- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
Evet bu faturaszlar icinO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu faturaszlar icinO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
Böyle mesaj geldi.kaç haneli oluyo bilmiyorumBu sifre on haneli olmaliydi
Bu sifre de bir tane sayi fazlaCanım çok teşekkürler çok iyisin çok ama çok sağol öptüm seni
10 haneli oluyor cnim bizde yaptik hepimize on hane geldi ailedenBöyle mesaj geldi.kaç haneli oluyo bilmiyorum
Vodafon kullaniyorsunuzdur tahminimce. Brn turk telekom faturali kullaniyorum. Kendim aşmadikca internet ya da dakikayi hic fazla gelmedi faturam. Cok memnunum benKızlar hangi tarifedesiniz
İnternet yüzünden 200 lira fatura ödüyorum ben ya
Operatör mi değişsem
Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir.Hic odemiyorsun ki cnm 10 olur 20 sen turk telekom 2 kat kampanyasi nette yaz yaz kaca gindercegini ogren yap unuttum ben nasil yaptigimi 3 ay ucretsiz yapiyon
Tebrikler! Burger King kampanyasindan faydalanmak icin sifren: 82418779059 . Detaylar: www.selfy.com.tr B00110 haneli oluyor cnim bizde yaptik hepimize on hane geldi aileden
ARKADAŞLAR MERHABA Türk Telekom burger king kampanyası var ücretsiz olarak hattınızdan BURGER KİNG yazıp 5062 yazdığınızda şifre geliyor ve bir menü alana bir menü bedava oluyor ve ayda 5 kere kullanabiliyormuşsunuz benim hattım Turkcell. Bana bu şifreden bir tane gönderebilecek birisi varsa çok sevinirim özel mesaj kutusundan atabilirseniz gerçekten memnun olacağım ücretsiz zaten sevgiler
Cok tesekkurler haber verdiginiz icin. Ben de 6 gb kazandim:)) turk telekom kullandigin sureyi hesaplayarak veriyorlar internetiBir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
O zaman canim bize on geldi dogrudur k bkma herkeze farkli hane geliyor demekTebrikler! Burger King kampanyasindan faydalanmak icin sifren: 82418779059 . Detaylar: www.selfy.com.tr B001
Buda ikinci buda 11
Bende ilkkez gecen 2 kati kullandim :)Tür telekomdayım altı aydır ilk defa bedava internet verdiğini gördüm
Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001 Sağolun yine deTürk Telekom olanlar 2 KAT yazıp 5555 e gönderin internet kazanıyorsunuz Buda benden olsun
Benimki oldu demek sen o tarihten sonra 4 5 g ye gectin canimDegerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 15.04.2017 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B001 Sağolun yine de
Öyleymiş demekBenimki oldu demek sen o tarihten sonra 4 5 g ye gectin canim
Mobil uygulamaya girin faturalı oradan yararlanıyor hediyedenO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki