- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Arkadaşım dostum değil ama tanıdık birisi ne ayıp yaaHavalede karşı tarafın şifresi istenmez ki söyleme sakın, muhtemelen kartınızla alışveriş yapacak. Uyanık.
Yani bende şaşırdım. Öyle yaptım canım.Kaç kez havale yaptım hiç de karşı tarafa şifre gitmedi. Bir-iki dakikalık süresi oluyo şifreyi girmek için. Görmemiş gibi yap bakalım.
Hım bu olabilir. Ama içime kurt düştü bir kere :)atmden başka hesaba para yüklemeyi seçiyorsanız 5 tl komisyon alıyor.
ama eğer “kendi hesabıma para yükleme” kısmından girip yaparsanız para kesmiyor. belki bu kısmı seçerek göndermek istemiştir ve şifre size gelmiştir.
Benden kesti bir kaç kez yatırmıştım kendi hesabıma.atmden başka hesaba para yüklemeyi seçiyorsanız 5 tl komisyon alıyor.
ama eğer “kendi hesabıma para yükleme” kısmından girip yaparsanız para kesmiyor. belki bu kısmı seçerek göndermek istemiştir ve şifre size gelmiştir.
yani tabi güvendiğiniz bir arkadaşınızsa durum muhtemelen budur. çünkü hiç böyle yapmadım ama bir keresinde benim de aklımdan bu yolu izlemek geçmişti, daha ucuz olsun diye. siz yine de tedbiri elden bırakmayın. güvenmiyorsanız söylemeyin ne olacak, 5 tl ödeyiversin o.Hım bu olabilir. Ama içime kurt düştü bir kere :)
Yok şifre gelmedi. Gelmiyor gelmiyor dedim. Şimdide utanıyorumAtm den kartsız kendi hesabına yatırıyor gb işlem yaptıysa şifre sizin telefona gelmiş olması normal ama sizi dolandırmaya da çalışıyor olabilir, bence açıkça sorun, şifre falan gelmedi şifrelik bir durum mu var anlayamadım diye
ben kendi hesabıma yatırdığım zaman para vs kesmedi. eğer kartlı yatırmak istiyorsam şifre istemiyor ama kartsız yatırmak istediğimde şifre göndermişti. belki bankadan bankaya değişen bir durumdurBenden kesti bir kaç kez yatırmıştım kendi hesabıma.
Birde o zaman şifre gelmiyor ki. Başka atmlere kart takıp kullandığınızda sürekli o atmyi kullanmadığınız için şifre geliyor.
İyiki vermemişim.Benden kesti bir kaç kez yatırmıştım kendi hesabıma.
Birde o zaman şifre gelmiyor ki. Başka atmlere kart takıp kullandığınızda sürekli o atmyi kullanmadığınız için şifre geliyor.
Versin bencedeyani tabi güvendiğiniz bir arkadaşınızsa durum muhtemelen budur. çünkü hiç böyle yapmadım ama bir keresinde benim de aklımdan bu yolu izlemek geçmişti, daha ucuz olsun diye. siz yine de tedbiri elden bırakmayın. güvenmiyorsanız söylemeyin ne olacak, 5 tl ödeyiversin o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?