Telefonum sizce tamir olur mu?

voyvoda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
61
80
3
Merhaba. Benim telefonum Samsung J7 Core (4 yıldır kullanıyorum) . Uzun zamandır kapanıp duruyordu ve aşırı ısınıyordu.Bataryasını çıkarıp taktıktan sonra açılıyordu ama birkaç dakika sonra yine kapanıyordu .Biz bataryada sıkıntı var sandık, değiştirdik gene olmadı. Bugün tamire gitti. Sizce eskisi gibi olur mu yoksa süresi mi dolmuş. Bu telefonu kullananlardan öneri alabilir miyim?

Garantisi olmadığı için ekranda çizik varsa ekran değişecek derler. Kesin anakart da değişir. Soket bilmem ne değişimi derken bir sürü para isterler. En iyisi anakart üzerinde de tamirat yapan yerler var. Güvenli bir yer bulun (orijinal parça çalmasınlar), uyguna tamir ederler. Belki sadece yazılımsaldır. Samsung'un sahibi de olsa kimse telefonu görmeden bir şey diyemez.

Muhtemelen anakart problemi. Tamir edilir ama cok pahaliya patlar. Eski telefonlar icin bu tarz büyük tamiratlar degmez genelde

Ya maalesef bence samsungların genel sorunu bu. Kısa sürede donma kasma vb yapıyor. Ki sizin zaten 4 senedir kullanıyormuşsunuz bence şaşırtıcı bi süre

Yetkili servis dışında bi yer tamir ettiyse garantisi bozulur ama zaten 4 sene devam eden garanti duymadım hiç. Bitmiştir çoktan.

Cameron hanımın da dediği gibi, bu kadar detaylı tamiratların aslı astarını geçiyor. Bütçeniz el verirse yeni bir telefon alın derim.

Benim telefon öyle gitti ama geri dönmedi

Samsung servisi değilde normal güvenilir bir tamirciye götürün. Olmazsa söylerler mutlaka. Bataryada yada temas yerlerinde sorun olunca kapanma sorunu oluyordu eski telefonlarda. Temas ettiği yerleri kolonya ve kulak çubuğuyla temizliyordum o zaman. kağıt katlayıp sıkıştırırdık hey gidi günler hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…