• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektasim sahte olabilir mi ?

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
2 yillikevliyim cok sukur benzer bir yuzugum var ama alyansim ile takamiyordum ne zamandir duz bir tektas istiyordum.Esimde dogum gunum icin istanbul kuyumcukentten tektas yuzuk almis. Ama yuzukte damga yok. Firmayi aradim damga unutulmus olabilir getirin degistirelim dediler. Altin olmayabilir mi dedim altin olmama gibi bi durum olmaz dediler. Ama aklima cok takildi. Calistigim icin yakin degilim ha dwyince goturemiuorum. Yakindada kuyumcu bulamayim yeni tasindik. Sizce kuyumcukentte sahte altin olabilir mi ?

Ben de sanmıyorum orası büyük bir yer ama tabi belli olmaz insanlar. Kuyumcu her yerde var markete bile sorsanız gösterirler yani gidin öğrenin.

2 yillikevliyim cok sukur benzer bir yuzugum var ama alyansim ile takamiyordum ne zamandir duz bir tektas istiyordum.Esimde dogum gunum icin istanbul kuyumcukentten tektas yuzuk almis. Ama yuzukte damga yok. Firmayi aradim damga unutulmus olabilir getirin degistirelim dediler. Altin olmayabilir mi dedim altin olmama gibi bi durum olmaz dediler. Ama aklima cok takildi. Calistigim icin yakin degilim ha dwyince goturemiuorum. Yakindada kuyumcu bulamayim yeni tasindik. Sizce kuyumcukentte sahte altin olabilir mi ?
sahte olma ihtimalini hiç sanmıyorum altın diye altın olmayan birseyi satacak kuyumcu olmaz heralde ya birde tektaşların sertifikası oluyor sizin elinizde bu var mi?yalniz taşı atom veya swarovski ama yüzük altınsa sertifika olmayabilir fakat yüzük herhalükarda altındır zannımca yinede götürün siz içiniz rahat etsin :)

Bende taşi sahte mi diye soruyorsunuz sandim :D Taşına doğru hoooohhhh yapin buhar tutarsa sahtedir diyecektim. :D

Ya arkadaşım hiç mi bu konuda bilgin yok? Hiç mi duymadın görmedin? Altın olsa ne olur olmasa ne olur ucuz ucuz altın tektaslar var piyasada, gücü yetmeyen onu alır. Önemli olan pırlantası pırlantası!! Onun da sertifikası olur. Sertifikan varsa ne güzel yoksa kuyumculara sorup güldürme kendine canım biraz araştır lütfen.

Eğer sahte değilse esiniz adına şimdiden çok üzüldüm..

Konu sahibi yerine ben merak ettim niye sahte degilse uzuluyorsunuz eşi adina?
Sonucta belli bir fiyat verilmiş alinmis. Sahte birseye ederinden fazla fiyat verildiyse bunu tabi ki dert edebilir.
Siz orjinal diye aldiginiz ve orjinal fiyatini odediginiz urunden suphelenseniz boşver mi diyeceksiniz?

Konu sahibi yerine ben merak ettim niye sahte degilse uzuluyorsunuz eşi adina?
Sonucta belli bir fiyat verilmiş alinmis. Sahte birseye ederinden fazla fiyat verildiyse bunu tabi ki dert edebilir.
Siz orjinal diye aldiginiz ve orjinal fiyatini odediginiz urunden suphelenseniz boşver mi diyeceksiniz?
Konu açılacak hale geldiyse ucu süphe gbi nebilim adam sahte almak istememiştir sırf bu yüzden sorun yaşamaları üzücü olabilir manasında

Orada sahte altın olacağını sanmıyorum direkt götürmek yerine civarda bir kuyumcu bulmaya bakın siz.

Konu açılacak hale geldiyse ucu süphe gbi nebilim adam sahte almak istememiştir sırf bu yüzden sorun yaşamaları üzücü olabilir manasında

Emin olamamis fikir istemiş burada eşinin bilerek sahte aldigindan suphelendigini dusunmedim ben. Esiyle bu yuzden problem yasadiginida yazmiyor.

mümkün değil. yıllarca orda çalıştım. firmalar sürekli denetime tabi tutulur. tek taş eğer pırlantaysa sertifikasını isteyin, damgadan daha önemli.

Back