Sommy Memories Never Die ^_^ Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2014 16 1 1 Fransa 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sommy #1 Merhaba arkadaşlar, benim şuanlık bir telefonum yok. kırdım da öncekini :2: sizden istediğim, bana yeni telefon markaları önerebilir misiniz? ama kullanışlı olsun, para önemli değil. beğendiğiniz telefonları önerin lütfen:))
Merhaba arkadaşlar, benim şuanlık bir telefonum yok. kırdım da öncekini :2: sizden istediğim, bana yeni telefon markaları önerebilir misiniz? ama kullanışlı olsun, para önemli değil. beğendiğiniz telefonları önerin lütfen:))
MissHavisham BabyGoat Kayıtlı Üye 25 Ekim 2012 1.432 637 178 9 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sommy #2 Ben Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum, çok memnunum canım. Biraz büyük ama Iphone 6 çıkacak bir kaç aya kadar, istersen 2.el filan bir telefonla idare et, çıkınca onu alırsın. Eylül'de piyasaya çıkıyor.
Ben Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum, çok memnunum canım. Biraz büyük ama Iphone 6 çıkacak bir kaç aya kadar, istersen 2.el filan bir telefonla idare et, çıkınca onu alırsın. Eylül'de piyasaya çıkıyor.