Telefon önerisi

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.109
309
38
24
Merhaba.
Telefonumun vadesi doldu artık Instagram a tıklıyorum 10 dk sürüyor girmesi 😅😅
Çok fazla para vermek istemiyorum telefona hele 40.000 50.000 mümkün değil 🤷‍♂️
Bana 15.000-20.000 arası telefon önerisinde bulunur musunuz? Kamerası çok kötü olmasın, kasmasın yeter. Çok da fazla Bi özellik aramıyorum.
Not: samsung ve ıphone istemiyorum:)

eski telefonum xiaomiydi 5 sene kullandim cok sevdim. sonra düşürüp kamerasini kırınca kamerayla isi olmayan yasli bir aile büyüğune verdim formatlayip, hala oldukca iyi calisiyor.
simdiki telefonum samsung ama xiaomimi özlüyorum. kendi sectigim tusla lambami yakardim, kendi sectigim tusla tuskilidine alirdim, uygulamalarda reklam izlememek icin ayarlardan "wifide çalıştır/mobil veride calistir" kismini kapatirdim sifir reklam izlerdim. benim samsungda o yok mesela bol reklamli uygulama kullanirken internetimi kapatıyorum. ya da whatsapptan yazacak kişiye tek tık olmak istiyorsam komple İnterneti kapatıyorum 😂 xiaomi buyuk kolaylikti benim icin. insallah simdiki telefonumun ömrü uzun olur ama ömrü dolunca yine xiaomi alacam

eski telefonum xiaomiydi 5 sene kullandim cok sevdim. sonra düşürüp kamerasini kırınca kamerayla isi olmayan yasli bir aile büyüğune verdim formatlayip, hala oldukca iyi calisiyor.
simdiki telefonum samsung ama xiaomimi özlüyorum. kendi sectigim tusla lambami yakardim, kendi sectigim tusla tuskilidine alirdim, uygulamalarda reklam izlememek icin ayarlardan "wifide çalıştır/mobil veride calistir" kismini kapatirdim sifir reklam izlerdim. benim samsungda o yok mesela bol reklamli uygulama kullanirken internetimi kapatıyorum. ya da whatsapptan yazacak kişiye tek tık olmak istiyorsam komple İnterneti kapatıyorum 😂 xiaomi buyuk kolaylikti benim icin. insallah simdiki telefonumun ömrü uzun olur ama ömrü dolunca yine xiaomi alacam
Hangi telefonuydu peki bakayım ben de

Hangi telefonuydu peki bakayım ben de
benimki teee 5 sene öncesinin eski modeliydi. üstüne kac yeni model cikmistir. siz butcenize uygun olanlari karsilastira karsilastira alin
epey sitesi karsilastirma konusunda iyi. sectigin sona kalan birkac telefonu ekle - karsilastir de yanyana cikiyorlar mesela on kamera yaziyor a telefonu kac piksel b tlefonu kac piksel
sarj suresi a kac b kac falan
tum ozelliklleri yaziyor. telefondan fazla anlamayanlar icin guzel bir yol

Oppo ya da Xiaomi bakabilirsiniz. Oppo kullanan tanıdıklarım var ve memnunlar.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro da bütçenize uygun bir telefon.

Ben xiaomi kullanıyorum 6-7 senedir, çok memnunum. Yeni telefon olarak da üst modelini aldim

benimki teee 5 sene öncesinin eski modeliydi. üstüne kac yeni model cikmistir. siz butcenize uygun olanlari karsilastira karsilastira alin
epey sitesi karsilastirma konusunda iyi. sectigin sona kalan birkac telefonu ekle - karsilastir de yanyana cikiyorlar mesela on kamera yaziyor a telefonu kac piksel b tlefonu kac piksel
sarj suresi a kac b kac falan
tum ozelliklleri yaziyor. telefondan fazla anlamayanlar icin guzel bir yol
Teşekkür ederim

Eşimin eski telefonu Oppo idi, kızıma verdik ve kaç senedir kullanıyor. Sağlamlık açısından oppo çok iyi, onun dışında xiaomi iyi bir telefon.

Samsung s24fe ya da a serisi bütçeye göre alınır s23fe de olabilir babaanneme a55 aldık gayet memnun kamerası iyi şarjı da iyi 5 sene güncelleme alırmış. Yapay zeka var

Redmi 13 pro çok iyi tavsiye ederim ben dahil çevremde bir çok kişi kullanıyor.

Samsung sevmiyorum
Bana da oppo xioami vs tuhaf geliyor zaten teknosada direkt onları sattırmaya çalışıyorlar teee 10 12 senelik s3 telefonum hala çalışıyor kocam da zamanında bu markaların pahalı telefonlarını aldı yani yok güzel değil ben yıllardır apple kullanıyorum ama tabletim samsung oldukça memnunum bir gün Android alırsam samsung alırım özellikle ultra serisi çok güzel ve görüntü olarak da güzel diğerleri hep çakma iPhone gibi

Back
X