- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
-
- Konu Sahibi yagmur0007
Kimbilir kimlerin telefonunda geziyor numaram. Sinirlerimi bozdu. Numarami mj degistirsem. Kesin cozum.Bu sapigin kac tane numarsi var ya. Bencede kocan bi girsin devreye. O da ise yaramazsa polise gidin. Igrenc mahluk
Haklisin, bende hic muhatap olmak istemiyorum.Esini hic muhattap etme israrla devam ederse numarani degisirsin eger esin muhattap olur tartisir kufur eder filan sonra hakkiyken haksiz olmayinda..
böyle ashlaksız insancıklar var...bir kadına sarmak musallat olmak için bahaneler ararlar..muhtemelen yalnız ve kadınlar tarafından beğenilmeyen istenmeyen bir tiptir..sen istediğin kadar engelle yine bir şekilde sana takar rahatsız eder..Gecen gun bi arkadasimdan baska bi arkadasimin numarasini aldim. Ve mesaj gonderdim. Bi rakami yanlismis numaranin. Hemen telefonuma laubali mesajlar gelmeye basladi. Engelledim. Ayni gun baska bi numara aradi. Yine bu sapikmis. Bakin yanlislikla oldu falan dedim. Kapattim. Bi daha ararsaniz veya msj gonderirseniz polise veririm diye tek bi msj attim. Hwmen cevap geldi. Hem cikma teklif ediyomusum hem polise veririm diyomusum! O numarayi da engelledim hemen. Az once baska bi numaradan slm diye bi msj gelmis. O gun esime soylemistim olayi. Simdi napayim ben kizlar. Esim bi arasa mi bu adami, kendi kendine hallenip durmasin diyorum.
yok artık bu devirde hala tel sapığı dolu ya ayıp adamın yaptığı sen ne güzel izah ediyorsun yanlışlıkla diye o gidiyor nasıl anlıyor terbiyesiz işte. canım artık baş edemezsen tek çare numaranı değiştir bence.Gecen gun bi arkadasimdan baska bi arkadasimin numarasini aldim. Ve mesaj gonderdim. Bi rakami yanlismis numaranin. Hemen telefonuma laubali mesajlar gelmeye basladi. Engelledim. Ayni gun baska bi numara aradi. Yine bu sapikmis. Bakin yanlislikla oldu falan dedim. Kapattim. Bi daha ararsaniz veya msj gonderirseniz polise veririm diye tek bi msj attim. Hwmen cevap geldi. Hem cikma teklif ediyomusum hem polise veririm diyomusum! O numarayi da engelledim hemen. Az once baska bi numaradan slm diye bi msj gelmis. O gun esime soylemistim olayi. Simdi napayim ben kizlar. Esim bi arasa mi bu adami, kendi kendine hallenip durmasin diyorum.