• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonum

Mune Mune konumu kapatabilir misin? paylaştım rahatladım :)
pirince koydum 1 hafta açmayı denemiycem.
inşallah kurtulur

Sakın açmaya çalışmayın parçalar kısa devre yapar. Kapalı halde prinçte bekledin 1 gün kadar. fön tutmasaydınız keşke çünkü fön, suyu daha ilerilere itiyor. parçalar oksitlenmeye başlamadıysa şansınız var hala.

Benım İphone 7 p . Kedim telefonu su kovasına duşurdu.
Hemen çıakrdım zaten su geçirmez oldugu için bı problem olmadı .
Senın iphone kaç ?

eşin biraz yanlış yapmış ama 15 ay taksiti varmış birde iphone olunca normal tavrı.

yeni evliydik daha. işteyken aynısını yaşadım. harıl harıl su akarken pantolonu çıkarmamla telefon yok olup gitti :D
aradım eşimi bir arkadaştan o da bana beğendiğim telefonu alıp gelmişti. Nokia klavye tuşlu :D
ama şimdi senle aynı durumdayım. taksiti var. ben ödüyorum ama eminim tepki verir yani.

Benım İphone 7 p . Kedim telefonu su kovasına duşurdu.
Hemen çıakrdım zaten su geçirmez oldugu için bı problem olmadı .
Senın iphone kaç ?

su geçirmez değilmiş. özellikle sordum suya dayanıklı diyoruz ama geçirmez değil dediler.
çünkü bunu söyleyip satılan telefonlarda su geçirmez olayı olmuş dava açmışlar falan.

su geçirmez değilmiş. özellikle sordum suya dayanıklı diyoruz ama geçirmez değil dediler.
çünkü bunu söyleyip satılan telefonlarda su geçirmez olayı olmuş dava açmışlar falan.
İphonelarda öyle olcagını sanmıyorum .
Çünkü denedım bizzaz su dolu kovaya düştü ve konu sahıbınden daha çok kalmıştır suda. Ama dedğim gibi benımkı 7p. diğerlerini bilemem.

İphonelarda öyle olcagını sanmıyorum .
Çünkü denedım bizzaz su dolu kovaya düştü ve konu sahıbınden daha çok kalmıştır suda. Ama dedğim gibi benımkı 7p. diğerlerini bilemem.

benimkide aynısı. alırken sordum da özellikle, böyle dedi. gene de tedbir iyidir. ucuz da değiller yazık

Mune Mune konumu kapatabilir misin? paylaştım rahatladım :)
pirince koydum 1 hafta açmayı denemiycem.
inşallah kurtulur
Pirinç inşallah işe yarar canım geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım da telefonunu pirince yatırmış gece annesi görmüş bu pirinç yarın için ıslanacak heralde diye suyu doldurmuş :KK70: rahmetli telefon sabaha kadar suda beklemiş :KK70:

benimkide aynısı. alırken sordum da özellikle, böyle dedi. gene de tedbir iyidir. ucuz da değiller yazık
Tedbir tabı kı iyi . Benımkıını kedım düşürdü :deli:
Ve inan kalpten gidiyordum . Taksitli falan almadım ama sonuçta eşime aldırmak için onca dil döktüm :olamaz:
Bozulsaydı sanırım 50 tl lik bir telefon alırdı :deli:

valla iphonelar bence su gecirmiyo :KK70: Benim eskiden 4s im vardi sevgilim bana iphone 6 almisti (yeni ciktigi zamanlar) bana yeni tel alinca 4s i ben kullanim demisti o kullanmasin diye suyun icine koymustum bi kac saat durmustu. ertesi gun verdim calisti baya 1 yil sorunsuz kullanildi sonra kirildi. iphone 6 yi da kavga ederken aldim suya attim sudan cikartti calisiyodu sonra aldim duvara firlattim ekran paramparca oldu sandim ama kirilan ekran korucuymus o hale gelen tele yine bisey olmadi :KK70: bence sizinkide 3 saniyede suda kaldi diye bozulmaz :)

Hemen pirince koyun 2 gün kalsin pirinçle sonra açılıyor eşimin tlfonu ıslanmisti.bende öyle yaptım suan çok güzel kullanıyoruz.hiç bir sıkıntı yok

Günaydın S Spizella :KK3:
Geçmişler olsun.
İnşallah düzelir telefonun.:KK60:
2 sene önce Alaçatı'da selfi çekeyim derken kocamın iphone'nunu denize düşürüp dalıp çıkarmışlığım vardır. :temizlik:
Hemen sahile götürüp kuruladık kendisini,zaten kapanmıştı. :cry:
Akşama açıldı,biraz sesi kısıldı ama tüm işlevleri yerindeydi.
Bak aradan 2 yıl geçti,o ince sesiyle şu an bizim küçük yeğene hizmet ediyor kendisi. :KK31:

Pirinç inşallah işe yarar canım geçmiş olsun. Benim bir arkadaşım da telefonunu pirince yatırmış gece annesi görmüş bu pirinç yarın için ıslanacak heralde diye suyu doldurmuş :KK70: rahmetli telefon sabaha kadar suda beklemiş :KK70:
l

ayyyyy tam bir facia bozulmayacağı varsa da bozulmuş :D
ben de tezgahta bıraktım kabın içinde bi de eşim ıslatmaya kalkmasın kaldırayım ben onu güvenli bi yere

valla iphonelar bence su gecirmiyo :KK70: Benim eskiden 4s im vardi sevgilim bana iphone 6 almisti (yeni ciktigi zamanlar) bana yeni tel alinca 4s i ben kullanim demisti o kullanmasin diye suyun icine koymustum bi kac saat durmustu. ertesi gun verdim calisti baya 1 yil sorunsuz kullanildi sonra kirildi. iphone 6 yi da kavga ederken aldim suya attim sudan cikartti calisiyodu sonra aldim duvara firlattim ekran paramparca oldu sandim ama kirilan ekran korucuymus o hale gelen tele yine bisey olmadi :KK70: bence sizinkide 3 saniyede suda kaldi diye bozulmaz :)

sen de suya atıp duruyosun yalnız telefonları :)
ay inşallah benimki de öyle olur ya

Günaydın S Spizella :KK3:
Geçmişler olsun.
İnşallah düzelir telefonun.:KK60:
2 sene önce Alaçatı'da selfi çekeyim derken kocamın iphone'nun denize düşürüp dalıp çıkarmışlığım vardır. :temizlik:
Hemen sahile götürüp kuruladık kendisini,zaten kapanmıştı. :cry:
Akşama açıldı,biraz sesi kısıldı ama tüm işlevleri yerindeydi.
Bak aradan 2 yıl geçti,o ince sesiyle şu an bizim küçük yeğene hizmet ediyor kendisi. :KK31:

off inşallah lale :)

tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler valla içim rahatladı biraz

Hatta şöyle ki ben evden çıkarken kendi telefonumu evde bırakıp içimden de "Denize düşerse kocamınki düşsün de benimki sağlam kalsın" demiştim. :KK70:
Nasıl bir totem tutturmuşsam!!! :olamaz:

eşin biraz yanlış yapmış ama 15 ay taksiti varmış birde iphone olunca normal tavrı.

yeni evliydik daha. işteyken aynısını yaşadım. harıl harıl su akarken pantolonu çıkarmamla telefon yok olup gitti :KK70:
aradım eşimi bir arkadaştan o da bana beğendiğim telefonu alıp gelmişti. Nokia klavye tuşlu :KK70:
ama şimdi senle aynı durumdayım. taksiti var. ben ödüyorum ama eminim tepki verir yani.

ayy öyle suda aktı gitti mi?

benimkinin taksitini de ben ödüyorum
ama eşimin benden çok üzülüp kızmasını anlayamadım
tamam öfkelenebilir de abarttı yani
asker arkadaşıyla konuşur gibi sinirlenince küfürlü falan konuştu çok daha fazla üzüldüm
sanki ona bi zararı var ya
telefonsuz kalan benim, yenisini de alacak değilim
bulurum eski tipte bişey kullanırım.

Hatta şöyle ki ben evden çıkarken kendi telefonumu evde bırakıp içimden de "Denize düşerse kocamınki düşsün de benimki sağlam kalsın" demiştim. :KK70:
Nasıl bir totem tutturmuşsam!!! :olamaz:

ya ben de böyle su kenarında bile gezerken parkta falan dikkat ederim hep korkulu rüyamdır telefon düşecek gibi gelir
ama düşe düşe tuvalete düştü :D

ya ben de böyle su kenarında bile gezerken parkta falan dikkat ederim hep korkulu rüyamdır telefon düşecek gibi gelir
ama düşe düşe tuvalete düştü :KK70:
Ya sana bir şey olmasın.
Bence açılır da açılmazsa da sağlık olsun. :21:

iphone suya düşünce önce hattı çıkarmanız sonra görünür yerleri bezle kurulamanız ve daha sonra pirinç dolu bir kapta 2-3 gün bekletmeniz lazım.

kurutma makinesi vs tamamen suyu aniden buharlaştırdığı için telefon ölmüş olabilir ama yine de hattı çıkarıp pirinçte bekletin. çok geçmiş olsun.

iphone suya düşünce önce hattı çıkarmanız sonra görünür yerleri bezle kurulamanız ve daha sonra pirinç dolu bir kapta 2-3 gün bekletmeniz lazım.

kurutma makinesi vs tamamen suyu aniden buharlaştırdığı için telefon ölmüş olabilir ama yine de hattı çıkarıp pirinçte bekletin. çok geçmiş olsun.
sağolun
biliyodum ben de fön makinesi yapılmamalı
dedim eşime kurutma makinesi tutulmaz diye
ama gitti en sıcağa ayarladı bişeyler yaptı
bi de müdahale de ettirmedi
hattı çıkarmak aklıma gelmedi
çıkarayım şimdi teşekkürler tekrar

aynı olayı bende yaşadım benim eşim denize düştü telefonlarla beraber.ilk kez canta almadım ben cebime koyarım alma dedi veee sahil yürüyüşü faciaya döndü.daha yeni alınmış iki telefon ve ikiside malesef çalışmadı bi daha..benim bide tuzlu suydu.tuzlu su daha kötuymüş normal suya oranla .servisinede götürdüm onlarda çok yüksek bir fiyat çıkardı ama olmaz demedi .bi servisine danış derim.üzülme cana gelicegine mala gelsin..

Back
X