Telefon sapığı

lipstickkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
259
16
118
İstanbul
Kızlar cuma akşamı bir numara aradı beni açar açmaz da sesimi dinlemeden kapadı bir daha da aramadı bende yanlış numara olduğunu düşündüm
Sonra bu akşam gizli numara aradı bikaç defa. Birşeyler söyledi ama kısık sesle konuştuğundan anlayamadım sonra sapık sapık sesler çıkarmaya başladı.saydım sövdüm. Sözlümün numarasını veriyim onu ara diyorum cık diyo.bir kaç defa aradı sonra ben hattımı özel numaralara kapadım.15-20 dk sonra o gün arayan numara aradı.açtım konuşmadan kapadı sonra yine aynı şeyi yaptı.numarayı erkek arkadaşıma verdim o arıyor arıyor açmıyor meşgule veriyor pis sapık!
Ben bu numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?rehberden sorgulattım ama gizletmiş.benim numaram çok az kişide var hiç kimse gelmiyor aklıma.aşırı huzursuz oldum sinirlerim bozuldu çok :(

Savcılık ilgilenir mi gerçekten?önemsiz bulurlarsa?
Bide savcılık o kişiye ne yapıyor?
Yani ne biliyim sonra benim başıma iş açmazsın o kişi

Savcılık kesinlikle önemsiz demez.. Git ver numaranı biraz zaman alsada şıp diye bulurlar kim oldugunu ve bilişim kanununda bu bir şuçtur davacı olursun canını bile yakarsın o sapığın.. ilk önce kendi operatörünle bir iletişime geç onlar sana yardımcı olurlar.. kanun çıkartacaklardı gizli noların engellenmesi için ama hala bekliyoruz..

Bu pislik açık numaradan da arıyor!korkan insan açıktan arar mı?bu pislik arıyor ama erkek arkadaşım onu arayınca açamıyor.
Ben savcılığa gitsem kesinlikle erkek arkadaşım da gelmek ister ve kim olduğunu duyarsa kötü şeyler olur.ahhlıyo ohhluyo çünkü pislik herif!
Neden istemediğim numaranın beni aramasını engelmme hakkım yok?çok saçma değil mi?
Babam da istiyo numarasını yanlışlık olmuş dedim geçiştirdim.bu hayvan şimdi atsa tutsa benim hakkımda babam yada erkek arkadaşım inansa nolucak?bi kendini bilmezin huzurumu kaçırmaya ne hakkı var?

Bu pislik açık numaradan da arıyor!korkan insan açıktan arar mı?bu pislik arıyor ama erkek arkadaşım onu arayınca açamıyor.
Ben savcılığa gitsem kesinlikle erkek arkadaşım da gelmek ister ve kim olduğunu duyarsa kötü şeyler olur.ahhlıyo ohhluyo çünkü pislik herif!
Neden istemediğim numaranın beni aramasını engelmme hakkım yok?çok saçma değil mi?
Babam da istiyo numarasını yanlışlık olmuş dedim geçiştirdim.bu hayvan şimdi atsa tutsa benim hakkımda babam yada erkek arkadaşım inansa nolucak?bi kendini bilmezin huzurumu kaçırmaya ne hakkı var?

Numara engelleme telefonlara has bir özellik oparetörler bunu yapamaz.. marka yazamıcam şimdi yasak:) akıllı telefonların hepsinde bu özellik mevcut aslında eski modellerin bazılarındada mevcut blacklist uygulaması. Babanda Erkek arkadasında sana güveniyorsa-ki güveniyordur eminim korkmana gerek yok derim ben..
savcılığa gittiğiniz zaman diyelimki çıktı ortaya zaten erkek arkadasının bişe yapmasına gerek kalmıcak izinde vermezler onlar bakacaklar icabına korkma bu kadar

Avea İçin Numara Engelleme
Telefonunuzdan *100# yi tuşlayın ve arama tuşuna basın..
Karşınıza çıkan servis cevabı menüsünden İŞLEMLER(9) u seçin.
Burada GİZLİ NUMARA ENGELLE(4) yi göreceksiniz.
Burdan sonra yapmanız gerekenler gizli numara engelle bölümünü seçmek ve onaylamak..kOLAY GELSİN

Turkcell için numara engelleme
Turkcell'in gizli numaradan arama kısıtlama servisinde, aboneler, gizli aramaları ''yıldız 253 kare'' yazarak onay tuşuna bastığında engelleyebiliyor. Servis ''kare 253 kare'' yazılarak onaylandığında ise devre dışı kalıyor..

Vodafone (Telsim) Numara engelleme
Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisi ile gizli numaradan gelen çağrıları engelleyebilirsiniz.

Gizli numaralı çağrıları almamak için My Vodafone, IVR ve SMS üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için:GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz..

Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için:GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz.

-"Vodafone Gizli Numaraya Kapalı" servisini aktif hale getirmiş olsanız bile; analog santrallarden, PBX'lerden ve yurtdışından numarasız olarak gelecek çağrılar engellenememektedir.

-Roaming'te "Vodafone Gizli Numaraya Kapalı" servisi aktif ise gizlenmiş çağrılar (analog, PBX ve yurtdışı çağrıları hariç) engellenir.

Ücretlendirme:

Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisi, tüm Vodafone abonelerinin ücretsiz yararlandığı bir servistir.

İşine yaradıysa ne mutlu bana...

Teşekkür ederim ben gizli numaralara kapadım zaten ama yine de çok çok sağolun :)
Akıllı telefonlarda nasıl yapılıyor ki bu? Ben şu en yaygın olanı kullanıyorum hani 3ü 4ü 5i olan
Tabu oynuyo gibi hissettim kendimi :)

Avea İçin Numara Engelleme
Telefonunuzdan *100# yi tuşlayın ve arama tuşuna basın..
Karşınıza çıkan servis cevabı menüsünden İŞLEMLER(9) u seçin.
Burada GİZLİ NUMARA ENGELLE(4) yi göreceksiniz.
Burdan sonra yapmanız gerekenler gizli numara engelle bölümünü seçmek ve onaylamak..kOLAY GELSİN

Turkcell için numara engelleme
Turkcell'in gizli numaradan arama kısıtlama servisinde, aboneler, gizli aramaları ''yıldız 253 kare'' yazarak onay tuşuna bastığında engelleyebiliyor. Servis ''kare 253 kare'' yazılarak onaylandığında ise devre dışı kalıyor..

Vodafone (Telsim) Numara engelleme
Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisi ile gizli numaradan gelen çağrıları engelleyebilirsiniz.

Gizli numaralı çağrıları almamak için My Vodafone, IVR ve SMS üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için:GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz..

Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için:GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz.

-"Vodafone Gizli Numaraya Kapalı" servisini aktif hale getirmiş olsanız bile; analog santrallarden, PBX'lerden ve yurtdışından numarasız olarak gelecek çağrılar engellenememektedir.

-Roaming'te "Vodafone Gizli Numaraya Kapalı" servisi aktif ise gizlenmiş çağrılar (analog, PBX ve yurtdışı çağrıları hariç) engellenir.

Ücretlendirme:

Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisi, tüm Vodafone abonelerinin ücretsiz yararlandığı bir servistir.

İşine yaradıysa ne mutlu bana...

bu uyguluma sadece bir telefonda geçerli olmuyor çünkü normalde kendi nonu bile gizleyemiyorsun öyle bir özelliği yok.. ipucu: elmayı çok severim mesela:)

Teşekkür ederim ben gizli numaralara kapadım zaten ama yine de çok çok sağolun :)
Akıllı telefonlarda nasıl yapılıyor ki bu? Ben şu en yaygın olanı kullanıyorum hani 3ü 4ü 5i olan
Tabu oynuyo gibi hissettim kendimi :)

aaa ne güzel telefonun kendi marketinden satın alacaksın uygulamayı blacklist adında tamamdır herşeyi tel halller:)

çok çok çok pardon ikimizde aynı şeyi diyormuşuz uykusuzluğuma ver:(( canımda gerçek elma çektii zateeenn

Son düzenleme:
niye marka veremiyoruz ben anlamadim rtük burayadami el atti ? normalde herseyin markasi yaziliyo kiyafet vs.
neyse bendede var o elmadan baktim oyle bi ozellik yok arkadaslarin dedigi gibi black list diye program varmis ama onu bi arastir istersen,
tam olarak engelliyo spam olarak mi aliyo numarayi ne oyle birsey yaziyordu..

niye marka veremiyoruz ben anlamadim rtük burayadami el atti ? normalde herseyin markasi yaziliyo kiyafet vs.
neyse bendede var o elmadan baktim oyle bi ozellik yok arkadaslarin dedigi gibi black list diye program varmis ama onu bi arastir istersen,
tam olarak engelliyo spam olarak mi aliyo numarayi ne oyle birsey yaziyordu..

çünkü site yönetimi ücretini almadığı birşeyin reklamını yaptırmaz:) bizim burada bir marka yazmamız o markanın çok işine yarar:):)

çünkü site yönetimi ücretini almadığı birşeyin reklamını yaptırmaz:) bizim burada bir marka yazmamız o markanın çok işine yarar:):)

ya konuya alakasiz ama herkes kullandigi herseyin markasini rahatca veriyo benmi yanlisim acaba :S

Back
X