Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir şey sorabilir miyim rahatsızlık sebebiyle hastanede yatarken telefonunuzu yanınıza alabiliyor musunuz yoksa yakınlarınıza teslim etmek mi gerekiyor bilgisi olan var mı?
Gerçekten mi off kafam bi milyon oldu şuanyoğun bakım üniteleri hariç alabiliyorsunuz hoş benim eşim orda bile almıştı ama neyse
İç hastalıklarıhangi rahatsizlik ?
alirsiniz tabi kiİç hastalıkları
Gerçekten mi sanırım kandırılıyorumPsikiatri birimleri disinda telefon yasagi
Gerçekten mi off kafam bi milyon oldu şuan
İşin aslı şöyle görüştüğüm biri vardı en son konuşmamızda tartıştık bi süredir midesiyle ilgili rahatsızlığı vardı bi kaç gündür ulaşamıyordum en sonunda dönüş yaptı hastanede yatıyorum iyice kötü oldum dedi resimler atmış hastanede yattığı gerçek yani. Fakat dedi ki telefon kullanamıyorum daha bana ulaşamazsın ve gerçekten ulaşamıyorum meraktan öldüm.5 gün enfeksiyondan yattım elimde telefon vardı hep siz hangi bölüm için sordunuz ki bana psikiyatri ise yasak olabilir
Ay ben sizin konuyu hatırlıyorum sanki adam problemli cidden. Yok öyle bisey telefon yasak değilİşin aslı şöyle görüştüğüm biri vardı en son konuşmamızda tartıştık bi süredir midesiyle ilgili rahatsızlığı vardı bi kaç gündür ulaşamıyordum en sonunda dönüş yaptı hastanede yatıyorum iyice kötü oldum dedi resimler atmış hastanede yattığı gerçek yani. Fakat dedi ki telefon kullanamıyorum daha bana ulaşamazsın ve gerçekten ulaşamıyorum meraktan öldüm.
Şöyle ki görüştüğüm biri vardı en son konuşmamızda tartıştık bi süredir midesiyle ilgili rahatsızlığı vardı bi kaç gündür ulaşamıyordum en sonunda dönüş yaptı hastanede yatıyorum iyice kötü oldum dedi resimler atmış hastanede yattığı gerçek yani. Fakat dedi ki telefon kullanamıyorum daha bana ulaşamazsın ve gerçekten ulaşamıyorum çok merak ettim. Demek ki yalan söylüyor.Hastanede telefon alınamayacağını neden düşündünüz? Hastaların telefonlarını topladıklarını mı sanıyosunuz gerçekten? Hayatınızda hastaneye gitmediniz mi? Ne saçma bir soru.
Yalaaan yalaaan yeme bunlariiiiİşin aslı şöyle görüştüğüm biri vardı en son konuşmamızda tartıştık bi süredir midesiyle ilgili rahatsızlığı vardı bi kaç gündür ulaşamıyordum en sonunda dönüş yaptı hastanede yatıyorum iyice kötü oldum dedi resimler atmış hastanede yattığı gerçek yani. Fakat dedi ki telefon kullanamıyorum daha bana ulaşamazsın ve gerçekten ulaşamıyorum meraktan öldüm.
Kesin evli ve yanında karısı var. Bu yalana inanmak için insanın mağarada falan yaşaması lazım yahu.İşin aslı şöyle görüştüğüm biri vardı en son konuşmamızda tartıştık bi süredir midesiyle ilgili rahatsızlığı vardı bi kaç gündür ulaşamıyordum en sonunda dönüş yaptı hastanede yatıyorum iyice kötü oldum dedi resimler atmış hastanede yattığı gerçek yani. Fakat dedi ki telefon kullanamıyorum daha bana ulaşamazsın ve gerçekten ulaşamıyorum meraktan öldüm.
Hayır evli olmadığına eminim ama haklısınız kendimi m*l gibi hissettim şuanKesin evli ve yanında karısı vardı. Bu yalana inanmak için insanın mağarada falan yaşaması lazım yahu
Sosyal medyada da hiç bi şekilde aktif değil hani ordan takip ediyorum yalansa bi açığını yakalarım diye ama niye böyle bir şey yaptı anlamıyorum aklın başına gelene kadar seninle konuşmayacağım diyordu aklınca beni cezalandırmaya mı çalışıyor nedirYalaaan yalaaan yeme bunlariiii
Nasıl eminsiniz? Kaç yıllık sevgilinizin evli çıktığıyla ilgili geçmişte açtığınız konunuz var. Nasıl güveniyosunuz hala başka erkeklere? Zaten başka neden bakmasın telefonlarınıza.Hayır evli olmadığına eminim ama haklısınız kendimi m*l gibi hissettim şuan