• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon önerecek olan ? :)

Spen özelliği de çok güzel. Hayatımda ilk defa not alma alışkanlığı edindim :) Hayallerimi, planlarımı, alışveriş listemi, aklıma takılanları vs. herşeyi fotoğraf, harita, kendi çizimimi ekleyerek not alıyorum. Zaten telefoun amacı not alma üzerine. Kamerası falan da çok iyi mesela ultrasound fotoğraf çekebiliyorsunuz.
Benim gibi " Şunu yaparım, şunu alırım " deyip unutanlar için üretilmiş olsa gerek . :)
Çarşıya çıkıp bunların hepsine bakmam gerek, yeni bir bilgisayar görevi de üstlenmiş olur, bunu yazana kadar akıllı bilgisayarım 2 kere kapattı da sayfayı :1:

kesinlikle Note 2. ben s4 s3 ve iphone 4s kullandım bilere iphone u kesinlikle ele. sarjı bu kadar çabuk biten bi telefn daha yok. s4 özellikleri görünümü hoş fakat telefona 16 gb diyolar e zaten işletm sistemi o kadar şey barındırıyo ki 8 gb lık yer kaplıyor kalıyor sana 8 gb. s3 s4ten daha iyi ama pek küçük geliyor bana. ama şuan ki telefonum note 2 yi tek geçerim. dokunmatiği şahane, msj yazımı oldukça kolay, kamerası 8 mp olmasına ragmen cok iyi çekiyor, gostersli bi telefon. Büyüklüğüne en fazla 3 gün sonra alışıyorsun ve başkasının telefonun aldgnda ayy ne kücükmüs lafını mutlaka diyosun :1: bide en önemlsi sarj. benim elimden düşmemesine ragmen 2 gün gidiyor. s pen olayına girmiyorum bile :)düsünme derim arkadasım :)

Evet :)
Liste gitgide karışık oluyor :)
Gösterişine bir şey diyemem zaten :)
Teşekkür ederim :)

s3 kullanırken milletin general mobile discovery çılgınlığını görünce bende aldım çokda uygun fiyatı ki s3 le aynı özellikler
daha da iyi hatta şimdilik hiçbi sıkıntısı yok deli gibi oyun oynuyorum en ufak kasma vs olmuyo :34:
Tek sıkıntı sarj günde 2 kere dolduryorum ki buda her akıllı telefonun sonu bence :9:

s3 kullanırken milletin general mobile discovery çılgınlığını görünce bende aldım çokda uygun fiyatı ki s3 le aynı özellikler
daha da iyi hatta şimdilik hiçbi sıkıntısı yok deli gibi oyun oynuyorum en ufak kasma vs olmuyo :34:
Tek sıkıntı sarj günde 2 kere dolduryorum ki buda her akıllı telefonun sonu bence :9:

Generalı herkes çok önerdi çok merak ettim .
Sarj ederken sıkıntısı oluyor mu ?
Herkes çok güzel telefon mutlaka ondan al deyip duruyor . :)

Merhaba arkadaşlar kendime yeni telefon alacağım yalnız ne alsam bilemedim .
Samsung galaxy mega hoş duruyor .
Gösterişli . :1:
İphone 5c de hoş .
Ama kullanımı kolay olsun istiyorum .
Sony xperiaya iyi diyorlar ama kullanımı nasıl ?
Kolay mesaj yazılan bir şey olsun istiyorum dokunmatiği iyi olsun .
Önerebileceğiniz telefonlar var mı ?
Ben her telefonu kullanmayı beceremiyorum da :)

yıllarca hep ıphone kullandım en son ıphone 5 vardı şimdi değiştirdim note3 aldım çok memnunum kullanımı iphone a göre biraz daha karışık ama özellik olarak çok daha iyi:) kolay bişey istiyosanız iphone alabilirsiniz:)

yıllarca hep ıphone kullandım en son ıphone 5 vardı şimdi değiştirdim note3 aldım çok memnunum kullanımı iphone a göre biraz daha karışık ama özellik olarak çok daha iyi:) kolay bişey istiyosanız iphone alabilirsiniz:)

Hepsini birden alsam ne olur ki :1:

Back