• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

kocam odunu evlenme teklfi ederken annesi izin vermemiş tektaş almasına sözde nişanda takarız falan demiş bizimki de o zaman sen al bitane demiş annesine

annesi beğenmiş bi altın tektaş sonra bunun mevzusu olmustu ben istiyodum ama takılmadı dedim kaynanama aa ben bu kadar istediğini bilseydim takardım ama nişana takarız artık dedi baktık niaşnda takılmadı sonra düğün dediler düğündede yok şimdide çocuk olunca takarız diye pazarlık yapıyolar benimle yerin dibine batsın yanı altınıda pırlantasıda çok şükür eşimle bi sorunum yok ama ailesinin odunlugu dolayısı ile oda mağdur. :(

Beyaz altin. Nisanlim begenmisti. Cokta güzel bence :)

benimki de pırlanta tek tas..ama 5 taş da istemiştim onu alamadılar.olsun tek tasım var yaa o da yeter...:52:

benim de pırlanta tek taşım var.3 ay önce sözümüzde aldı aşkım kendisi taktı :) çok güzel bir andı ya ömrüm boyunca hatırlıycam.yüzüğümü ben beğendim hala da çok beğenerek kullanıyorum ileride aile yadigarı olarak kızıma ya da gelinime takıcam diyorum.2,500 tl ye almıştık.tria 3 taş istiyorum düğünümüzde takılacak sanırım.

benimkisi de pırlanta.
alyansımızı da pırlantalı yaptırcaz. zaten üç taşlı bir alyans modeli beğenmiştim.küçük taş olduğu için alyans üstüne pırlanta koyulursa 300 400 gibi bir fiyat değişiyor.
bende pırlantalı istedim =)) :9:

beyaz altın üzerine pırlanta benimki de...

ama bu kadar büyütmeyin,niye yok diye de üzülmeyin...önemli olan mutlu,huzurlu olabilmeniz...

tektaşımı eşimle beraber almıştık sözleneceğimiz zaman,ben seçmiştim...çokta seviyorum...ama eşimi herşeyden çok seviyorum

Canim benim yaaa, bu kadar uzulme..esinin belki aklina gelmiyordur. Malum erkek milleti bazi seyleri akil edemiyorlar…

Ya simdi dusunuyorumda ne kadar tok gozluymusum, nisanimda bi yuzuk taktik ne soz yuzugu takildi ne de evlenirken baska bir alyans alindi. Yani uzerinde nedense hic mi hic durmadim.
Cok sukur Rabbim saglik versin, hayirli paralar versinde tek tasimi kendim alirim diye dusundum.

Baska bir alyans istiyordum ne zamandir ve esim aldi sagolsun…hatta agzimi acip dogum hediyeside istiyorum filan diye naz yaptim. Onun yerinede tek tas almis sagolsun.
Ama almasaydida cok onemsemezdim herhalde.

Bence sende bu kadar uzulme, icinde baska seylerin birikintisi varsada konusarak halletmeyi dene, umarim basarili olursun.

Hee birde bu kadinlarin illaki tek tas pirlanta istemelerine hastayim,..zirkonia tasli olsa ne kaybedersin dimi. Icinden gelir esiniz alir o baska, ama tutturmak niyedir anlayamiyorum.

Bugün altınbasa gittik ve tek tas pırlanta yüzüklere baktık, 6000-4000-3000-2000 diye tas kücüldükce fiyatta düstü, ya ben pırlanta veya normal tas pek anlamıyorum, netten biraz arastırayım dedim 800-900-1000 liraya kadar pırlantalar var, bu tasın büyüklügü, kücüklügüyle alakalı mıdır acaba hic anlayamadım?

benimki altın. ama hiçbir prlantaya değişmem. sevdiceğimle birlikte çok beğenerek almıştık. eğer gözünüz gösterişte taşta tuşta değilse, sevdiğiniz adam onu size kendi elleriyle takınca bile dünyalar sizinmiş gibi oluyor..

Bugün altınbasa gittik ve tek tas pırlanta yüzüklere baktık, 6000-4000-3000-2000 diye tas kücüldükce fiyatta düstü, ya ben pırlanta veya normal tas pek anlamıyorum, netten biraz arastırayım dedim 800-900-1000 liraya kadar pırlantalar var, bu tasın büyüklügü, kücüklügüyle alakalı mıdır acaba hic anlayamadım?
taşın ağırlığı ile alakalı bi durum ama boyutla ilgili gibi anlaşılıyor.. kalite farkıda var tabi, iki yüzük aynı karatta olsada berraklık, rengi veya kesimi de etki eder..

Tasın ağırlığiyla alakalı canım mesela benim ki küçük bişey 1000 lira civarında erkek arkadasım hediye almıştı öylesine yılbaşında vermişti eros pırlantadan kullanan var mı

buyukluk kucuk ve karatiyla ilgili sanirim.

Back