Pirince koyun ve 24 saat boyunca çıkarıp açmaya çalışmayın. Açarsanız parçalar yanar.
Oy daha taksidi devam ediyor.Gecmis olsun Spizella.
Olmasaymis iyiymis ama olmus insaniz dikkatsizlik, hata, unutkanlik.. yapabiliriz.
Esin keske hamile hamile okadar ustune gelmeseymis. Talihsizlik olmus.
Uzulme. Benim de klozete firlayan bir telefonu cikarip kurtarmisligim var evet. Ev arkadasim yanimdaydi o sac kurutma ile kurutmustu bi de pirince koymustuk. Onun ustune ben o telefonu bi 1-1bucuk sene daha kullandim.
Insallah duzelir seninki de canim.
ilk şok olmuşsunuzdur, o anda verdiği tepkiden o da pişman olur. Tabi ki senden önemli değil, zaten parayla alınan şeyin değeri para kadardır, üzülme canım benimorada telefon kurtarmaya çalışıyoruz eşim de nasıl düşürürsün diye bana atarlanıyor
bi de ağlıyorum diye “bana bişey denmiyormuş” o da bana bağırınıyor
Allahım sabır yarabbim zaten telefon kurtulursa da kullanmıycam kalsın istemem
gider 100 liralık ikinci el bi tuşlu telefon alırım
çok canım sıkkın ya
gerçekten mal mülk insandan önemli olmuş
15 ay telefon taksidimi olur.
Pirince koyma islemi olay olur olmaz yapilir diye biliyorum. Keske kurutma makinasina tutmak yerine direk pirinc yapsaydiniz.
ilk şok olmuşsunuzdur, o anda verdiği tepkiden o da pişman olur. Tabi ki senden önemli değil, zaten parayla alınan şeyin değeri para kadardır, üzülme canım benim
Telefonu asla açmayın 1 hafta falan. Açarsanız kısadevre yapar.
Iphone 7 ve üstüyse su geçirmez oluyor. O modelse bir şey olmaması lazım.
Hay Allah ya, ayıp etmişhala konuşmadığı gibi akşam yaptığım yemeği de yemedi
sabah da ters ters bakarak işe gitti
kendisi olay anında bana tepkisini gösterirken hakaret de yedim de asıl ona çok alındım orada koptu olay
ondan sonra konuşmadık
Birşey olmaz toparlar merak etmeyin. 2 saniyede heme o kadar su almaz içine. Merak edip açmayın yeter.6s malesef
bari 7 olsaymış
1 hafta da uzun süre ya ama kuruması için lazım sanırım
neyse artık belki de telefonsuz yaşayabileceğimin bi vesilesi olur
Hay Allah ya, ayıp etmiş
Birşey olmaz toparlar merak etmeyin. 2 saniyede heme o kadar su almaz içine. Merak edip açmayın yeter.
Benimki de suyun içine düşmüştü pirince koyup yeni telefon bakmaya başladım. Ertesi gün aldım pirinçten denedim ve çalıştı. Pirinç gerçekten nemi çekiyor. Kurutma makinesi sıcak olursa telefonun içinde kullanılan silikonlu yapıştırıcıları eritir. Tekrar başınıza gelirse anında götürün bir kavanoz pirincin içine koyun. Kapağı da açık kalsın. En az 24 saat sonra çıkarıp deneyin.
Bu konuda seni örnek alması lazım. Yaptığı hatayı anlar umarım. Anladığında söyleyebilirsin, ben sana bu şekilde davranmıyorsam senden de aynı sağduyuyu beklerim diye. Anlamazsa da bence yapılacak tek şey, kendisinin başına böyle bir olay geldiğinde aynı onun verdiği tepkileri ona vermek. Ağlaman da gayet normal, ben 9 aydır nelere ağlıyorum saçma sapan hatta sebepsiz yere... Eşlerimiz de bir zahmet daha anlayışlı olmalılar, zira bütün hormonal denge bozukluğunu, iniş çıkışı, değişimi biz yaşıyoruz.hiç soğukkanlı sağduyulu değil ya böyle olaylarda
kendi de yaşadı daha yeni aldığımız telefonu hatta telefonların kaç tanesini düşürdü kırıldı
cüzdanını düşürüp kaybetti
insanlık hali bunlar, üzücü ama hayatın sonu değil ki. hep destek olmaya çalıştım, teselli vermeye çalıştım.
orada da gelip bana hay allah tamam üzülme dur kurtarırız belki diyeceğine telefonun anasını ağlattın (ki daha ağır bir şey söyledi aslında) dedi
ben de ağlaya ağlaya ben sana böyle mi yaptım diyince de “sana bişey denmiyor, bişey desem ağlıyosun demesem ağlıyorsun” diye daha çok bağırıp çağırdı
ben de bırakıp çıktım o dakikadan sonra bi daha konuşmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?