• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Casus yazılım

annenizle konuşurken telefonu başka odaya koyun..

birde mümkünse bir psikologdan filan yardım alın. normal değil çünkü..

Benim eşim de dışarı çıktığımi biliyor zoruma gidiyor bana guvenmemesi çünkü ben kim guvensizse kendi guvenilmezdir inancindayim ama şimdilik sorun etmiyorum. Çünkü nasıl bildiğini bilmiyorum henüz sorunca kocalar hisseder diyor. Geçen 5 dk dışarı çıktım hemen sordu o an nereye çıktın diye

adam dinleyince bi yerleri erdi mi peki.boyu iki metre oldu mu?siz zaten olayı bildiğiniz için.olaki kötü niyetlisiniz aldatmak isteseniz yine aldatırsınız.

Bu bi suç. Bence ha odama kamera koyup çıplak görüntülerimi izlemiş ha telefonuma böyle bişey yüklemiş ikiside aynı. Kabul etmekle hata etmişsin bence. Biran önce silmelisin.

Cok pahali programlar.alacaksin yukleyeceksin ugrasacaksin vs.
O programda ki ortam dinleme ozelligi kaldirildi haberin olsun
Sadece senin mesaj mail arama aranma rehber whatsapp instg face her bir seyini görebiliyor. Ortam dinleme yok artik.
Her neyse birine bu programi yukleyen o kisiye guvenmiyordur.nasil evlendin.ins daha sonra guvensizlik sorunu yasamazsin

Esiniz yillardir sizin her hareketinizi program sayesinde kontrol ediyor ve siz guven problemi yok diyorsunuz.

Hala program duruyor ve siz ya dinlerse diye her adiminizi kontrollu atiyorsunuz.

Pardon ama siz bu adamin kolesi misiniz?

Esim yillardir beni bir programla dinlese kiyamet kopar.

Korktugum bir sey olmasindan degil onun bana guvenmeyip psikopatca beni dinlemesinden oturu.

Benim eşim de dışarı çıktığımi biliyor zoruma gidiyor bana guvenmemesi çünkü ben kim guvensizse kendi guvenilmezdir inancindayim ama şimdilik sorun etmiyorum. Çünkü nasıl bildiğini bilmiyorum henüz sorunca kocalar hisseder diyor. Geçen 5 dk dışarı çıktım hemen sordu o an nereye çıktın diye

Küçük kameralar var şimdi akıllı telefonlardan izlenen onlardan taktırmış falan olabilir sizinki de, bir bakın kapının üstüne yan taraflara falan. Sanki eve erkek atacaksınız, 5 dakika dışarı çıkmanızı bile sorgulayan adam, meh.

Öncelikle bu paylaşacağımı kimse denemesin çünkü oldukça yıpratıcı..

Eşim daha önce nişanlanmış ve ayrılma sebepleri telefonuna yüklediği casus programı ile dinledikleriymiş.
Bunu tabi sonradan öğrendim.

Herneyse biz sevgiliyken bir şekilde benimde telefonuma bu uygulamayı yüklemiş tabi normalde anlamak mümkün değil öyle ki bende anlamadım zaten 1 yıl.
Ozamanlar yeni sevgiliyiz 3-5 aylık anca.
Bu eskiden darbe yiyip aldatilinca güven gitmiş tabi.

Öyle bir programki ortam dinleme özelliği var mesela telefon kasanın üzerindeyken sen kimle konuşursan kayıt ediyor.

Bu sevgiliyken dönem dönem bana laf çarpardı eee bugün kız arkadaşlarınla buluştun hiç eskilerden söz etmedinmi vs. Tabi ben safım anlamiyorum.

Kız kizaykende ne dedikodular döner tahmin edersiniz lisede ki sevgiliden bile konu açılır yani.
Bide bayan bayana anlatilan dertlesilen özel konuları hiç katmiyorum bile.

Neyse bu bana ufaktan laflar Çarpardi eee annenle ne konuştun yada aksam hissettm dışarı çıktın sen bana söylemeden bilmem ne.
Tabi umursamazdım..

Birgün eski sevgilimle karşılaştım ayaküstü öyle sohbet etmeye çalıştı bide kötü bir ayrılık yasamadigimiz icin hal hatir sordu ki zaten oda evlenmişti.

Akşamına benimki delirdi sen kimlerle konusuyorsun bilmem ne.
Ne konustuysak bu pat söylüyor tabi ortada konusulan kötü bir şey yok ama cildirmis işte.

Sonra bu anlattı herşeyi aslında 1 yildir beni dinlediğini ben tabi şok.
Dedim seni asla istemiyorum bu affettirdi kendini vs.
Sonuçta bide anlım ak şükür yani herkesin geçmişinde birileri olmuştur.
Neyse aylar yıllar derken biz bu psiko ile evlendik :-)

Telefonum aynı, Program hâlâ yüklü tabi hâlâ dinlediğini bilmiyorum ama geçen konusu oldu silebilirsin aşkım ben unutmuştum bile onu dedi.

Silmek istiyorum elbette ama yıllardır bu programla yasamaktan birbirimize çok baglandik :-) mesela ağzım bozuk biriydim şimdi bi hanimefendi cümleler sormayin :-)

Güven sorunu yaşamıyoruz şükür, fakat son dönemde annemle sohbet ederken açıkça dertleşemiyorum.
Ya dinliyorsa diye.
Malum kaynana sorunlari vs.
Çünkü sinirlenince bazen sacmaliyorum öfke hakimiyetim yok.
Ben artık dayanamıyorum boşayacam bunu vs. Bide eşim melek gibidir cidden sözlerimi pek hak etmez ama sorun bende.
Buda bi defa denk geldi duydu çok üzüldü tabi.

Ya sinirliyken kendimi kendimi kontrol edicem ya o programı silicem kızlar.
Sizce hangisii ???

Amaaan telefonlariniza dikkat.
Benim gibi dedikodu sever biriyseniz çok çok dikkat edin :-)

Böyle bir insana nasıl dayanıyorsunuz ? Bu yaptığı resmen hastalık farkında mısınız? pes

Canım savcılığa yazdığım dilekçe bile hâlâ durur. vermemistim ama bunun suç olduğunu biliyorum sadece onun yaşadıklarına karşı empati kurdum o dönemler cidden saglıklı değildi.
Ama ben onu iyileştirdimm.
Insanlara karşı güvenini tekrar kazandı.

Geçmişte yaşadıkları normal bir Türk erkeğini katil edebilecek potansiyelde.
Bazen diyorum ben öyle bir şey yaşasaydım geçmişte ve bunlara tanık olsaydim sanırım evlenmeyi bırak erkeklerden nefret ederdim.

Suç kısmını geçtim resmen hastalık. İnsanlar geçmişinde neler yaşıyor belli ki atlatamamış cesaretinizi gönülden kutluyorum

Esiniz yillardir sizin her hareketinizi program sayesinde kontrol ediyor ve siz guven problemi yok diyorsunuz.

Hala program duruyor ve siz ya dinlerse diye her adiminizi kontrollu atiyorsunuz.

Pardon ama siz bu adamin kolesi misiniz?

Esim yillardir beni bir programla dinlese kiyamet kopar.

Korktugum bir sey olmasindan degil onun bana guvenmeyip psikopatca beni dinlemesinden oturu.

Bu hastalık gerçekten bu tür insanlar tedavi ediliyor İnan'ının korktum kontrol delisi, psikopatça hemde..

Küçük kameralar var şimdi akıllı telefonlardan izlenen onlardan taktırmış falan olabilir sizinki de, bir bakın kapının üstüne yan taraflara falan. Sanki eve erkek atacaksınız, 5 dakika dışarı çıkmanızı bile sorgulayan adam, meh.
İlk defa geldi başıma 9 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz

ozel hayat ihlali ...Guvensizlik uzerine kurulu bir iliski ... ama kocaniz melek...Seytanda bir melekti diyorum ve siz yaptıklarınızın , yuttuklarinizin bedelini cok cekersinjz diyorum

İlk defa geldi başıma 9 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz

İnsanlar da değişebiliyor tabi. Siz yine de tepkinizi gösterin bu sorgulamalara, etrafa falan da bakın kamera yerleştirmiş mi yerleştirmemiş mi yoksa önünü alamazsınız sonra, benden tavsiye.

Bunu kabullenip o adamla evlenmek kendime yapacagim en buyuk saygisizliktir net.
Guven problemi yasayabilir ama bunun yolu bu degil.

1984 romanındaki gibi esir bir hayat sürüyorsunuz senelerdir resmen. Orada da durum çok normal karşılanıyordu insanlar tarafından. Kırmak istemem ama bunu kendinize daha fazla yapmayarak programı silmeniz iyi olmuş.

Back