• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telin çıkması ayrı bir dert oldu!

BesiktasimOleey

O bir KARTALİÇE 😇
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
267
53
13
İstanbul
Öncelikle iyi günler,
Benim sorunum tel tedavisinden sonra dişimin arkasına takılan ince tel bu sürekli kırılıyor artık doktora gitmekten çekinir oldum resmen bana hayatı zehir ediyor 1-2 ay sahip çıksam 3.ay kırılıyor. Aranızda var mı benim gibi sorun yaşayan, sorun bende mi onu da bilemedim...:44:

Öncelikle iyi günler,
Benim sorunum tel tedavisinden sonra dişimin arkasına takılan ince tel bu sürekli kırılıyor artık doktora gitmekten çekinir oldum resmen bana hayatı zehir ediyor 1-2 ay sahip çıksam 3.ay kırılıyor. Aranızda var mı benim gibi sorun yaşayan, sorun bende mi onu da bilemedim...:44:

Ben de var, 5 senedir duruyor bir sorun çıkartmadı ben de. :44: Yapıştırılma benimkisi. İncecik bir tel dişlerimin arkasında yapıştırılmış bir vaziyette. Alt ve üst çenemde var ön dişlerimde sadece.

Ben de var, 5 senedir duruyor bir sorun çıkartmadı ben de. :44: Yapıştırılma benimkisi. İncecik bir tel dişlerimin arkasında yapıştırılmış bir vaziyette. Alt ve üst çenemde var ön dişlerimde sadece.

Ben erik yiyerek kırdım benim de yapıştırma:8: aynı şekil benim de alt çenemde, üst daha çıkmadı:31: ne yani ömrüm boyunca erik yiyemeyecek miyim:19:

Son düzenleme:
Haklısınız, bana dişlerin eski şekline geri döner dedi kafamı karıştıran bu aslında, gerçekten gerek yok mu:31:

Tel takan birçok arkadaşım var. Benden başka kimsede yok bu tedavi sonrası tellerden. Onlara doktorları sadece aparey vermişti bana hem apareylerden verimişti hem de bu teli takmıştı. İlk defa benden başka birinde sen de duydum açıkçası :51: En önemlisi verdiği diş kalıpları var ya apareyler onları dediği zamana kadar kullanman ki zaman geçtikçe elbette dişlerin aynı kalmıyor ama gözle görülür değişiklikler olmuyor.

Tel takan birçok arkadaşım var. Benden başka kimsede yok bu tedavi sonrası tellerden. Onlara doktorları sadece aparey vermişti bana hem apareylerden verimişti hem de bu teli takmıştı. İlk defa benden başka birinde sen de duydum açıkçası :51: En önemlisi verdiği diş kalıpları var ya apareyler onları dediği zamana kadar kullanman ki zaman geçtikçe elbette dişlerin aynı kalmıyor ama gözle görülür değişiklikler olmuyor.

İçimi rahatlattınız yaaa teşekkür ederimm :21:

Günaydın kızlar, bir aydır tel takılı dişlerimde. Ön üst dişlerimde çapraşıklık var ve yay da takıldı. Yay olan dişimin alt kısmı boşluğa doğru ilerlemiş biraz ama kökte yani üst kısımda sanki pek değişiklik yok o yüzden yamuk bir ilerleme olmuş:) dişlerin yer değiştirmesi kökten mi başlıyor yoksa alt kısımdan mı?

Back