telefonuna p..no indiren koca vakası

bu bdsm ne bir açıklasan bana
birimizin neden hoşlanmadığını neden haz aldığını biliyoruz bilmiyosanda öğren bir zahmet
ters ilişkiyi şununla bağlantılıyorum
ben istemiyorum sen istiyosun diyede bunu yapmıycam
sen nasıl yanlarına dokunmamdan gıdıklanıp hoşlanmıyorsan ve ben dokunmamaya özen gösteriyorsam sende aynı özen göstereceksin.Sırf sen haz alacaksın diye beni istemediğim bir şeye zorlamayacaksın
eğer bu sebepten dolayı kabul görmediğinden dolayı çareyi başka insanlardada arayacaksa buyursun arasın
sırf bunu yapmıyorum diye başkasına koşan adamla zaten benim bir sevgi bağım olamaz
Şu alıntıladığım kısmın altına imzamı atarım son derece doğru.

Bdsm ye gelince o baya uzun mevzu ben size özelden anlatayım onu.

kelepçeli kırbaçlı tasmalı deri kıyafetli tipler olur ya Celalle ceren vardı bilmem izledin mi orda var böyle bi hatun, efendi köle ilişkisi gibi gönül rızası ile dayak yiye yiye tatmin olanlar aşağılanmaktan zevk alanlar...kafanda bi resim canlandı mı, Brutal seks diyelim hardcore :confused:

"BDSM" kısaltmasının anlamı şöyle:

-bağlama ile disiplin ("bondage and discipline" B/D),
-hakimiyet ile teslimiyet ("dominance and submission" D/S)
-sadizm ile mazoşizm ("sadism and masochism" S/M) öğelerini bir araya getirir.

Ha içeriğinde ne var derseniz:

Her şeyden önce karşılıklı rıza var. Her şeyin dozunu ve sınırını taraflar birlikte belirliyo.

Bir adet dominant/baskın taraf var. Bu kişi emretmekten, hükmetmekten, başkaları üzerinde otorite kurmaktan zevk alıyo genel olarak.

Bir adet dominant tarafın isteklerine uyan pasif taraf var. Bu kişiler cinsel ilişkide acıdan, aşağılanmadan, zayıf konumda olmaktan, idare edilmekten vs. psikolojik olarak zevk alıyolar.

Fiziksel bi zorlama ve güç uygulama var. Dozu taraflara kalmış. Sınırın aşılmasını kontrol etmek için güvenli kelimeler var.

Pek çoğunda emir, ödül ve ceza durumu var.

Tasma, deri, kelepçe, ip, kırbaç vs. oyuncaklar yaygın kullanılıyo.

Bi tutam da sevgimizi katıyoruz içine buyrun size BDSM tarifi. Afiyet olsun.

Not: Özetinin özetinin özeti oldu tabi bu. Sınırları çoook geniş bi durum. Son derece softcore olarak evde basit bi esarpla el ya da göz bağlama ve basit tatmine yönelik isteklerde bulunma şeklinde de olabilir. Çok hardcore olup kişiyi kafese kapatma, çöp vs. yemeye zorlama, elektrik vermeye kadar uçtukça uçadabilir.

Son düzenleme:
X