Anket Televizyon Ödülleri !

bende yaptım anketi bu anket neden sadece balıkesir çevresinde acaba bende onu merak ettim il il kadınların beğenierimi araştırılıyorki :34:

bazı şıklar eksikti, aradığımı bulamasam da cevapladım yine de. star haber ve alyazmalım dizisi nasıl olmaz, drama dalında barış falay'ı da göstermeliydiniz. çok büyük eksiklik :50:

Ankette sadece belirli görüşe sahip kanal ve kişiler yer almış. Bu kişileri beğenmeyen hatta yaptıkları programları tasvip etmeyen bizler hangi şıkkı işaretleyip toplum yararına olan kişi, kanal ve programları tercih edelim.Biz toplum olarak, aslında çok azınlıkta olup da sanki herkes bu kesimdeymiş gibi gösterilen kanal, kişi ve programlardan ibaret değiliz.Anketlerinizde toplum yararına olan haber ve diğer programlara özen gösteren kesimleride yer alırsanız severek katılırım.Öğrencilerime de severek bu anketleri yaparım. SAYGILAR ...

Anket Hazırlık Aşamasında, Üyelerinde Kategori de Görüşü Alındı..
Bilginize..

Keşke Lutf Etseydiniz ..:ssz:

Son düzenleme:
oylarımızı verdik şimdi sonuçların açıklanmasını bekleyelim bakalıım :kkk: :kkk:

Odullu oldugu gelen mailde yazmiyordu ama bende katildim odul nedir :)) ne zaman belli olacak? :)

aaa ödüllümüydüü bende katıldım hadi hayırlısı

arkadaslar ankete katilanlara odul yok..anket sonuclarina gore kazanan unlulere odul verilecek..

Yanilttigim icin uzgunum ya bende bi baskasinda gordum :s oyle ya odul niye bize verilsin :)

Ankette sadece belirli görüşe sahip kanal ve kişiler yer almış. Bu kişileri beğenmeyen hatta yaptıkları programları tasvip etmeyen bizler hangi şıkkı işaretleyip toplum yararına olan kişi, kanal ve programları tercih edelim.Biz toplum olarak, aslında çok azınlıkta olup da sanki herkes bu kesimdeymiş gibi gösterilen kanal, kişi ve programlardan ibaret değiliz.Anketlerinizde toplum yararına olan haber ve diğer programlara özen gösteren kesimleride yer alırsanız severek katılırım.Öğrencilerime de severek bu anketleri yaparım. SAYGILAR ...

Özür dilerim ama

hatta özür dilemiyorum ....

Ankete cevapları belirlerken 1,5 ay kaldı öneri toplama yazısı burada. 1 tane öneri yapmadınız da şimdi mi aklınıza geldi farklı görüş ayrılığına sahip olduğunuz ?

İlla çıkacak böyle tipler artık tipler demek istiyorum zira bu yaptığınıza öküz altında buzağı aramak denir baişka birşey denmez ! Neymiş belirli görüşe sahip kanal ve kişiler.... Ben mi çok cahilimde bu görüşleri göremiyorum yoksa siz mi çok fesatsınız ?

Şurada ağız tadı ile bir aktivite yapalım dedik inanın burnumuzdan getirdiniz.

Tamam her görüşe saygımız varda sizin ki görüş değil görüşsüzlük .....

Bende National Geo izliyorum o da yok seçeneklerde !

La havle vela kuvvet !

Back