• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon önerecek olan ? :)

Iphone u bedava verseler kullanmam tipi hep aynı teli bi degişim yok oyuncak gibi geliyo bana s4 kullanıyorum çok memnunum büyük tel seviyosan benim gibi note3 de alabilirsin mega aşırı büyük bence :27:

Iphone u bedava verseler kullanmam tipi hep aynı teli bi degişim yok oyuncak gibi geliyo bana s4 kullanıyorum çok memnunum büyük tel seviyosan benim gibi note3 de alabilirsin mega aşırı büyük bence :27:

Insan alisiyor büyüklüğüne..bende cok memnunum
Cok buyuk değilmi diyenler oluyor. . Büyük degil sizinki küçük diyorum:27:

Son düzenleme:
Iphone 5in uretimi durmadi mi?
Iphone alacaksan bile 5s al bence.
ben yine alsam mega alirim o ayri.

Bütün telefonları kullandım iphone 4s di en son ve sonra samsung galaxy s4 le iphone 5 var olunca ikisinide almaya durumum vardı ama kesinlikle samsung s4ü seçtim. Çok özellikli çok kullanışlı şık resim çekmek çok güzel ekran büyük herşeye bakmak daha güzel amaaa iphone5 bizim evdeki klima kumandAsının aynısı nerdeyse farkları yok dizaynda sıfır ve ipad kullanıcısı olarak söylüyorum iphone yeni gelen ios7 güncellemesiyle ergen telefonu oldu yerin dibine soktu, eline al kendin seç s4e bayılcağına eminim ben öyle oldum :)

Son düzenleme:
Samsung GALAXY NOTE 3 :) Dubaiden aldı babam geçen ay 1064 liraya.. tabi vergiler cart curt 1200 e kapattık aşık oldum aşık:16:

sony xperıa-z yı denesen..dıgerlerını bı daha elıne almazsın..
o telefonun kamerası harika ya ! normalde kendi malımdan başka mal begenmem (cunku ben ona emek verdim! küçük prens, bölüm 21) ama o telefonun kamerası dünyayı oldugundan daha güzel gösteriyor :)

ben s3 mini kullanıyorum, memnunum ama şimdiki aklım olsa xperia-z alırım.

herkesin elinde iphone , samsung ve xperia var nedense artık hepsı sıradanlasmıs gelıyor.bu üç markayıda yakın arkadaşlarım kullanıyor genel olarak memnunlar .iphone ilk defa kullanıcaksan zorlayabılır kendıne özgün bir telefon o herkese hitab etmiyor bence ve ustelık bakkal telefonu gibi herkesin elinde bu onu itici yapıyor bır yerden sonra ( şahsı fıkrım boyle )

samsung'a bısey demıyorum yıllarca kullandım ama tavsıye etmiyorum samsunga gelınceye kadar sony daha avantajlı şıklık ve kullanım acısından. xperia z bu üç marka arasındaki fıyatını en hak eden telefon gorunusu,tutusu,kullanımı güzel ama ben olsaydım 1800 neredeyse ıkı mılyar gb bır rakam bu telefona verecegıme herkeste olmayan turkıyede pekte kıymetı bılınmeyen ama avrupada kendını ispatlamış olan huawei ascend p6 alırdım , inşallah en kısa zaman da kendisini almayı cok istiyorum dunyanın en ince ve şık telefonu unvanı almış isterseniz bir araştırın

$d7846__Huawei-Ascend-P6.jpg

o telefonun kamerası harika ya ! normalde kendi malımdan başka mal begenmem (cunku ben ona emek verdim! küçük prens, bölüm 21) ama o telefonun kamerası dünyayı oldugundan daha güzel gösteriyor :)

ben s3 mini kullanıyorum, memnunum ama şimdiki aklım olsa xperia-z alırım.

ılk foto cektıgımızde kocama dedım..
bu tel,dunyayı benden daha net göruyo,bu ne böyleee:53:

dımek herkeste bu etkıyı yapıyomus:1:

General mobile discovery hem fiytat olarak super hem de özellik olarak s3 ile yarisir fiyati 600 tl

samsung galaxy megayı begendim ben de:34:

Bu arada General Mobile ı ben de duymustum erkek arkadaşım tel almak istiyor söyledim ona teknosaya gitmiş orda çalışanlar çok sorun cıkartıyor demiş.Hatta bir daha satmayacagız demiş..İzmirde sormustu erkek arkadasım.
Kocaeli'de kuzenim sordu aynı cevabı aldı.Yani iki farklı yerden iki olumsuz yanıt geldi.Bilgin olsn canım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kendime yeni telefon alacağım yalnız ne alsam bilemedim .
Samsung galaxy mega hoş duruyor .
Gösterişli . :1:
İphone 5c de hoş .
Ama kullanımı kolay olsun istiyorum .
Sony xperiaya iyi diyorlar ama kullanımı nasıl ?
Kolay mesaj yazılan bir şey olsun istiyorum dokunmatiği iyi olsun .
Önerebileceğiniz telefonlar var mı ?
Ben her telefonu kullanmayı beceremiyorum da :)

sonu xperia kullanoyorum çok seviyorum

Back