tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

Hem altin hem pirlantam var ama altini kullaniyorum pirlantama bisey olur die...

istediğim taş büyüklüğündeli bi pırlanta yüzüğe 7,5 milyar istediklerinden, bende sırf pırlanta olsun diye bit kaar taş takmayacağımdan beyaz altın

Hem altin hem pirlantam var ama altini kullaniyorum pirlantama bisey olur die...

arkadaslar victoria beckhamın bir sözü var söylediği belki tek doğru özel söz:)

pırlantalarımızı özel günlere saklıyoruz oysa yaşadığımız her gün bizim için özel olması gerekmiyor mu yarın ne olacağı belli mi! bence altın pırlanta farketmez maddiyatın doğrultusunda hangisini edinebiliyorsan her gün takmalısın her gün özel hissetmelisin ben tektaşımla tamturumu aynı parmagıma alyansımı diğer parmağıma takıyorum tek takılarım bunlar gün içinde kullandığım ama mutluyum ve evlenmeden önce cok istediğim yüzüklerimi hergün takarak hevesimi alıyorum benden tavsiye her gün özel hissettirin kendinizi,bakımı cok kolay pırlantanın bişey olmaz korkmayın.. Allah herkesin güzel gönlüne göre versin sevgileer...:36:

pırlanta.........
önemli olan huzur..
altında pırlantada olmasaydıda huzurlu olsaydım...

pırlanta tektaş : bilmem kaç milyar

altın tektaş : bilmem kaç milyon

aşık olduğun adamla evlenmenin bedeli paha biçilemez

geri kalan herşey için sağlık :32: :32: :32:

ya demi önemli olan zaten onunla birlikte olmak, parmagında ha pırlanta olmus ha altın farketmez kiii........
yanında o olduktan sonraa.. :38:

Son düzenleme:
belki o günler geldiginde vazgecersin ha bu düşüncenden:23::23:

şaka yapıyorum zaten ya benim için önemli olan evlilik teklifi..
o çok özel ve güzel olmalı, o zaman gözüm yüzük falan görmez..
kısaca evlilik teklifi pırlanta değerinde olursa sorun yok :1:

şaka yapıyorum zaten ya benim için önemli olan evlilik teklifi..
o çok özel ve güzel olmalı, o zaman gözüm yüzük falan görmez..
kısaca evlilik teklifi pırlanta değerinde olursa sorun yok :1:

hm bu düşüncen daha iyi şimdi :8::8::1:

Benimki pırlanta değil ..
Eşim almak istedi ama ben istemedim..
7,8 binlira azmı canım üstüne binsem beni götürürmü :9:
Araba alarım onun yerine daha ii dedim ölede yaptık..

Benimki pırlanta değil ..
Eşim almak istedi ama ben istemedim..
7,8 binlira azmı canım üstüne binsem beni götürürmü :9:
Araba alarım onun yerine daha ii dedim ölede yaptık..

ee çok iyi fikir yaa..en iyisi canım:13:

pırlanta :17:
tamtur istiyorum nişan alyansı olarak ama onu normal almayı planlıyorum. bir ara yüzüğümü kaybettim ödüm patladı. altın olsa o kadar üzülmem yok çizildi düştü, kayboldu biri bundan dolayı beni soyar mı 40 tane şey düşünüo insan :27:

pırlanta :17:
tamtur istiyorum nişan alyansı olarak ama onu normal almayı planlıyorum. bir ara yüzüğümü kaybettim ödüm patladı. altın olsa o kadar üzülmem yok çizildi düştü, kayboldu biri bundan dolayı beni soyar mı 40 tane şey düşünüo insan :27:

eee üzerinde servetle dolasmak kolay olmaması gerek:27::27:

aynen canım özellikle istanbul gibi bi yerde zor. kullanmıyorum zaten. evde duruo o zaman da ne anlamı kalıyor di mi :26:
onun için tamturu normal altın almayı planlıyorum hem nişanlımında kesesine zarar olmasın :52:

aynen canım özellikle istanbul gibi bi yerde zor. kullanmıyorum zaten. evde duruo o zaman da ne anlamı kalıyor di mi :26:
onun için tamturu normal altın almayı planlıyorum hem nişanlımında kesesine zarar olmasın :52:

en mantıklısı tatlım yaa:75:

Back