Telefonda Casus yazılım

Geçmişte yaşadıkları, insanlara karşı güven problemi olması onun problemi, sırf beni eski sevgilisi gibi sorunlu biri olarak görüyor diye bile dünyayı dar ederdim diye düşünüyorum. Bu olay hakikaten empatiyle aşılacak şeyler değil ya da bana dehşet verici geldi bilemiyorum, sonuç olarak siz bu durumdan rahatsız değilsiniz.

bence eşiniz sizin tırnağınıza kadar ayrı değer vermeli. bir evladım var eşim bunu yapsa boşarım net yani. üstelik eşimi de il gün ki gibi çok da severim.

siz bu durumu nasıl normalleştirebildiniz inanın aklıma almadı.

şok içinde okudum.

ben olsma bi dk durmma silerdim bu ne rahatlık.
Çok mantıklı aslında telefonda konuşurken kv deme bayılıyorum, görümcem çok sevimli, eşime aşığım cümleleriyle kendini mükemmel eş, bulunmaz gelin konumuna da sokabilirsin. Bir hesabın yoksa rahat karşılayabileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum, böyle bir şeyi affettirecek aşk sevgi anlayışı benim için yok en azından.

Onunla evlendigim için pişman değilim.
Yaptığı hatanın farkında.
Evet affettim çünkü öyle istedim.
Oda affettirdi çünkü ona yanlış yapmayacağımı anladı.

Şuan gerçekten dinlediğini sanmıyorum en azından evlendikten sonra bunu yapmamistir.

Ama hepinize çok teşekkür ederim. gerçekten burayı seviyorum bazen tek başına alamadigim kararlarda doğrusunu bildiğim halde siz bana iyi geliyorsunuz.
Programı sildim şuan ve içimde bir huzur var

Kızlar cidden kendimi çok sorguladim hatta bazen çok kizdim günlerce kendime.
Ama gerçekten esimi seviyorum ve iyi birisi.

Büyük cesaretmi deyim cehaletmi
Aşkınmı gözünü kör etti nasıl evlenir insan aklım almadı

Öyle bir şey demiyorum.
Ama o sinirle nefret ettiğimi de dile getirirken duyması hoş değil dimi.

Bu güven sorunu yaşamamak mı? Bildiğin özel hayat diye bir şey bırakmamış, 1 yıl boyunca dinlenmek ne demek? Gram normal değil, aldatma endişesi değil paranoyaklık bu. Dava açsanız çatır çatır tazminat alacağınız adamla bir de evlenmiş, çok komik bir şeymiş gibi anlatmışsınız. Dehşete düştüm.

Filmin ismini alabilir miyim hatırlıyorsanız?

Öyle bir şey demiyorum.
Ama o sinirle nefret ettiğimi de dile getirirken duyması hoş değil dimi.
Değil işte onu söylüyoruz. İyiyi söylemenizi de, kötüyü söylemenizi de eğer yanında konuşmuyorsanız duyması hoş değil, arkadaşınız size özelini anlatıyor, anneniz, kardeşiniz ama bunların hepsi dinleniyor, emin değilim deseniz de program yüklü, siz dinlendiğinizi bilerek kelimelerinizi seçerek konuşuyorsunuz, ya sizinle konuşanlar biliyorlar mı?

Programın telefonda var olduğunu bile bile yıllarca rol yaptınız, peki ne kazandınız merak ediyorum doğrusu.O programı öğrenir öğrenmez silmeli adamın da sırtının ortasına tekmeyi basmalıydınız ama siz de bir tuhafsınız demek ki kabullenip oturmuşsunuz ve az önce sildiğinizden bahsetiyorsunuz
Ben şahsen kapıyı kapatıp telefonla konuştuğumda bile eşimin beni duymasını istemezken siz bile bile methiyeler düzmüşsünüz ona ve ailesine.Ay kocam duyar ayıp olur diye de bozuk ağzınızını düzeltmişsiniz,sanırım tek iyi yanı bu.
Sizi tebrik ediyoruz böyle devam edin lütfen

Valla ne yaşasanız hakediyosunuz siz ağzım açık kaldı

Valla ne yaşasanız hakediyosunuz siz ağzım açık kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…