• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonuma gelen facebook onay kodu

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Kızlar merhaba, sabah bir baktım mesaj gelmiş kodu kullanarak Facebook hesabına giriş yapabilirsin diye iyi de ben böyle bir talepte bulunmadim bulunmadan böyle bir mesajın telefonuma gelmesi muhtemel midir size de sorayim dedim. Aklım almıyor çünkü.
Tesekkur ettim.

Başkası girmeye çalışmıştır üst üste şifreyi yanlış girince de onay kodu gelmiştir.

Birisi hesabiniza girmeye calisiyor. Sifreniz kolay bir sifreyse hemen daha zor bir sifre yapin.

Banada bi kez olmuştu..
E-posta adresiniz başkalarıyla benzerlik gösterebiliyor, insanlar farkında olmadan bazen başka bi e-postayla giriş yapmaya çalışıyor kendimden biliyorum :D
Ama tabiki biri didiklemiş şifrenizi bilerek denemiş olabilir.

Tesekkur ederim herkese... Kimin yaptığına dair en ufak bir fikrim yok yalnız. Bu daha da kotu. Şifreyi degistirdim.

Bende bahsettiğin iki aşamalı şifre sistemini kullanıyorum
Şöyle facebook hesabının daha önce girmediği bir cihazdan şifreni girerek ulaşırsa ekstradan telefonuna mesaj geliyor.
Biri şifreni kırmış sanırım. Hemen değiştirip daha zor bir şey yap.
Biri sadece girmeye çalıştığında hesabına bildirim olarak gelir.
Bana da olmuştu biri Fr konumundan girmeye çalıştı bu sen miydin diye bildirim yolladı facebook. Girmeye çalıştığını sanmıyorum.

Tesekkur ederim herkese... Kimin yaptığına dair en ufak bir fikrim yok yalnız. Bu daha da kotu. Şifreyi degistirdim.

Şifreyi değiştirmekle pek ilgisi yok aslında. Şifresini unuttum kısmından senin hesabın yazıldığı zaman telefon ya da e postaya yolla diye soruyor. Demekki giren kişi cep no ya yolla seçeneğini seçmiş.

Bende bahsettiğin iki aşamalı şifre sistemini kullanıyorum
Şöyle facebook hesabının daha önce girmediği bir cihazdan şifreni girerek ulaşırsa ekstradan telefonuna mesaj geliyor.
Biri şifreni kırmış sanırım. Hemen değiştirip daha zor bir şey yap.
Biri sadece girmeye çalıştığında hesabına bildirim olarak gelir.
Bana da olmuştu biri Fr konumundan girmeye çalıştı bu sen miydin diye bildirim yolladı facebook. Girmeye çalıştığını sanmıyorum.
Zaten hesabım daima açık hiç açmaya çalışıp şifreyi girmiyorum bile. Böyle bir şey de başıma gelince hemen şifreyi degistirdim dediginiz gibi.

Back