Telepati İle İstediğiniz Kişiyle Bağlantı Kurma

Bu 6.hismidir nedir bilmiyorum ama kendimi kasfetmek istiyorum artik.
bazen suan olan olayi daha once yasamis gibi hissederim olur
yada birini uzun zamandir gormemisimdir ogun ruyamda gorurum yada dusunurum sonra pat gorurum yada tel.la gorusurum.

simdi bikacgundur basima gelenleri anlatim ruyamda annem yengemi ayse ye gidiyo falan diye biseyler soyledi, sabah yengem aradi bugun ayseye gidicem uzun zamandir gitmedim cenazesi varmis bassagligina gidicem dedi.2gun once bir korku sardi beni aksam oyle korktumki eve hirsiz giricek diye bide diyorum kotuyu cagirmim diye icimi ferah tutmaya calistim ve bugun butun mahallede polisler ben cami actim neolmus diye pat karsimda hirsiz ve polisler tam karsimdaki kattaydi ve gozgoze geldim ve ben bu konulari bu ara cok arastiriyodum.gercekten tesadufmu ne bilemedim ama benden kaynaklanan biseyse kendimi kontrol etmek istiyorum artik.off kafam cok karisti şoktayim hala..

Telepati yeteneği aslında her insanda var. Geliştirmek lazım.
Ben enerjim yüksekken kimi düşünsem ya arar ya karşılaşırım, birçok aklımdan geçen şey gerçek olur. Her zaman mümkün olmuyor tabii

Bu yöntemi yapan başarılı sonuç alan var mı kızlar?

Siz bu yöntemle aramasını sağladınız mı? Peki zor bir şey miydi başardığınız? =) Küçümsemiyorum yanlış anlamayın sadece başaranların olması umut verici detay istiyor insan. Bende bazen sadece aklımdan geçen kişi arıyor ya da aradığım kişi tam seni düşündüm diyor vs. bu yöntemlerle henüz denedim sayılmam. ama bu başıma gelen telepatik şeylerde takıntı yapmış olmamak yani sadece aklına getirmek bir amaç üzerine düşünmemek aramasını sağlıyor bence. umarım dener ve başarılı olurum ben de.

Yok canım zor bir sey degil :) Bazı insanlar telepatiye daha bir onem verdikleri icin gunluk hayatlarında da daha cok kullanıyorlar. Bunu uygularken yaptıgımızın ozel bir seymiş, bize hasmıs ve herkes yapamazmıs gibi dusunmemek gerekiyor. Her insanda VAR. Elbette aranmak istedigimde arandıgım, gorusmek istedigimde de karsıdan gorusme teklifi aldıgım oldu. En basitinden anlatıyorum ornekleri.. Bazen bir duvarla karsılasabilirsiniz ve soylemek istediginizi telepati yoluyla aktaramayabilirsiniz. Bu sizlere geri adım attırmamalı.. Gunun her saati uygulayabilirsiniz. Birine asık oldugunuzda neler geciyorsa aklınızdan, neleri soylemek istiyorsanız sanki o insan karsınızdaymıs gibi zihninizde konusma yapınız. Ve fotograf kullanmanızın size mutlaka faydası dokunur. E zaten yapıyorsunuz telepati yoksa farkında degil misiniz ?

Yineliyorum.. Bazı telepatlar -algıları bakımından- sizden daha ondedir. Sizinle ilgili bir seyi, sizin yapmıs oldugunz herhangi bir seyi, nereye gitmek istediginizi vb seyleri siz kendisine söylemeden yine size -sesli- soyleyebilir. Bu oldugu zaman o insanın telepat oldugunu bariz anlarsınız. İkilemde kalmamanızı saglayarak size kendisini desifre etmek yerine sadece tiyo vermis olur. Telepatlar normal sartlar altında kendini desifre etme geregi duymaz. Bu da ayrı bir bilgi.. :)

Benimde rüyalarım çoğukez çıkar Birde kendimi bildim bileli yaşadığım bişeyş anlatmak istiyorum benim gibi olan varsa ya da böyle bişeyi bilen. Mesela herhangi bi zamanda bişey yaparken işte nebilim sohbet ederken falan aniden geçmişte yaşadığım bi An gözümün önüne beliriyor. Hiç düşünmediğim hiçte önemi olmayan şeyler de geliyor mesela markete gittiğimi görüyorum sokakta yürüdüğüm anı görüyorum ama hepsi yaşadığım anlar. Yani şey değil Aaa bu anı öncedende yaşamıştım mevzusu değil bu. Bu birden bire geçmişten bi anımın gözümün önüne gelmesi

Reankarne durumu degil oyle degil mi ? Siz kucukken veya birkac ay oncesi yasadıklarınız mı gozunuzun onune geliyor ?

gerçekten bu aynen benim yaşadığım şey ...
bazen yıllar öncesini dahi aniden hatırlayabiliyorum ....
korkuyorum bazen .. bazen de vay be ne iyi hafızam var diyorum :)

gerçekten bu aynen benim yaşadığım şey ...
bazen yıllar öncesini dahi aniden hatırlayabiliyorum ....
korkuyorum bazen .. bazen de vay be ne iyi hafızam var diyorum :)
Normalde çol unutkan biriyim ama alakasız zamalarda gözümün önüne geliyor atıyorum yolda yürüdüğümü görüyorum ama gerçektende yaşadığım bi An o hayal değil yani. Ve hiç alakasız düşünmediğim şeyler. Beynimiz hiç durmuyor valla

aynen öyle ya :)

Evet sizle aynı şeyleri ben de yasadim diyebilirim.

hiç ben bunu duymamıştım, şu başlıktaki her yazıyı okudum da kitaplardan öğrendim ama empati ötesi bi durum bu. olumlama arinma yapıp iletişime geçme çekim bunlardan farklı, çok etkilendim, başlık da çok güzelmiş ilginç :)

Konuyu uzun zaman sonra yeniden açmış olacağım ama dün ilk defa telepati denemesi yaptım. Tam üçüncü göz imgelemesi yaparken başımda aniden bir baş ağrısı başladı ve saatlerce geçmedi. Bu baş ağrısı neden olur acaba?

Bu konularla ilgilenen birine telepati yapmak ile ilgili seler sordum .nesneleri hareket ettir sonra konuşalım dedi.o psiwheel degilmiydi?

Bu kadar uğraşmıyorum açıkcası (gerçi enerjim yüksek olduğu içinde olabilir) Gece uykuya yakın vücudum yorgun ve uykusuz anında yatağa dümdüz uzanıp gözlerim kapalı bir şekilde iki kaşımın ortasındaki çakramın bütün bedenime yayıldığını hissedip nefes egzersizi yaparak düşündüğüm kişiyle göz gözeymişiz hissini alarak bir ışıkla mesajımı gönderiyrormuş gibi yapıyorum. 10 kere denediysem 9 kere başarılı olmuşumdur er yada geç. Birindede başarısız olma sebebim karşı tarafın o mesajı gerçekleştirmek istememesi. Buradaki amaç birine bir şey yaptırmak değil yaptırmak istediğiniz için onun aklına sokmak

Kızlar selamlar. Bu tekniğin detayını bilmiyordum. Bu akşam başlıyorum 3 kişi üzerinde deneyimlemeyi seçiyorum;

Cumaya kadar arayan olursa güncellicem. Bu insanlarla yaklaşık 1 yılı geçkindir görüşmüyorum. Hayrıyla sonuçlansın.

Sevgiler.

Merhaba. Düşündüğüm iki kişi aradı. Çok enterasan cidden ama ben numaralarının sanki telefonumda görüdüğünü yani beni aradıklarını imgeleyerek yaptım. O numaralar telefon ekranımdaydı cidden. Hayırlısı bakalım.

EK: Rüyamda gördüm iyi misin dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…