- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
İphone 5 bencede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iphone u bedava verseler kullanmam tipi hep aynı teli bi degişim yok oyuncak gibi geliyo bana s4 kullanıyorum çok memnunum büyük tel seviyosan benim gibi note3 de alabilirsin mega aşırı büyük bence
Iphone u bedava verseler kullanmam tipi hep aynı teli bi degişim yok oyuncak gibi geliyo bana s4 kullanıyorum çok memnunum büyük tel seviyosan benim gibi note3 de alabilirsin mega aşırı büyük bence
o telefonun kamerası harika ya ! normalde kendi malımdan başka mal begenmem (cunku ben ona emek verdim! küçük prens, bölüm 21) ama o telefonun kamerası dünyayı oldugundan daha güzel gösteriyor :)sony xperıa-z yı denesen..dıgerlerını bı daha elıne almazsın..
o telefonun kamerası harika ya ! normalde kendi malımdan başka mal begenmem (cunku ben ona emek verdim! küçük prens, bölüm 21) ama o telefonun kamerası dünyayı oldugundan daha güzel gösteriyor :)
ben s3 mini kullanıyorum, memnunum ama şimdiki aklım olsa xperia-z alırım.
Bende s4 den sonra note 3 le kafayı bozmuş durumdayıım ama elime almam görmem lazıımAhah benim gibi bi Note 3 canavarı daha :)
Ahah benim gibi bi Note 3 canavarı daha :)
Merhaba arkadaşlar kendime yeni telefon alacağım yalnız ne alsam bilemedim .
Samsung galaxy mega hoş duruyor .
Gösterişli .
İphone 5c de hoş .
Ama kullanımı kolay olsun istiyorum .
Sony xperiaya iyi diyorlar ama kullanımı nasıl ?
Kolay mesaj yazılan bir şey olsun istiyorum dokunmatiği iyi olsun .
Önerebileceğiniz telefonlar var mı ?
Ben her telefonu kullanmayı beceremiyorum da :)