- 2 Eylül 2013
- 463
- 127
sapkın iğrenç yaftasını yapıştıranlar genellikle konuyu takip etmeyenlerden geliyorSizin konunuzun farklı yönleri var zaten bütün sayfaları da okumuş biri olarak ben sizi anlıyorum.
Tabi ki sizi deneme tahtası olarak göremez, reddettiğiniz bi şeyi baskıyla üzerinizde uygulamaya çalışamaz. Bu resmen evlilik içi tecavüze girer, baskı kurup tedirgin etmeye hiçbi şekilde hakkı yok.
Beni rahatsız eden size özel yapılan yorumlar değildi zaten.
Benim yadırgadığım birincisi bunun sizin de dediğiniz gibi zevk ve anlayış meselesi olduğunu kavrayamayıp her şeye bi "sapkın, iğrenç" yaftası yapıştıranlar. Sanırsın Kamasutra yı onlar yazmışlar, öyle bi özgüvenle milletin yatak odası için çirkin yorumlar yapıyolar.
İkincisi de ön yargılı yaklaşımlar. Yani hiç denemediği bi yemeğe "iyyyy igrenc yemicem" diyen çocuklar gibi hiç denemediği bi şey için yorum yapan insanlar.
Sizin durumunuzu istisna tutuyorum, eşiniz sizi memnun etmeyi öğrenecek önce. Biraz açık saçık olacak ama oral seks istiyosa önce kendisi yapmayı bi öğrensin bakalım.
hani biraz aşina olunsa düşünceler değişik olacaktır
hiçkimsenin fikrine karşı durmadım
herkesin ilişki anlayışı farklıdır
izleyenler var izlemeyin demedin izlemeyenede izleyin demedim
konuyu açtım ne türlü yorum gelirse gelsin saygı duydum
asla fikrimi birilerine empoze etmeye çalışmadım
açarken tedirgindim aslında kesin kapanacak gibisinden ama
ancak hanımlar anladılar beni sağolsunlar yol gösterdiler hepsine ayrı ayrı minnettar oldum