- Konu Sahibi EU1
-
Aşkım 14 Şubatta evlenme teklıf ederken taktı tektaşımı :) :asigim:Şeniz
ayyy bayildim bunaa ne sirin ne tatli bise buuuuuallah tamamina erdirsin herkesin insallh opuyorumnanaktan
aminn canım çok teeşekürr edrim..yerimsenibenvay be en güzzzelini sen söyleemişssin canm allah mesut etsin. işte biz insanlar dünya malları için bazen kendimizi kaybediyoz malesef :kedi:
cnmm orasııııııııı öyle tabii..ama ben tek taş istemiycek bi bayan bilmiyorum hadi onu geçtimmmm etraftakiler aaa bi tek taş bilemi almadı derlerkaydirigubbakcemile3canım bu eşler arasında verilen bii karardır tabii:)aman alem dedegine takılma gereksiz çok insan var önemlii olan kafanın ne dedeiğiii...
orası öyle canım,bilmem kaç karatlık yüzüğün olsun parmağında huzurun olmadıktan sonra
benimkisi evlenme teklifi ederken takmıştı,artık alyansların vazgeçilmez parçası oldu tektaş,ben alyansımla birlikte takıyorum.nişanda da beş taş takmışlardı ikisi birlikte çok güzel duruyor
güüleğüle kualan bitanem çok muutlu ol..öenmli olan saglık ve huzuzr..nişanlılna çok mutlu canım..bacagın nasıl olduuu:1hug:dip not: tek taşım olması olamamsı öenmli deil çok şükür alcak dururumum var,tercih meselesi ben araba severim...ona yatıırm yaptım biniyorrum şimdidede..elimde durcanaaa:roflol:
[
hepiniz güle güle takın yüzüklerinizi çokk güzeller. ben 3 yıllık evliyim ama hala tek taşım yok( sözümüzdede uyduruk bi yüzük takmıişlardı zaten ona çok üzülmüştm ( eşim istediğimi biliyor bir kaç sefer konu açıldığında söylemiştim ama şakayla karışık pek dile getirmiyorum.. beni susturmak için almasını değil düşünerek almasını isterim ama daha çok beklicem gibi geliyo herşeyini çok seviyoeum eşimin ama kadın ruhundan ne yazık ki anlamıyor ((
al benden de o kadar :)) Biz yedi buçuk yıllık evliyiz hemde. :sinifsinif:
çok güzelmişş, güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?