- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben mega aldım yeni:)
Ama ben özellikle büyük ekran istediğim için beklentilerimi karşıladı, ufak bir tablet gibi çok rahat kullanıyorum. sürekli döküman peşinde olduğumdan okumas, yazması, düzenlemesi kolay. Performansa bakarsan s3 gibi diyebiliriz. Yani illa ekran olsun demiyorsan aradaki farka değecek bir özelliği yok, ha s3 almışsın ha mega. Ama öyle pratik bir telefon da değil tabi.
Ben çok memnunum ama android işlemci yerine ios çok daha başarılı. Fiyat sorunu yoksa iphone derim ben...
arkadaşlar düşünceme saygı duyarsınız duymazsınız ama söylemeden geçemeyeceğim.bir derdim var topiğinde böyle bir konu gördüğümde ''ne dertmiş ama'' diyesim geliyor.tam 7 sayfa iphone da iphone...vs..biz bu hallere de mi geldik.?burada gerçekten derdi olanlara da hiç kimse doğru düzgün ilgilenip de bir şey yazmıyor.sadece reyting patlaması yaratacak konularda,ya da böyle alakasız konularda millet döşüyor.lütfen biraz daha duyarlı olalım.sevgili adminlerden rica ediyorum konu başlığı ilgili yerlere taşınsın.gerçekten derdi olanların yardıma ihtiyacı olanların yeri olsun burası.adminlerimiz lütfen insanları uyaralım.saygılarımla.
arkadaşlar düşünceme saygı duyarsınız duymazsınız ama söylemeden geçemeyeceğim.bir derdim var topiğinde böyle bir konu gördüğümde ''ne dertmiş ama'' diyesim geliyor.tam 7 sayfa iphone da iphone...vs..biz bu hallere de mi geldik.?burada gerçekten derdi olanlara da hiç kimse doğru düzgün ilgilenip de bir şey yazmıyor.sadece reyting patlaması yaratacak konularda,ya da böyle alakasız konularda millet döşüyor.lütfen biraz daha duyarlı olalım.sevgili adminlerden rica ediyorum konu başlığı ilgili yerlere taşınsın.gerçekten derdi olanların yardıma ihtiyacı olanların yeri olsun burası.adminlerimiz lütfen insanları uyaralım.saygılarımla.
Şu an 2 telefonum var nasıl beceriyorum bilmiyorum ikisinin de şarjı çabucak bitiyor :)Merhaba,
Samsung Note2 kullanıyorum çok memnunum.Değiştirecek olsam note3 alırım. Telefon elinizden düşmüyorsa benim gibi şarj konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ekranıda büyük bilgisayar açmıyorum desem yalan olmaz. Diğer özelliklerini saymiyorum bile.
Samsung s3 kardeşimde var çok iyi telefon ama ikimizde de aynısı olmaz .)bende samsung diyorum. samsung s3 kullanıcısıyım. telefonumu seviyorum. oyun net vs. hep içindeyim. geçenlerde tv için hdmi kablo aldım araba yarışını tvde oynuyorum, süper oldu... 8 mp kamerası var... ama dahada özellik dersen s4 al... samsung ekran konusunda iyi. ama dayanıklık konusunda sıkıntılı tabiki... benim telefonum şükür iyi durumdakılıflı kullanıyorum.
ilk önce işletim sistemlerini araştır. daha sonra de ki android yada ios.. ona göre seç telefonunu. ve mutlaka eline al ve dene...
Herkes onu diyor ya :)Ben 4s kullanıyorum, ilk cıkıtğında eski eşim olacak dangalak almıştıNeyse :) Konu bu değil
Sonra yurtdışından kuzenim bana samsung note getirdi. İkisini de aynı anda deneyimleme fırsatı buldum.
4s in uygulamaları, hızı, tuş fonksiyounları vs harika. Samsungun tek artısı ve aynı zamanda eksisi ekranı. Tablet gibi kullanabiliyorsunuz. Fakat konşmak istediğin zaman resmen suratını kaplıyorSatttım o yüzden.
Simdilerde gözüm 5ste ya da 6 cıkarsa onu alırım. Hem tasarım hem de kullanıs acısında apple forever
Çook teşekkür ederim :)Iphone' lara oldum olması ısınamadım klasik çizgisi, ekranının boyutuyla oldukça basit geliyor bana, ama dediğim gibi bana yoksa erkek arkadaşım da var ıphone :)
Samsung aşığı olarak note 3 alacaktım, ama elime alınca ellerimin baya küçük olduğunu göz önünde bulundurunca fazlaca büyük durdu. Yani elimden sürekli düşürme ihtimalim olukça yüksekti. Galaxy S4 aldım ve inanılmaz mutluyum..
Ekranı genişliği bile yeterli benim için, baya eğlenceli bir telefon hatta erkek arkadaşım kendi telefonuyla yanyana koyup dudak büküyor, annesine askerden sonra artık bi s4 sürprizi yaparsın artık bana diyordu...
İşin şakası bir yana şuan ıphone ve samsung en çok tercih edilenler ikisi de özellik ve teknik bakımdan iyi telefonlar iyi araştır içine hangisi sinerse onu al mutlaka.
Çok havalı duruyor ya onlar :)Alabiliyorsan Note3 al. Bilgisayarı falan unutursun. KK ya da çatır çatır yazarsın
Çok havalı duruyor ya onlar :)
Teşekkürler :)
Konu başlığı eminim ilgili yere tasınacaktır da inanın bana burda herkesin derdi kendine ağır.
BDV de reyting alan konular bellidir, isteyen de istediği yere yazar üzmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?