• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.825
17.328
498
Hanımlar merhaba gece bir saatde acele bir isim var bilen çıkar umarım.
Benim telefonum 16 Gb hafızaya sahip.
Su an doldu. Güncelleme dahi Yapamiyorum.
Hafıza kartı aldım ama hafıza kartına ne uygulamalarım taşınıyor ne de yeni uygulamalar yukleyebiliyorum..
Su an acilen bir uygulama yüklemem lazım ne yapmalıyım.
Gereksiz tüm uygulamaları sildim ama zerre oynamadı.

Maile senkronize ettirmiyor musun

Yedekleme yap telefonların yedekleme programları var icinde

Yada akıllı depo kullan. Turkcell ve Vodafone da var sanırım

Maile nasıl yedekleme yapacağız? hiç bilmiyorum maalesef
Yükleme konumuna SD kart seçtim ama hala yeterli depolama alanı yok diyor
Maile senkronize ettirmiyor musun

Yedekleme yap telefonların yedekleme programları var icinde

Yada akıllı depo kullan. Turkcell ve Vodafone da var sanırım

Benim bildigim hafiza kartina uygulama yüklenmez. Eger telefonun kendi 16 Gb'sinde resim video vs varsa onlari hafiza kartina aktar. Telefonun kendi hafizasini bosalt. Anca öyle uygulama indirebilirsin bence.

Fotoğrafları da atamiyorum karta . o da olmuyor. Bilgisayara atayim dedim o da olmadı.
Benim bildigim hafiza kartina uygulama yüklenmez. Eger telefonun kendi 16 Gb'sinde resim video vs varsa onlari hafiza kartina aktar. Telefonun kendi hafizasini bosalt. Anca öyle uygulama indirebilirsin bence.

Telefon hafızasında resim, video gibi medya dosyalarını hafıza kartına taşı. Uygulamaları hafıza kartına taşıyamazsın ya da onların hafıza kartına yüklenmesini sağlayamazsın. Yeni android sürümü bi tek buna izin veriyor ama sanmıyorum seninki o sürümde olsun. Baktın olmuyor telefonu fabrika ayarlarına çevirirsin ama bu işlemi yaparsan cihazdaki her şey silinir haberin olsun.

Muzikler ve fotograflar cok fazla yer tutuyor bunlari ayiklayin. Whatsapp konusmalarinizi temizleyin. Ozellikle muzikler ama onu kontrol edin

Back