Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de pırlanta tek tas..ama 5 taş da istemiştim onu alamadılar.olsun tek tasım var yaa o da yeter...
taşın ağırlığı ile alakalı bi durum ama boyutla ilgili gibi anlaşılıyor.. kalite farkıda var tabi, iki yüzük aynı karatta olsada berraklık, rengi veya kesimi de etki eder..Bugün altınbasa gittik ve tek tas pırlanta yüzüklere baktık, 6000-4000-3000-2000 diye tas kücüldükce fiyatta düstü, ya ben pırlanta veya normal tas pek anlamıyorum, netten biraz arastırayım dedim 800-900-1000 liraya kadar pırlantalar var, bu tasın büyüklügü, kücüklügüyle alakalı mıdır acaba hic anlayamadım?
Bugün altınbasa gittik ve tek tas pırlanta yüzüklere baktık, 6000-4000-3000-2000 diye tas kücüldükce fiyatta düstü, ya ben pırlanta veya normal tas pek anlamıyorum, netten biraz arastırayım dedim 800-900-1000 liraya kadar pırlantalar var, bu tasın büyüklügü, kücüklügüyle alakalı mıdır acaba hic anlayamadım?
Bugün altınbasa gittik ve tek tas pırlanta yüzüklere baktık, 6000-4000-3000-2000 diye tas kücüldükce fiyatta düstü, ya ben pırlanta veya normal tas pek anlamıyorum, netten biraz arastırayım dedim 800-900-1000 liraya kadar pırlantalar var, bu tasın büyüklügü, kücüklügüyle alakalı mıdır acaba hic anlayamadım?