- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 28
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
-
Kampanyaya katilim ucretsiz mi :))Bir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
EvetKampanyaya katilim ucretsiz mi :))
Yaptım şimdi teşekkür ederizBir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Canım çok teşekkürler çok iyisin çok ama çok sağol öptüm seniTebrikler! Burger King kampanyasindan faydalanmak icin sifren: 13410410059 .
:)))
Gercekten mi hic duymamistim benBir de yıllar yazıp 5555e gönderin 3fatura dönemi boyunca toplam 9gb internet veriyor. Türk Telekom tabii.
Kampanya mi var o yuzden mi internet veriyorYaptım şimdi teşekkür ederiz
Bu sifre on haneli olmaliydiTebrikler! Burger King kampanyasindan faydalanmak icin sifren: 13410410059 .
:)))
O zaman faturalilar yararlanamiyor demek kiEvet ama yillar icin 25 ve uzeri kontor atmak lazim
Benim zaten 10Ben iki kat kampanyasini yaptim int paketim 5 gb ti 10 gb oldu
Ben faturalıyım gb hediyesi tanımlandığına dair msj geldiO zaman faturalilar yararlanamiyor demek ki
Varmış demek kiKampanya mi var o yuzden mi internet veriyor
Hic odemiyorsun ki cnm 10 olur 20 sen turk telekom 2 kat kampanyasi nette yaz yaz kaca gindercegini ogren yap unuttum ben nasil yaptigimi 3 ay ucretsiz yapiyonBenim zaten 10
Peki kaç tl fark ödediniz
Benim de 100 küsür habire ek paket alıyorumKızlar hangi tarifedesiniz
İnternet yüzünden 200 lira fatura ödüyorum ben ya
Operatör mi değişsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?