Telefon!

eflatun77

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
121
9
11
Kızlar merhaba iyi geceler! Gecenin bu saatinde burada birileri mutlaka vardır diye düşünüp her ne kadar basit birşey olsa da sormam gerekli olduğu için konuyu açmak zorunda kaldım. Kızlar internetimiz kapalıyken birine wp dan mesaj attığımızda o mesaj daha doğal olarak iletilmemiş oluyor tek çizgi bile yok yanında onu o haldeyken sildikten sonra interneti açtığımızda mesaj kişiye iletilir mi? Telefonum seslideydi internetimi açtığımda iletildiği zaman yani gönderildiğinde gelen o ses gelmedi sizce mesaj gitmiş midir? İnternetten bakındım fakat bulamadım birşey İkilemde kaldım bende :/

İletiliyor diye biliyorum. Eğer ünlem işareti yoksa yazdığınız şeyin yanında iletilmiştir ama kırmızı parantez içinde ünlem varsa iletilmemiştir.

Ben mesajı yazdım attıktan bi 10 dk sonra falan sildim silerken internetim kapalıydı yani yanında ne ünlem ne başka birşey yoktu. Sildiğim için doğal olarak interneti açınca göremedim. Yani gitmese daha iyi olurdu ama :/

O tık sesini duymayınca gitmemiştir diye düşünmüştüm :/
Yok gitmiyor. Yani tek tık bile olmadan o yuvarlak saat işaret varken silmişsin o yüzden kesinlikle gitmez rahat ol. Bugün aynı şeyi ben yaptım yanlışlıkla ses kaydetmişim son anda iptal ettim saat işareti varken sildim ve gitmemiş

Heh aynen saat işareti vardı ay çok teşekkür ederim rahatladım biraz vallaha :) umarım gitmemiştir

Kızlar test edildi onaylandı uyanık birini buldum bu saatte :)) aynısını yaptım geldi mi diye sorduğumda hayır dedi oh be :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…