• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon numarasi ve whatsapp

deepoceann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
5
0
1
31
Herkese merhaba. Buradan cevap bulabilecegimi dusundugum icin buraya aciyorum. Whatsapp kullanicisi oldugunu bildiginiz birinin telefon numarasini rehbere ekledikten sonra whatsappta gorulmeme sebebi nedir?

Simdiden tesekkur ederim.

Karsidaki kisi yalnizca kendi rehberindekilere gorunur yapmistir kendini. Sizin numaraniz karsida kayitli degilse goremezsiniz yani.

Engellemiş bile olsa boş profil görünür. Ya numarayı yanlış kaydettin ya hesabını kaldırdı ya da başka bi hattı daha var whatsappi ordan kullanıyo

Eger bu uygulamayi kullaniyorsa her halukarda gorunecektir. Profil ve durumu hic kimse, kisilerim, herkes seklinde diledigi gibi ayarlama sansi var ama sizi engellese dahi whatsapp'ta gorunur.

Whatsapp'ta yoksa uygulamayi kullanmiyordur.

Herkese merhaba. Buradan cevap bulabilecegimi dusundugum icin buraya aciyorum. Whatsapp kullanicisi oldugunu bildiginiz birinin telefon numarasini rehbere ekledikten sonra whatsappta gorulmeme sebebi nedir?

Sadece kendi rehberındekıler gorebılıyordur
Gizlilik ayarı yapmıştır

Merhaba canim eğer whatsapi var olarak goruyosaniz fakat profil ve durumunu goremiyosaniz kişi sadece rehberindekilere profil ve durumunu açmıştır. Fakat numarayı kaydettiğini de whatsap listesinde gormuyosaniz listenizi yenileyin gelir

Ilk ekledignzde bazen görulmüyor benmde basima geldi kisileri yenileyin görnmeyenleri gster deyin olmadiysa kapatip tekrar acin telefonu

Yenileme yaptınmı :) kaydettikten sonra yenileme yapmazsan görünmüyo

Yenileme yapmamistim :) daha oncesinde kaydettikten sonra bir dakika icinde gozukuyordu cunku dun geceden beri de bir turlu goremeyince artik size sordum. :) ama yenileyince artik gozukuyor tekrar herkese tesekkurler

Back