölyesi, kaç kişi biliyorum evde ders veriyor. Hepsi başarılı oluyor mu acaba merak ediyorum, dörtte biri oluyorsa ben de ikna olacağım gerçekten
Hangi site? Burda da mı varlarbunu yazınca sitedeki yaşam koçları gelip kızıyorlar.o yüzden yorum yohhhhhhh![]()
Bugün tam bu konuyu düşündüm. Koçluk nasıl bir şey, bu kişinin acaba sihirli bir eli mi var.İki eğitime seminere katılan bir kağıda sertifika yazdıran yaşam koçu olup çıkıyot. Ben kendim koç gibiyim ya elin adamı bana neyin koçu olacakyoga da öyle. Her köşe başı yoga atölyesi, kaç kişi biliyorum evde ders veriyor. Hepsi başarılı oluyor mu acaba merak ediyorum, dörtte biri oluyorsa ben de ikna olacağım gerçekten
evet daha önce de benzer konu açılmıştı.bayağı varmış yaşam koçu.Hangi site? Burda da mı varlar![]()
Herkeste farkli etkileri olabilir tabiiO kadının sesi bana itici geliyor.
Konu sahibi telkinden ziyade farkındalık meditasyonu yapmayı denediniz mi ?
Yani evet yasam koçluğu da bir sektörVay be bu da bir sektör olmuş çıkmış başımıza, kaç kişi ekmek yiyor kimbilirinşallah faydalıdır yani düzenbazlık olmasın da...
Kendi kendine telkin yapmak daha faydali aslindakendi kendimize telkin yapsak olmuyor mu illa araya birilerini sokup para mı kazandıracağız onlara![]()
Evet oyleİnsan yine en çok kendine güvenir. En etkilisi herhalde kendi sesini dinlemektir.
Kocluk kisiye sorular sorarak kendi farkindaligina ulasmasina yardimci olmak ve ona yol arkadasligi etmek en kisa tanimiylaBugün tam bu konuyu düşündüm. Koçluk nasıl bir şey, bu kişinin acaba sihirli bir eli mi var.
Iyi geliyorsa daha etkili olabilir benikendi kendimize telkin yapsak olmuyor mu illa araya birilerini sokup para mı kazandıracağız onlara![]()
Sosyal fobi ve depresyon şuanda kaygi bozuklugu hepsi var ve baya zor durumdayım kafam karışık nasil bir yol izleyebilirim bilmiyorumHerkeste farkli etkileri olabilir tabii
Bir sürü baska kisiler de var
Mistik bisey vardi kadinin adini animsayamadim kocasinin adi cem ikisi birlikte videolar telkinler hazirliyorlar onun da sesi dingin ve hos geliyor
Telkinler de uzun vadede bilincaltina yerleşiyor hani şu 21 gün olayi gibi
Yani evet yasam koçluğu da bir sektör
Faydali yanları tabii ki var ve tek basina eğitim almak yeterli değil o alanda kendini yetistirmek de gerekli mesela koclukta kisilerin kendi farkindaligina varmasi icin sorular sorulur
Örneğin ben soru sormam, biri bir sey anlatmak isterse dinlerim ama onu yönlendirecek sorular sormak aklima gelmez :) hic sormam demeyelim ama bir koç 1 saatte 10 soru sorarsa ben 2 3 sorarim o da kisi anlatırken ve ben onu dinlerken konusmasinda kafama takilan bir sey olursa sorarim yani yetkinlik de önemli eğitim de tecrübe de
Kendi kendine telkin yapmak daha faydali aslinda
Hangi konuda ise derdiniz o konuya ilişkin olumlamalari ses kaydina alın ve düzenli dinleyin illa ki ise yarayacaktır
Evet oyle
Kocluk kisiye sorular sorarak kendi farkindaligina ulasmasina yardimci olmak ve ona yol arkadasligi etmek en kisa tanimiyla
Ben online seminerlere katiliyorum kendimi gelistirmek ve biraz da kafami dagitmak için. Tabii o konulara iliskin yazilar da okuyorum kitap da. Dolayısıyla biraz bilgi sahibi olduğumu düşünerek yazmak istedim.
Konu sahibi,
Bahsettiginiz siteyi de animsiyorum ama kimindi hatırlayamadim birilerine telkin yaptırmak yerine sorun ne yazarsaniz size belki onerebilecegim seyler olabilir
Kendimi değersiz kotu hissetme insanlara fazla önem verme hepsi var sağlığında bozuluyor napacami şaşırdım cocuklarim varIyi geliyorsa daha etkili olabilir beni
Sosyal fobi ve depresyon şuanda kaygi bozuklugu hepsi var ve baya zor durumdayım kafam karışık nasil bir yol izleyebilirim bilmiyorum