telefondan silinen fotograflari geri yukleme

Hayatmacerasi

Bazı şeyler buraya yazılmaz..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
760
2.627
63
Konuyu nereye acacagimi bilemediğim için buraya yazıyoru. Telefonumdaki fotoğraf ve videolari yanlışlıkla sildim. Silinen fotoğrafları geri yükleme şansım var mi telefon modeli htc one
Lütfen bilen biri yardimci olabilir mi?

Ben bilgisayarda boyle bir program kullanmistim ki suan adini hatirlamiyorum boyle bir sey telefonunuza yukleseniz olur belki

Bilmiyorum bikac uygulama yukledim olmadı, fotoğraflarda benim için çok onemliydi :/

Konuyu nereye acacagimi bilemediğim için buraya yazıyoru. Telefonumdaki fotoğraf ve videolari yanlışlıkla sildim. Silinen fotoğrafları geri yükleme şansım var mi telefon modeli htc one
Lütfen bilen biri yardimci olabilir mi?
Recover my files bunu deneyebilirsiniz.

Yedekle yapmadınız mı? Geri döndürme programı boyutları küçülterek de olsa geri getirebiliyor.

App store'da recover my files diye bir sey cikmiyor bende..
Data recovery diye bir uygulama buldum sadece, o da resim icin ise yaramiyor...

bende cok önemli fotolrımı yanlıslıkla sildim telim note 4 play store den restore image die bi programla cogunu kurtardım bi dene istersen

recovery my files yükleyin bilgisara. telefonsa telefonu bilgisayara bağlayıp programda telefonu seçin. bilgisayarsa bilgisayarıç nette videoları var detaylı

Clean master var telefon temizleme fotografi.
Benim coktan sildigim fotolari cikarmisti onume.
Ekran goruntusu alarak tekrar kaydedebilmistim.

20-30 lira mı:KK57: bizden 800 istediler enayimi gördüler bizi
800 mu:KK57:
Sok oldum suan
Rakami tam hatirlamiyorum ama asla 100liranin ustunde degildir fotograflar kurtarildi sonra format attilar klavye temizligi falan yapildi bi de sarj aleti mi ne almisti toplami size soylenen fiyatin ceyregi degildir yani :KK57:

800 mu:KK57:
Sok oldum suan
Rakami tam hatirlamiyorum ama asla 100liranin ustunde degildir fotograflar kurtarildi sonra format attilar klavye temizligi falan yapildi bi de sarj aleti mi ne almisti toplami size soylenen fiyatin ceyregi degildir yani :KK57:
harbi enayi görmüşler o zaman arada uçurum var ya

Back
X