Telefon önerecek olan ? :)

ben de iphone 5 kullanıyorum memnunum ama çok gıcık olduğum yönleri var, apple ın müşteri memnuniyetini değil kendi farklı olma tutkusunu koruma yüzünden bir sürü şeyi eksik. orneğin arama engelleme daha yeni başladı. bir de mesaj attığın-aldığın tam dakikayı göremiyorsun, halbuki bana çok lazım oluyor.
yazarken de direk kelimenin ortasına girmek uyuz ediyor beni imleç ya başa ya sona giriyor, kaydırmak gerekiyor.

Ben mega aldım yeni:)
Ama ben özellikle büyük ekran istediğim için beklentilerimi karşıladı, ufak bir tablet gibi çok rahat kullanıyorum. sürekli döküman peşinde olduğumdan okumas, yazması, düzenlemesi kolay. Performansa bakarsan s3 gibi diyebiliriz. Yani illa ekran olsun demiyorsan aradaki farka değecek bir özelliği yok, ha s3 almışsın ha mega. Ama öyle pratik bir telefon da değil tabi.
Ben çok memnunum ama android işlemci yerine ios çok daha başarılı. Fiyat sorunu yoksa iphone derim ben...

Apple fan olarak iphone diyorum
Amaaa 5c dandik kasa alabiliyosan 5 al
Alamiyosan 4s al, kasa muhim

Ben su an 5 kullaniyorum azami memnunum

Apple ürünleri dokunmatiği, özel uygulamaları, kullanıcı dostu oluşu ve uzun ömürlülüğü ile kesinlikle diğer markalara fark atar. Iphone'un tek problemi şarjının çabuk bitmesi bana göre.

Benim ilgimi çeken özellikleri değil zaten devasa ekranı
Yolda bir kadın gördüm uzaktan diyorum bu kadın yüzüne neden kitapla kapatmış, yakınlaştık baktım ki telefonmuş elinde ki
Hangi telefonmuş aradım buldum megaymış, çok hoş gerçekten hayırlı olsun :)

Merhaba,
Samsung Note2 kullanıyorum çok memnunum.Değiştirecek olsam note3 alırım. Telefon elinizden düşmüyorsa benim gibi şarj konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ekranıda büyük bilgisayar açmıyorum desem yalan olmaz. Diğer özelliklerini saymiyorum bile.

bende samsung diyorum. samsung s3 kullanıcısıyım. telefonumu seviyorum. oyun net vs. hep içindeyim. geçenlerde tv için hdmi kablo aldım araba yarışını tvde oynuyorum, süper oldu... 8 mp kamerası var... ama dahada özellik dersen s4 al... samsung ekran konusunda iyi. ama dayanıklık konusunda sıkıntılı tabiki... benim telefonum şükür iyi durumda kılıflı kullanıyorum.

ilk önce işletim sistemlerini araştır. daha sonra de ki android yada ios.. ona göre seç telefonunu. ve mutlaka eline al ve dene...

Ben 4s kullanıyorum, ilk cıkıtğında eski eşim olacak dangalak almıştı Neyse :) Konu bu değil

Sonra yurtdışından kuzenim bana samsung note getirdi. İkisini de aynı anda deneyimleme fırsatı buldum.

4s in uygulamaları, hızı, tuş fonksiyounları vs harika. Samsungun tek artısı ve aynı zamanda eksisi ekranı. Tablet gibi kullanabiliyorsunuz. Fakat konşmak istediğin zaman resmen suratını kaplıyor Satttım o yüzden.

Simdilerde gözüm 5ste ya da 6 cıkarsa onu alırım. Hem tasarım hem de kullanıs acısında apple forever

samsung note 2 kullanıyorum hazirandan beri ve çokkk memnunum,şarjı,içeriği,fotograf ve video kalitesi çok güzel
telefonun özelliklerinin tamamını bile kullanamadığım halde bana yetiyor da artıyor:)

arkadaşlar düşünceme saygı duyarsınız duymazsınız ama söylemeden geçemeyeceğim.bir derdim var topiğinde böyle bir konu gördüğümde ''ne dertmiş ama'' diyesim geliyor.tam 7 sayfa iphone da iphone...vs..biz bu hallere de mi geldik.?burada gerçekten derdi olanlara da hiç kimse doğru düzgün ilgilenip de bir şey yazmıyor.sadece reyting patlaması yaratacak konularda,ya da böyle alakasız konularda millet döşüyor.lütfen biraz daha duyarlı olalım.sevgili adminlerden rica ediyorum konu başlığı ilgili yerlere taşınsın.gerçekten derdi olanların yardıma ihtiyacı olanların yeri olsun burası.adminlerimiz lütfen insanları uyaralım.saygılarımla.

Konu başlığı eminim ilgili yere tasınacaktır da inanın bana burda herkesin derdi kendine ağır.

BDV de reyting alan konular bellidir, isteyen de istediği yere yazar üzmeyin kendinizi.

Iphone' lara oldum olması ısınamadım klasik çizgisi, ekranının boyutuyla oldukça basit geliyor bana, ama dediğim gibi bana yoksa erkek arkadaşım da var ıphone :)
Samsung aşığı olarak note 3 alacaktım, ama elime alınca ellerimin baya küçük olduğunu göz önünde bulundurunca fazlaca büyük durdu. Yani elimden sürekli düşürme ihtimalim olukça yüksekti. Galaxy S4 aldım ve inanılmaz mutluyum..

Ekranı genişliği bile yeterli benim için, baya eğlenceli bir telefon hatta erkek arkadaşım kendi telefonuyla yanyana koyup dudak büküyor, annesine askerden sonra artık bi s4 sürprizi yaparsın artık bana diyordu...

İşin şakası bir yana şuan ıphone ve samsung en çok tercih edilenler ikisi de özellik ve teknik bakımdan iyi telefonlar iyi araştır içine hangisi sinerse onu al mutlaka.

Son düzenleme:

Hangi telefonu alacağım diye dertleniyorum bende .
Çok telefon alıp pişman olmuşluğum var buda benim için dert arkadaşım .

Şu an 2 telefonum var nasıl beceriyorum bilmiyorum ikisinin de şarjı çabucak bitiyor :)

Samsung s3 kardeşimde var çok iyi telefon ama ikimizde de aynısı olmaz .)
Araştırıp duruyorum telefonları çok teşekkürler s4e bakarım :)

Herkes onu diyor ya :)
Büyük ihtimalle bende iphone 5s alacağım :)

Umarım iyidir dendiği gibi yoksa oda kenarda durur diğerleri gibi :))

Çook teşekkür ederim :)
Hepsini alma imkanım olsa keşke bir gün o diğer gün diğeri :))

Alabiliyorsan Note3 al. Bilgisayarı falan unutursun. KK ya da çatır çatır yazarsın
Çok havalı duruyor ya onlar :)
Teşekkürler :)

Çok havalı duruyor ya onlar :)
Teşekkürler :)

Spen özelliği de çok güzel. Hayatımda ilk defa not alma alışkanlığı edindim :) Hayallerimi, planlarımı, alışveriş listemi, aklıma takılanları vs. herşeyi fotoğraf, harita, kendi çizimimi ekleyerek not alıyorum. Zaten telefoun amacı not alma üzerine. Kamerası falan da çok iyi mesela ultrasound fotoğraf çekebiliyorsunuz.

kesinlikle Note 2. ben s4 s3 ve iphone 4s kullandım bilere iphone u kesinlikle ele. sarjı bu kadar çabuk biten bi telefn daha yok. s4 özellikleri görünümü hoş fakat telefona 16 gb diyolar e zaten işletm sistemi o kadar şey barındırıyo ki 8 gb lık yer kaplıyor kalıyor sana 8 gb. s3 s4ten daha iyi ama pek küçük geliyor bana. ama şuan ki telefonum note 2 yi tek geçerim. dokunmatiği şahane, msj yazımı oldukça kolay, kamerası 8 mp olmasına ragmen cok iyi çekiyor, gostersli bi telefon. Büyüklüğüne en fazla 3 gün sonra alışıyorsun ve başkasının telefonun aldgnda ayy ne kücükmüs lafını mutlaka diyosun bide en önemlsi sarj. benim elimden düşmemesine ragmen 2 gün gidiyor. s pen olayına girmiyorum bile :)düsünme derim arkadasım :)

Son düzenleme:
Konu başlığı eminim ilgili yere tasınacaktır da inanın bana burda herkesin derdi kendine ağır.

BDV de reyting alan konular bellidir, isteyen de istediği yere yazar üzmeyin kendinizi.

yılların üyesi olarak böyle herşeyi ben bilirim edasında bir cevap yazmanız yerine,iğnelemeden bir cevap vermenizi isterdim.neyse öyle yazmışsınız ancak benim amacım polemik değil.sadece duyarlılığım had safhada.herkesin derdi kendine ağır öyle mi?bunu çok iyi bilirim hanımefendi.ancak hangi telefonu alsam konusunu(derdini değil) alışveriş bölümüne yazmaları gerektiğini sanıyordum.isteyen istediği yazıyor diye bilmiyordum.belki de ben yanlış biliyorumdur.neyse sanıyorum saygıdeğer ve bilinçli yetkililerimiz ilgilenecektir,siz de üzmeyin kendinizi.zira ben üzmüyorum sadece doğruları konuşuyorum dokuz köyden kovulmam beni üzmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…