Arkadaslar öncelikle herkesin yeni yili kutlu olsun, birlikte nice yillara insAllah..
Simdi canlarim benim bir problemim var. 3-4 hafta önce Türkiyeden biri aramis beni.
Anneme sordum bizim akrabalardan birinin numarasimi diye, hayir ama yengen belki is yerinden ariyordur, arayacakti dedi. Normalde beni aramis olan tanimadigim numaralari aramam hic bir zaman, arayan yine arasin. Ama annem öyle diyince caldirdik, bir erkek cikti. Dedi kimsiniz, bende o an düsünmeden ismimi verdim, kendisinede kim oldugunu soramadim, yanlis numara kusura bakmayin dedi kapatti.
Ikinci vakada yaklasIk 2 hafta önce yasandi. Sabahin 7sinde biri aradi Türkiyeden yine. Bu ses baska birine aitti.
Nisanlimda o sira askerdeydi, caldirip kapatiyordu ben ariyordum. Nisanlim diye heycanla yataktan firladim, numarayi cevirdim. Ses gelmeyince nisanlimin ismini verdim bir iki defa. O kim o degilim dedi. Siz kimsiniz herhalde yanlis aradiniz dedim. Laubali bir ses tonuyla, evet normaldir yanlis aramis olabilirim dedi:mymeka:. Teli yüzüne kapattim. 45 dk sonra bi mesaj geldi, siz cok iyi birisiniz, sizinle tanismayi isterdim, lütfen izin verin yazmis. Sanki beni taniyorda, cok iyi birisiniz diyor.
Cevap vermedim, bizimkilerede anlattim durumu, erkek kardesimde duramadi numarayi aldi, aradi, tel kapali.
Numarayi degistirerek kurtulabilirim bu telefon sapiklarindan, ama ben numarami degistirmeyi düsünmüyorum, yillardir kullandigim bir numara bu.
Sadece cok tuhafia giden, ben yurtdisinda yasiyorum ve Türkiyeden birileri yurtdisini, yasadigim ülkeyi ariyor, tesadüf bana, yani milyonlarca yabancinin icinden bir Türk'e denk geliyor.
Daha önce erkek arkadas durumlari olmadi, yani akliniza acaba eskilerimi diye gelebilir, ama yok.
Bu tarz birseyin üzerinde durmaya degmez, ama bu isin icinde birsey var gibi hissediyorum ve ben bunu cözmek istiyorum, acaba numaralardan hangi hat kullanicisi oldugunu ve numaranin kime ait oldugunu ögrenebilmem mümkün mü arkadaslar?