Telefonu kapatmak...

Ohh iyi yapmissin kapat tabiki nasil bir duygu oldugunu anlasin..

En nefret ettigim sey , telefonu kapatmak ..
esimle nisanliyken kendiside alismisti bir ara telefonu en ufak seyde kapatmaya ..
bende kapatmaya basladim , vayy efendim sen nasil kapatirsin :)
Nadil bir duygu diye sordum , igrenc diyodu bide..

Aynen çok iğrenç hakikaten..Hadi sinirli üstüne varmiyim diyip arıyordum ama eeeeeh dedim ben de..Küs uyumayı hiç sevmem ama haketti

Aynen çok iğrenç hakikaten..Hadi sinirli üstüne varmiyim diyip arıyordum ama eeeeeh dedim ben de..Küs uyumayı hiç sevmem ama haketti

Bende küs uyumayi sevmezdim , ama kendisi misil misil uyurdu ..
Ben aradigim icin , ama bir iki kez baktim pasamin hosuna gidiyo.
Onun anladigi dilden konustum bende ..

Bende küs uyumayi sevmezdim , ama kendisi misil misil uyurdu ..
Ben aradigim icin , ama bir iki kez baktim pasamin hosuna gidiyo.
Onun anladigi dilden konustum bende ..
En güzeli evet
Bundan sonra ben de böyleyim..Benim gibi sakin bi insanı bile çileden çıkarttı yani

Erkeklerin cogunda var bu durum maalesef.Ama telefonu kapamak sorunlari cozmuyor maalesef.Ayni durumu ben de yasadim.Hem de defalarca.Erkekler tartisma esnasinda tikandiklari yerde bunu yapiyorlar.Ben tartisma sonrasinda sorun cozulmeden icim rahat etmiyor, Uyuyamiyorum. Neden tartismanin ortasinda telefonu Kapadigini sordugumda sinirliyken ters birsey soyleyip kalbini kirmak istemedigim icin dedi.Boyle soyleyince zamanla alistim bende, artik tartisirken telefonu kapatsa da ustunde durmuyorum, uzulmuyorum.

Aynen canım..Saatlerce sızlandı durdu..Oooh iyi oldu hıhhh
Ohhhh cok iyi olmusssss

Bir kere telefonu kapatiginda sinir etmek icin yaklasik 100 kere cagri atmiatim , hahahahahahaha,
Tam telefonu acacak kapatiyodum ariyodu mesgule aliyodum
Sabah 4 e kadar cagri attim durdum sinirlerini bozdum

Ama bana böyle bişey de demedi.Sinirinden kapattı biliyorum.O yüzden bence bunu haketti.Bundan sonra ben de böyle davranıcam ona ki anlasın beni..
Ohhhh cok iyi olmusssss

Bir kere telefonu kapatiginda sinir etmek icin yaklasik 100 kere cagri atmiatim , hahahahahahaha,
Tam telefonu acacak kapatiyodum ariyodu mesgule aliyodum
Sabah 4 e kadar cagri attim durdum sinirlerini bozdum
Bu da iyiymiş :)))) Denenmeli :)

Ama bana böyle bişey de demedi.Sinirinden kapattı biliyorum.O yüzden bence bunu haketti.Bundan sonra ben de böyle davranıcam ona ki anlasın beni..

Bu da iyiymiş :)))) Denenmeli :)
Sizin yuzunuze mi kapatti ? Benim nisanlim telefonu kapatiyor.Tartisma buyumesin, ters bir laf soyleyip beni uzmemek icin.Daha sonra her ikimiz de sakinlestigimizde sorunu konusup cozumluyoruz.Siz de ayni sekilde telefonu kapatmayin bence.Sakinlestiginde, bu davranisini yanlis buldugunuzu ve uzuldugunuzu gosterin.O da bir daha yapmamaya dikkat edecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…