Telefonda Casus yazılım

annenizle konuşurken telefonu başka odaya koyun..

birde mümkünse bir psikologdan filan yardım alın. normal değil çünkü..

Benim eşim de dışarı çıktığımi biliyor zoruma gidiyor bana guvenmemesi çünkü ben kim guvensizse kendi guvenilmezdir inancindayim ama şimdilik sorun etmiyorum. Çünkü nasıl bildiğini bilmiyorum henüz sorunca kocalar hisseder diyor. Geçen 5 dk dışarı çıktım hemen sordu o an nereye çıktın diye

adam dinleyince bi yerleri erdi mi peki.boyu iki metre oldu mu?siz zaten olayı bildiğiniz için.olaki kötü niyetlisiniz aldatmak isteseniz yine aldatırsınız.

Bu bi suç. Bence ha odama kamera koyup çıplak görüntülerimi izlemiş ha telefonuma böyle bişey yüklemiş ikiside aynı. Kabul etmekle hata etmişsin bence. Biran önce silmelisin.

Cok pahali programlar.alacaksin yukleyeceksin ugrasacaksin vs.
O programda ki ortam dinleme ozelligi kaldirildi haberin olsun
Sadece senin mesaj mail arama aranma rehber whatsapp instg face her bir seyini görebiliyor. Ortam dinleme yok artik.
Her neyse birine bu programi yukleyen o kisiye guvenmiyordur.nasil evlendin.ins daha sonra guvensizlik sorunu yasamazsin

Esiniz yillardir sizin her hareketinizi program sayesinde kontrol ediyor ve siz guven problemi yok diyorsunuz.

Hala program duruyor ve siz ya dinlerse diye her adiminizi kontrollu atiyorsunuz.

Pardon ama siz bu adamin kolesi misiniz?

Esim yillardir beni bir programla dinlese kiyamet kopar.

Korktugum bir sey olmasindan degil onun bana guvenmeyip psikopatca beni dinlemesinden oturu.

Küçük kameralar var şimdi akıllı telefonlardan izlenen onlardan taktırmış falan olabilir sizinki de, bir bakın kapının üstüne yan taraflara falan. Sanki eve erkek atacaksınız, 5 dakika dışarı çıkmanızı bile sorgulayan adam, meh.

Böyle bir insana nasıl dayanıyorsunuz ? Bu yaptığı resmen hastalık farkında mısınız? pes

Suç kısmını geçtim resmen hastalık. İnsanlar geçmişinde neler yaşıyor belli ki atlatamamış cesaretinizi gönülden kutluyorum

Bu hastalık gerçekten bu tür insanlar tedavi ediliyor İnan'ının korktum kontrol delisi, psikopatça hemde..

İlk defa geldi başıma 9 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz

ozel hayat ihlali ...Guvensizlik uzerine kurulu bir iliski ... ama kocaniz melek...Seytanda bir melekti diyorum ve siz yaptıklarınızın , yuttuklarinizin bedelini cok cekersinjz diyorum

İlk defa geldi başıma 9 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz

İnsanlar da değişebiliyor tabi. Siz yine de tepkinizi gösterin bu sorgulamalara, etrafa falan da bakın kamera yerleştirmiş mi yerleştirmemiş mi yoksa önünü alamazsınız sonra, benden tavsiye.

Bunu kabullenip o adamla evlenmek kendime yapacagim en buyuk saygisizliktir net.
Guven problemi yasayabilir ama bunun yolu bu degil.

Telefonu fabrika ayarlarına alınca bu program siliniyor mu, merak ettim.

Telefonu fabrika ayarlarına alınca bu program siliniyor mu, merak ettim.

1984 romanındaki gibi esir bir hayat sürüyorsunuz senelerdir resmen. Orada da durum çok normal karşılanıyordu insanlar tarafından. Kırmak istemem ama bunu kendinize daha fazla yapmayarak programı silmeniz iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…