Telefon tavsiyesi istiyorum

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
Herkese iyi akşamlar.telefona ihtiyacım var 800 civarı bit bütçe var önceliğim dayanıklı ve kolay olması,Samsung istemiyorum.sony xperıa olur gibi sanki tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben Xperia Z2 kullanıyorum. Çok memnunum. Ondan önce iphone kullanıyodum, asla iphone suz olmaz demiştim.. Ama iphone ile asla olmaz diyorum şimdi. Harika bir telefon Xperia

Asus zenfone 5 kullananlar çok memnun. 750-800 tl civari

Iphone 4s alabilirsiniz 800 tlye

General mobile discovery air olabilir 700 tl

Casper via v5 güzel diyor kullanicilari 750-800 fiyat araliginda

Teknoloji markettekiler casper,general mobile dayanıklılık açısından tavsiye etmediler

Valla bu ara samsung s6 aşeriyorum ama kocam almıyor keşke fakirler ölse diyorum bazen s4 kullanıyorum memnunum gerisi hakkında fikrim yok

Ya hem evde hem heryerde Samsung görmekten sıkıldım birde samsung'u sevmiyorum

Cnm Ben Samsung,HTC,Nokia,hatta iPhone4,4s,5s battalion iPhone 6s gold bile kullandim ama Sony z3 u cok sevdim kizim kac kez su doktu bisey olmuyor hatta gecende gelin kendi kendine sesi kisildi calarken falan as sesiz cikar oldies servise gitti yenisini yollamislar oylede musteri memnuniyeti var Sony de

Zuhael çok sevindim sony den memnuniyetine yorumlarımızla sony x gitgide sıcak gelmeye başladı

Sony de xperıa modeli çok acaba hangi modeli almalıyım dayanıklılık için kullnıcılardan yorumlar bekliyorum

Ya hem evde hem heryerde Samsung görmekten sıkıldım birde samsung'u sevmiyorum

Aynı ben

Bende Xperia Z var. 2 seneyi geçti çok sağlam kaç kere düştü bişi olmadı ve en önemlisi yavaşlama falan yok. Ama Z1 almanı öneririm çünkü Z'ye Android 6 gelmeyecek diye biliyorum en son 5.1'i alacak. Sony'den şaşmam. Bu bozulsun gene Sony alırım. Z5' bekliyorum Z'yi satıp onu alabilirm

Bak ben casper kullanıyorum gayet dayanıklı şimdiye kadarda dayanıksız olduğunu hiç görmedim. Gayet kullanışlı ve güzel bir telefon

Cevabına da telefon memnuniyetine de çok sevindim.inşaallah Pazartesi xperıa z1 alıcam

Ilk defa sony marka telefon kullanıcam normalde nokıa severim umarım memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…