- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.932
- 548
- 29
- Konu Sahibi tagsforlikes
Ha bide GECE yaz 4545 gonder 30 tl yuklemede 45 bin dk 9999 sabah saat 21 den sabah 09.sinirsiz konus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hic konusma gtmio oldugu gibi kaliyor internet cok gidiyorHa bide GECE yaz 4545 gonder 30 tl yuklemede 45 bin dk 9999 sabah saat 21 den sabah 09.sinirsiz konus
Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Ben selfy liyim onu bilmiyorum canim arastir nettenBenim polis hatti olurmu acaba hoş sınırsız var ama memlekete gidince yetmiyor..
Vala canim sanirim az bi miktar mb de vardi o hediyede.Bana hic konusma gtmio oldugu gibi kaliyor internet cok gidiyor
Selfy liyim zaten o 1 gb coktan kullandim ben :)Vala canim sanirim az bi miktar mb de vardi o hediyede.
Istersen selfy gec 1 gb kazan
Bnde kullandim onu :) su yillar jki kat yaptimbana olmadi kwske olsaydiSelfy liyim zaten o 1 gb coktan kullandim ben :)
Iki kat bana oldu da aslnda o nun olmasi lazim niye olmadi acabaBnde kullandim onu :) su yillar jki kat yaptimbana olmadi kwske olsaydi
Kiz sen 4.5g ye gecsene olur o zaman
- Eki Görüntüle 2098230 boyle mesaj geldi
sms attim olmadi :) mesaja cvp gelmedi sanirm bayiye gtmk gerekiyo :)Kiz sen 4.5g ye gecsene olur o zaman
Ben bayiye gitmedim esim mi yapti acaba hatirmiyorum ki ama bu kampanyalar bitmeden yap kiz dakkan varsa avea yi bi ara musteri tmsilcsi belki yapar :)sms attim olmadi :) mesaja cvp gelmedi sanirm bayiye gtmk gerekiyo :)
Var var olmazmi :) ararimBen bayiye gitmedim esim mi yapti acaba hatirmiyorum ki ama bu kampanyalar bitmeden yap kiz dakkan varsa avea yi bi ara musteri tmsilcsi belki yapar :)
Kullanım yılınıza göre değişiklik olabilir belki. Benim ve esimin 9 gb geldi.Ben de faturalıyım kampanyadan yararlandım ancak toplam da 3 gb veriyor sadece
Yararlaniyor ben yaptim . 3 ay 1 er gb verdi gerci :))O zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Telefonu uyumlu değilse olmuyor.Kiz sen 4.5g ye gecsene olur o zaman
Çok değil mi yaBenim de 100 küsür habire ek paket alıyorum
4 gb yetmiyor ki banaben türk telekom 4gb internet 1000 sms 1000 heryöne arama 27 tl