Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım İphone 7 p . Kedim telefonu su kovasına duşurdu.
Hemen çıakrdım zaten su geçirmez oldugu için bı problem olmadı .
Senın iphone kaç ?
İphonelarda öyle olcagını sanmıyorum .su geçirmez değilmiş. özellikle sordum suya dayanıklı diyoruz ama geçirmez değil dediler.
çünkü bunu söyleyip satılan telefonlarda su geçirmez olayı olmuş dava açmışlar falan.
İphonelarda öyle olcagını sanmıyorum .
Çünkü denedım bizzaz su dolu kovaya düştü ve konu sahıbınden daha çok kalmıştır suda. Ama dedğim gibi benımkı 7p. diğerlerini bilemem.
Pirinç inşallah işe yarar canım geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım da telefonunu pirince yatırmış gece annesi görmüş bu pirinç yarın için ıslanacak heralde diye suyu doldurmuşMune konumu kapatabilir misin? paylaştım rahatladım :)
pirince koydum 1 hafta açmayı denemiycem.
inşallah kurtulur
Tedbir tabı kı iyi . Benımkıını kedım düşürdübenimkide aynısı. alırken sordum da özellikle, böyle dedi. gene de tedbir iyidir. ucuz da değiller yazık
lPirinç inşallah işe yarar canım geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım da telefonunu pirince yatırmış gece annesi görmüş bu pirinç yarın için ıslanacak heralde diye suyu doldurmuşrahmetli telefon sabaha kadar suda beklemiş
![]()
valla iphonelar bence su gecirmiyoBenim eskiden 4s im vardi sevgilim bana iphone 6 almisti (yeni ciktigi zamanlar) bana yeni tel alinca 4s i ben kullanim demisti o kullanmasin diye suyun icine koymustum bi kac saat durmustu. ertesi gun verdim calisti baya 1 yil sorunsuz kullanildi sonra kirildi. iphone 6 yi da kavga ederken aldim suya attim sudan cikartti calisiyodu sonra aldim duvara firlattim ekran paramparca oldu sandim ama kirilan ekran korucuymus o hale gelen tele yine bisey olmadi
bence sizinkide 3 saniyede suda kaldi diye bozulmaz :)
Günaydın S Spizella
Geçmişler olsun.
İnşallah düzelir telefonun.
2 sene önce Alaçatı'da selfi çekeyim derken kocamın iphone'nun denize düşürüp dalıp çıkarmışlığım vardır.
Hemen sahile götürüp kuruladık kendisini,zaten kapanmıştı.
Akşama açıldı,biraz sesi kısıldı ama tüm işlevleri yerindeydi.
Bak aradan 2 yıl geçti,o ince sesiyle şu an bizim küçük yeğene hizmet ediyor kendisi.![]()
eşin biraz yanlış yapmış ama 15 ay taksiti varmış birde iphone olunca normal tavrı.
yeni evliydik daha. işteyken aynısını yaşadım. harıl harıl su akarken pantolonu çıkarmamla telefon yok olup gitti
aradım eşimi bir arkadaştan o da bana beğendiğim telefonu alıp gelmişti. Nokia klavye tuşlu
ama şimdi senle aynı durumdayım. taksiti var. ben ödüyorum ama eminim tepki verir yani.
Hatta şöyle ki ben evden çıkarken kendi telefonumu evde bırakıp içimden de "Denize düşerse kocamınki düşsün de benimki sağlam kalsın" demiştim.
Nasıl bir totem tutturmuşsam!!!![]()
Ya sana bir şey olmasın.ya ben de böyle su kenarında bile gezerken parkta falan dikkat ederim hep korkulu rüyamdır telefon düşecek gibi gelir
ama düşe düşe tuvalete düştü![]()
sağoluniphone suya düşünce önce hattı çıkarmanız sonra görünür yerleri bezle kurulamanız ve daha sonra pirinç dolu bir kapta 2-3 gün bekletmeniz lazım.
kurutma makinesi vs tamamen suyu aniden buharlaştırdığı için telefon ölmüş olabilir ama yine de hattı çıkarıp pirinçte bekletin. çok geçmiş olsun.