- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Geçmişte yaşadıkları, insanlara karşı güven problemi olması onun problemi, sırf beni eski sevgilisi gibi sorunlu biri olarak görüyor diye bile dünyayı dar ederdim diye düşünüyorum. Bu olay hakikaten empatiyle aşılacak şeyler değil ya da bana dehşet verici geldi bilemiyorum, sonuç olarak siz bu durumdan rahatsız değilsiniz.Canım savcılığa yazdığım dilekçe bile hâlâ durur. vermemistim ama bunun suç olduğunu biliyorum sadece onun yaşadıklarına karşı empati kurdum o dönemler cidden saglıklı değildi.
Ama ben onu iyileştirdimm.
Insanlara karşı güvenini tekrar kazandı.
Geçmişte yaşadıkları normal bir Türk erkeğini katil edebilecek potansiyelde.
Bazen diyorum ben öyle bir şey yaşasaydım geçmişte ve bunlara tanık olsaydim sanırım evlenmeyi bırak erkeklerden nefret ederdim.
Çok mantıklı aslında telefonda konuşurken kv deme bayılıyorum, görümcem çok sevimli, eşime aşığım cümleleriyle kendini mükemmel eş, bulunmaz gelin konumuna da sokabilirsin. Bir hesabın yoksa rahat karşılayabileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum, böyle bir şeyi affettirecek aşk sevgi anlayışı benim için yok en azından.siz bu durumu nasıl normalleştirebildiniz inanın aklıma almadı.
şok içinde okudum.
ben olsma bi dk durmma silerdim bu ne rahatlık.
Çok mantıklı aslında telefonda konuşurken kv deme bayılıyorum, görümcem çok sevimli, eşime aşığım cümleleriyle kendini mükemmel eş, bulunmaz gelin konumuna da sokabilirsin. Bir hesabın yoksa rahat karşılayabileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum, böyle bir şeyi affettirecek aşk sevgi anlayışı benim için yok en azından.
ikiniz de psikopatsınız başka bi açıklaması olamaz bunun...
böyle bi film vardı, kadın takip edildiğini anladığında ayrılmak istemişti ama sevgilisi onu öldürdü. sonra da kendine dinleyebileceği başka bi kadın buldu.
Değil işte onu söylüyoruz. İyiyi söylemenizi de, kötüyü söylemenizi de eğer yanında konuşmuyorsanız duyması hoş değil, arkadaşınız size özelini anlatıyor, anneniz, kardeşiniz ama bunların hepsi dinleniyor, emin değilim deseniz de program yüklü, siz dinlendiğinizi bilerek kelimelerinizi seçerek konuşuyorsunuz, ya sizinle konuşanlar biliyorlar mı?Öyle bir şey demiyorum.
Ama o sinirle nefret ettiğimi de dile getirirken duyması hoş değil dimi.
Seni hain papatya seniBişey sorabilir miyim programın adı ne? Belki kaldırmanda yardımcı olabilirim diye sordm
Filmin ismini alabilir miyim hatırlıyorsanız?
valla baktım internetten ama adını bulamadım. öğrenir öğrenmez mesaj yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?