Yok gitmiyor. Yani tek tık bile olmadan o yuvarlak saat işaret varken silmişsin o yüzden kesinlikle gitmez rahat ol. Bugün aynı şeyi ben yaptım yanlışlıkla ses kaydetmişim son anda iptal ettim saat işareti varken sildim ve gitmemişO tık sesini duymayınca gitmemiştir diye düşünmüştüm :/
Heh aynen saat işareti vardı ay çok teşekkür ederim rahatladım biraz vallaha :) umarım gitmemiştirYok gitmiyor. Yani tek tık bile olmadan o yuvarlak saat işaret varken silmişsin o yüzden kesinlikle gitmez rahat ol. Bugün aynı şeyi ben yaptım yanlışlıkla ses kaydetmişim son anda iptal ettim saat işareti varken sildim ve gitmemiş
Gitmiştir. Geçmiş olsun.[/QUOTE
Rahatlayabilirsin canım kesinlikle gitmiyor şu an diğer hattimla da test ettim senin için ve gitmedi :*Heh aynen saat işareti vardı ay çok teşekkür ederim rahatladım biraz vallaha :) umarım gitmemiştir
Gitmez mesaj whatsappe düşmeden silinmiş. Eğer tek tik olduğunda silseydi o zaman giderdi, internet yokken silinen mesajlar kesinlikle gitmiyorGitmiştir. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım :* gerçekten rahatladım şuanRahatlayabilirsin canım kesinlikle gitmiyor şu an diğer hattimla da test ettim senin için ve gitmedi :*
Bende denedim senin için gitmemişKızlar test edildi onaylandı uyanık birini buldum bu saatte :)) aynısını yaptım geldi mi diye sorduğumda hayır dedi oh be :)))
Öyleymiş denedim deGitmez mesaj whatsappe düşmeden silinmiş. Eğer tek tik olduğunda silseydi o zaman giderdi, internet yokken silinen mesajlar kesinlikle gitmiyor
SevindimBende denedim senin için gitmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?