- 20 Haziran 2022
- 732
- 422
- 30
-
- Konu Sahibi morciveert
yani... he deyin geçin bence o zaman... zaten kısa sürecek bi durumkızlar kv tv bozuldu tamirde her akşam bize geliyor. Ve haftaya eşim gecede yani evde uyuyacak ben işteyken. annesi kesin sen odada uyu ben içerde tv izliyeyim diyecek. nasıl tepki vermeliyim. bu kadın bana daha önce temişzlik konusunda bir sürü laf etmis insan eski konularımdan görebilrsiniz. o yüzden ben yokken tek durmasını istemiyorum. sizce kötü niyetlimi düşünüyorum. siz olsaydınız napardınız?
Tv bagimlisi degilim hatta cok cok az izlerim ama tv karşısında uyumak hakikaten ayri guzelİmkanınız varsa uygun fiyatlı bir tv alsın eşiniz, yedek tvsi olsun biri bozulunca diğerini açar, bazı yaşlılar tv bağımlısı oluyor rahmetli annemle kayınpederim de tv bağımlısıydı, haftanın 7 günü sabahtan akşama kadar tvde seyredecek bir sürü şeyleri vardı, yetmiyor gibi tv karşısında uyukluyorlardı tv sesiyle uyumak güzel oluyormuş
O zaman cevabını verin sizde. Ben olsam anne burası benim evim,ben çalışan bir kadınım,rahatsız oluyorsan gelme der geçerdim zaten.bende üzülüyorum vicdan yaptığım için buraya konu açıp sormak istedim. ama zamanında çok laf söyledi bana temiz olmadığımı benim evimi pis görmek zorunda olmadığını gibi
Alıp TV yi evine gönderinkızlar kv tv bozuldu tamirde her akşam bize geliyor. Ve haftaya eşim gecede yani evde uyuyacak ben işteyken. annesi kesin sen odada uyu ben içerde tv izliyeyim diyecek. nasıl tepki vermeliyim. bu kadın bana daha önce temişzlik konusunda bir sürü laf etmis insan eski konularımdan görebilrsiniz. o yüzden ben yokken tek durmasını istemiyorum. sizce kötü niyetlimi düşünüyorum. siz olsaydınız napardınız?
Kadının rahatsız olduğu bu değil gelip evini inceleyip laf söylemesi konu sahibi çalıştığı için ki haklı evini her gün derli toplu tutamaz kv gelip TV izlicek diyeNe kadar büyütmüşsünüz… Yaşlı kadın televizyon izler ne yapsın? O kadar problemse küçük bir televizyon hediye edin, mutfağına koysun.
İşte böyle yapıyorlar sonra geline muhtaç oluyorlar,anlamıyorum ki bari ilerisi için menfaatin için sus be kadinbende üzülüyorum vicdan yaptığım için buraya konu açıp sormak istedim. ama zamanında çok laf söyledi bana temiz olmadığımı benim evimi pis görmek zorunda olmadığını gibi
Kayınvalidenin de laf söylemesi çok ayıp. Ama aynı binada oturup annen gelmesin demek çok gerçekçi değil.Kadının rahatsız olduğu bu değil gelip evini inceleyip laf söylemesi konu sahibi çalıştığı için ki haklı evini her gün derli toplu tutamaz kv gelip TV izlicek diye
Pis görmek istemiyorsan ya gelme ya ogluna söyle temizlesin ya da kendin temizle diyeceksinbende üzülüyorum vicdan yaptığım için buraya konu açıp sormak istedim. ama zamanında çok laf söyledi bana temiz olmadığımı benim evimi pis görmek zorunda olmadığını gibi
Sen zannediyor musun ki evi tertemiz bıraksan da gitsen kv temizsin diyecek sana. Böyle bir şey yok. Sen evine sokmasan bile yine arkandan pis diyordur zaten. Eve almamak çözüm değil susturmak çözüm pısmalı küsmeli gerekiyorsa. Kır kalbini korkma.Bana söylemez gider görümcemi arar anlatır. Eşim tekken ona söyler. Bana söylese cevabını alır zaten. Ama ben benim hakkımda öyle düşünmesini bile kaldıramıyorum. Bu arada pis bir insan da değilim. Kendisi takıntılı sadece, he piste olsam benim evim kimseyi de ilgilendirmez ki. O herşeyimize mudahil olmak istediği için bu tv olayı ona fırsat olacaktır.