Telefon önerecek olan ? :)

Sony Xperia sola MT27i'yi almayı düşünüyorum ben.
Fiyatına göre mükemmel diyorlar.
Ayrıca çok şık çok güzel bir telefon.
699du teknosada. Bu fiyata bunun gibi telefon bulunmaz.
Samsung s3ü de düşündüm ama herkeste var, itici geliyor bana artık.
Rengini de sevmiyorum. Simsiyah olmasını tercih ederim ben.
Neyse... Yani sen de bir bakarsın buna istersen. :))

Androidli bir telefon kullaniyorum. Hatta forumu sadece android uygulaması olan kk den takip ediyorum. Pcden pek baglanmam. Android iyi ama ck kasiyor bazen. Arama yapmak bile iskence oluyor. Birde dusun yani 4 çekirdek 1gb ramli telefon kullaniyorum. Alirsan sony al tek cekirdek olsun. Hem sarj daha uzun gider hem sonyler seri telefonlar,takilma yapmaz. Lg 4xHD var bende ama tavsiye etmem hic.

Canim iphone 5 kullaniyorum cok memnunum yine olsa yine bu telefonu alirdim o kadar telefonla ugrasmama ragmen sarjim iyi gidiyor basta msjlasmakta zorlanabilirsin ama sonradan gozun kapali mesaj yaziyor insan ben sana tavsiye ederim iphone karizmasi diyede bisey var 😊

Telefon Samsungdur.
eğer akıllı telefon kullanıp elınde sarj aletıyle gezmek istemıyorsan tercih etmelisin
Galaxy kuşağı en kullanışlı telefonlar bence :)
Iphone 5 de cok cici duruyor ama emınım kı memnun kalınmayacak..

Bugün itibariyle S4 kullanıcısıyım.
Eşimin öğretmenler günü hediyesi :)

Önceki telefonum da Samsungdu.
Samsungdan şaşmam ve S4'ü tek geçerim.

Tek kelime ile bayıldımmmm :)

Hazır telefon alma işlerine girişmişken, 5s al bence. Şu anda en kaliteli telefon o. muhtemelen ios9 veya ios10 çıkana kadar, en ufak bir sorun yaşamadan kullanırsın 5s'i. sonra belki hafif hafif yavaşlamaya başlar.

;LG ye küsüm demişsin ama

LG G2 yi araştır bir derim fiyatı S4 ün az aşağısında ama özellik olarak çok daha iyi ayrıca dayanıklılık

Kesinlikle general mobile discovery..

Galaxy s3 ve s4 e kafa tutuyor hem de fiyati 600-700 arasi.. ayni özelliklere sahip ve hatta internet hizi daha fazla olan bi tel kullanimida öyle kolay ince kibar bi tel

İPhone da kullandim ama bunun kadar rahat deildi ha gösteriş ve marka diorsnda Samsung..

Benim galaxy 3 var memnun kalmadim fazla. Iphone 5 s e gecicem haftaya alirim insallah :))
Iphone c yi sakin alma bence. Kulananlar memnun kalmadi cevremde. Cami falan cikiyormus. Saglam dglmis. Onu yerine fazla ver iphone s yi al.
Xperia falan alma bence. Hevesin cabuk gider.. iphonelarin modasi hic bir zaman gecmez..

general mobile discovery

fiyatı performansı özellıklerı müthiş..
Kullanıyor musunuz o telefonu ?
Şarj olurken sıkıntıları falan varmış öyle okudum bazı forumlarda ?
Eksileri artıları biraz anlatır mısınız ?
General mobile discovery hem fiytat olarak super hem de özellik olarak s3 ile yarisir fiyati 600 tl
Herkesten duydum bu telefonu kuzenimde dedi onu kullan diye ?
Şarj olurken bazı sorunları varmış sizde de öylemi ?

Bugün itibariyle S4 kullanıcısıyım.
Eşimin öğretmenler günü hediyesi :)

Önceki telefonum da Samsungdu.
Samsungdan şaşmam ve S4'ü tek geçerim.

Tek kelime ile bayıldımmmm :)
Öğretmenler gününüz kutlu olsun :)

General mobile ı çok araştırdım dünden beri :)
Kullanıyorsunuz sanırım kullanım nasıl ?
Fiyatı da çok uygun herkes s3 den daha iyi diyor .
Mesaj gelince falan ışık yanmıyormuş sanırım biraz anlatır mısınız zorluğu varsa ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…