• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefondan taciz ediliyorum.

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
Merhabalar , çok sosyal birisi değilimdir. Numaram da sayılı kişide var. Ailemde ve bir iki arkadaşımda. Onların da bu tür bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Bundan 4 gün önce yemeks. (devamını getirmeyeyim reklam olmasın) adlı siteden çiğköfte sipariş ettim. Kurye siparişimi teslim ettiği geceden beridir telefonla aranarak özel numaradan taciz ediliyorum en sonunda özel numaraları engelledim ve her defasında da beni taciz etmeye devam ederse polise şikayet edeceğimi söyledim. engelledikten sonra gizli numaraları bi numaradan bana mesaj geldi selam naber diye kimsin dedim. hemen mesajımın ardından başka bi numara aradı , gizli numaradan arayan adamın sesiydi. bana gece mesaj atmışsın , kimsin diye arayayım dedim dedi. ben de bak kardeşim sen beni gizli numaradan da aradın şimdi de bu numaradan arıyorsun ben kimseye mesaj falan atmadım şayet beni aramaya mesaj atmaya devam edersen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucam dedim. küfür etti bana. kapadım ben de . az evvel de yine mesaj atmış taciz mesajı . savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucam ama sonuçlanır mı ? bulabilir miyim kim olduğunu ve ceza alır mı ? başından böyle bir şey geçen var mı , ben ceza almasını istiyorum yarın da gidicem savcılığa ama aradan aylar geçip de hiç bir şey olmazsa diye düşünüyorum bilen biri varsa bakabilirse çok sevinirim.

Tabiki de işi abart ve polise savcılığa git. Numara mesaj atmış ya o numarayı polise ver. Polisleri sarıver başına. O zaman kalmaz sapık falan. Ben öyle yapmıştım.

Numaraları ve mesajları silme. Hatta telefonun android falansa telefon konuşmalarını kayıt eden programlar var onlardan indir. Her konuşmayı kayıt ediyor. Kanıt olarak sakla.

Polisede git savcılığada dilekçeni ver asla bırakma bu sapıkların yanına sonucunu çatır çatır alırsın.
Heleki o kurye bunu yaptıysa şirkette tazminat ödüyor onlardan kaynaklı olduğu için.
Birde benim başıma şu geldi android marketten indirilen oyunlardada virüsmü ne varsa bazısında bu tarz şeylerle karşılaşmıştım silince oyunu gitti o durum.
Buda bir ihtimal olabilir ama sen yinede şikayetini mutlaka yap.

Telefonunuza ses kaydedici programlar var onlardan indirin ama indirdikten sonra yaptıgınız görüşmeler kaydollur bide mesajları ekran görüntüsü alıp sikayetci olun

Back
X