Telefon sapiği!

Bu sapigin kac tane numarsi var ya. Bencede kocan bi girsin devreye. O da ise yaramazsa polise gidin. Igrenc mahluk

böyle ashlaksız insancıklar var...bir kadına sarmak musallat olmak için bahaneler ararlar..muhtemelen yalnız ve kadınlar tarafından beğenilmeyen istenmeyen bir tiptir..sen istediğin kadar engelle yine bir şekilde sana takar rahatsız eder..

Esini her olandan haberdar et. Tavsiyem bu.
Iftira atilma olasiligi kalmasin.
Sapik resmen bu. Hadi derse karin beni aradi bana sunu sunu dedi biz sevgiliyiz bulstuk bilmem ne?
Tum mesajlari gorsun esin.

yok artık bu devirde hala tel sapığı dolu ya ayıp adamın yaptığı sen ne güzel izah ediyorsun yanlışlıkla diye o gidiyor nasıl anlıyor terbiyesiz işte. canım artık baş edemezsen tek çare numaranı değiştir bence.

Eşinden gizleme bence sonra yanlış anlaşılma vs olur daha da dikenlenir iş.. Eşin küfür etmeyecekse sinirden vs konuşabilir.. Ama bence bi tel no nuzu değiştirin, kendi aramaz arkadaşına verir vs.. Hatta vermiş gibi gözüküyor , bi kişinin kaç hattı olcak ki.. Sapıklar ya..

Kimbilir kim adam 50 tane numarası var heralde.Başınıza bela olmasın sonra. Bence kesin çözüm numara değiştirin çok sakıncası yoksa.

Bir kere biri beni gece 1 de aramış

Normalde dönüp aramam da babam rahatsız başka şehirde arkadaşı falan sandım

Dün gece aramışsınız dedim ben o saatte karım ile uyuyordum dedi beni niye aradın vs dedim sonra kapattım

Aramaya başladı gün içinde açmadım eşime sen aç dedim bulaştırma savcılığa ver dedi adam ile konuşmadı

Ertesi gün garip bir mesaj attı birlikte çalıştığımız şehrin yerlisi argo jargonu geniş bir arkadaşa okuttum kaşınıyor bu dedi eşin ne diyor deyince savcılığa ver dediğini söyledim

Bir de ben arayım dedi önce açmadı sonra konuşmuşlar savcılığa verecekti zor elinden aldım demiş bir daha aramadı

Bazen korkutmak da işe yarayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…