televizyonsuz duramayan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmkanınız varsa uygun fiyatlı bir tv alsın eşiniz, yedek tvsi olsun biri bozulunca diğerini açar, bazı yaşlılar tv bağımlısı oluyor rahmetli annemle kayınpederim de tv bağımlısıydı, haftanın 7 günü sabahtan akşama kadar tvde seyredecek bir sürü şeyleri vardı, yetmiyor gibi tv karşısında uyukluyorlardı tv sesiyle uyumak güzel oluyormuş 😵‍💫
Mune ablacım Esra Erol ve müge anlı en çok sevgili büyüklerimiz sayesinde rating 1.liği götürüyor. 😁🧿

Gelsin izlesin ya ne olacak 3 günlük dünya. Tamam zamanında kırıldınız belki ama o zaman ona tepkinizi gösterin geçin, işte herkesin ağzı var bir şey söylüyor. Herkesi de hayatımızdan çıkaramıyoruz. Eğer evinize bir şey derse siz de cevabını verin geçin.
haklısınız. eskiyi unutup biraz ılımlı yaklaşmam gerekiyor sanırım. çünkü şimdi melek gibi kaynanam gerçekten garip ama, zamanında kırıldıgım noktaları söylemiştim zaten, belki onlar dank etmiştir.

İşte böyle yapıyorlar sonra geline muhtaç oluyorlar,anlamıyorum ki bari ilerisi için menfaatin için sus be kadin
evet sırf o yüzden. yoksa ne derdim olur kendisi ile gelsin izlesin. işte olacağım zaten dağıtan bi insanda değildir. hizmet bekleyen birisi hiç değil, genel olarak huylarını seviyorum ama bu temizlik takıntısı başıma bela olmuştu, her gün halılarını makinaya atan bir insan yani takıntılı olduğu buradan anlaşılabilir

Anne hazir evdeyken evi de supurur musun? Yemek yapar misin? Bunlari diyemez misiniz? Oteki turlu cok sacma cunku. Esiniz darilabilir annemi bir hafta idare edemedi diye. Kayinvalideniz de belki laf etmez laf edince is gelecegini dusunurse.
Dün söyledim eşime korkularımı. Sen gecedeyken annen gelip izlermi diye sordum. o soru bile kırdı onu yani ne zararı olacak ki dedi. eski konuları açtım, evimde donumu görmek zorunda olmadıgını cok pis oldugumu söyleyen bi kadın ben cekiniyorum sadece yoksa ne zararı olacak dedim. olurda bir sey derse bn her zaman oldugu gibi seni savunurum merak etme dedi. içim rahatladı en azından. bilmiyorum artık gelirmi gelmez mi.
evimi süpür yemek yap tabii ki diyemem yaslı kadın, bir de kendisi benim onun evini süpürmüyorum diye küsmüştü. Birde ben öyle desem kalpten gider :KK70:

Kaynanamı tanıdığım için, sabah erken işe gittiğim için, evim dağınık olabiliyor. Benden sonra eşim geliyor e o dağıtabiliyor. Kaynanam böyle şeylere takılıyor. Hem ben evde yokken eşim uyuyorken neden benim evimde dursun. Bana mantıksız geliyor benim evim özelim, çamaşırlarımı içerde kurutuyorum asıyorum. Neden görsün
altlı üstlü oturduğunuza göre size evi o mu verdi?
öyle görünüyor
yalan değil bende evde ben yokken pek sevmediğim bir insan gelsin etsin istemem

ama hal yukarıdaki gibi ise üzgünüm ama girecek çıkacak konuşacak tv de izleyecek mmalesef

Evi alt kattaysa tvyi izledikten sonra insin evine, bende uzak bir yerde sandım. Ben netflixden bir diziye başladım onu izliyorum deyin sizde.
sorun gelip izlemesi değil ki. Evimde kusur bulursa diye çekiniyorum. Daha önce temizliğimle alakalı konuştu hep bana

sorun gelip izlemesi değil ki. Evimde kusur bulursa diye çekiniyorum. Daha önce temizliğimle alakalı konuştu hep bana
Sizde verin cevabını, herkes kendi evine baksın ben bu halinden memnunum evimin deyin. Beğenmiyorsa gelmesin. Sanırım en son çekineceğim şey kaynanamın evimin temizliğini eleştirmesi olurdu.

kızlar kv tv bozuldu tamirde her akşam bize geliyor. Ve haftaya eşim gecede yani evde uyuyacak ben işteyken. annesi kesin sen odada uyu ben içerde tv izliyeyim diyecek. nasıl tepki vermeliyim. bu kadın bana daha önce temişzlik konusunda bir sürü laf etmis insan eski konularımdan görebilrsiniz. o yüzden ben yokken tek durmasını istemiyorum. sizce kötü niyetlimi düşünüyorum. siz olsaydınız napardınız?
Sizin evinize sizin duzeninize ne diye laf ediyor buna izin vermeyin tvi konusunada ne diyim bilemedim Kanal 7 izliyordur kesin🤣🤣 akili telefonu yokmu anne telefondan izle söyleseydin

içim karardı, sinir olduğunuz için batacak bu durum gelirse. uygun fiyatlı yedek bir tv alamaz mısınız. bazı zincir marketlere gelkiyor ya. kendisininki gelince onu da mutfağına taktırırısınız. ya da katlanacaksınız ne diyeyim

Hayır sanki duyan da makineye bagli sokunum cihazi falan tarzi hayati bir cihaz kullanmasi gerekiyor da evinde elektrik olmayinca size gelmesi gerekiyor gibi bi zorunluluk algisi niye ben onu anlamadim? O boyle bi saçmalığı talep edip söylediğinde nasil buyur gel dediniz ki? Aa aa ne munasebet canim Ölmez ya otursun televizyonsuz. Niye bu kadar kullandiriyorsunuz kendinizi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X