tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

şu an tektaşım yok
ama altın almasını istiyorum
çünkü okulu bitince sözlenicez, alması gereken zaman bi işi olmıcak
hiç borca girmesin kıyamam, durumu olunca istersem alacağını biliyorum çünkü, önemli olan da bu

Son düzenleme:
Tek taşım beyaz altın üzerine pırlanta..Diğer yüzüklerim de beyaz altın üzerine..Alyansım beyaz-sarı altın karışık renkli....

Tek taşım beyaz altın üzerine pırlanta..Diğer yüzüklerim de beyaz altın üzerine..Alyansım beyaz-sarı altın karışık renkli....

dimi ya huzur olduktan sonra
Allah mutlulugunuzu daim etsin

benimki sarı altın..
eşim daha öğrenciyken öğrenci harçlığı ile biriktirip almış ve evlenme teklif etmişti bana..hiç bir pırlantaya değişmem ve yerine başka bi yüzük istemedimde almadımda...

Son düzenleme:

yaa öylemi

ee haklısın o yüzügün yerini hiçbir pırlanta tutamaz

Son düzenleme:
BeyaZ altın üzerine pırlanta nisanimizda nişanlımın hediyesi :)))

2 tane tek taşım varr ikisi de altınbiri gük üzerine tektaş diğeri normal tektaş

pırlanta denen maden taşkömüründen baska bişeey degill
nişanlımın ailesi bestas pırlanta allalım dediler ben kabul etmedim
onun yerine bana bileklik alın dedim
bi aralar pırlanta hızma takıyordum kaybettttim sonrada tövbe ettim pırlantaya tektasımda normal dogal olarak

tektasımda tamturumda beyaz altın pırlanta ama çok çok pahalı şeyler değil parmagımdan hiç çıkartmam severek takıyorum

tektaşım altın çok beğenerek takıyorum ....Allah hepimizi mutlu etsin sevdiklerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…