- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşAy ne kadar pahalı
Bence yüzük güzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşAy ne kadar pahalı
Bence yüzük güzel![]()
O cinler hep varBence anlasiliyor tektas olmadigi ben olsam degistiririm herkes anlamz tabi ama bazi cinler olabilir:)
Milleti boşver sen beğenmişsin sevgilinde istediğini almış. Şahsi fikrim minnacık tektaşlara dünya kadar para vermektense beyaz renk altın tektaş almak daha mantıklı geliyor bana. (zamanında sevgilim doğum günümde tektaş almıştıAy bana bişey deseler dert etmem. Arkadan konuşup aman tektaş mı o diceklerse o üzer
bi de sevgilim ben seviyorum diye almış nette filan az bi bakıyım dedim millet hep az param var ama sevgilimin gözüne büyük görünsün diye aldım yüzüğü filan yazmış... ben seçtim diye aldı şimdi böyle bi durumu yaşasın istemem... ay ben çok takıyorum galiba![]()
Maşallah ne güzel hikayeniz mutluluğunuz daim olsunEvlenme teklifi aldığın yüzüğü değiştirme fikrini hiç beğenmedim arkadaşım.Anısı yeter onun dünya pırlantaya..ilerde çok istiyorsan tek taş alırsınız nolacak sanki kaşıkçı elması değil ya hepi topu bir tektaş yani.
Bende gümüş yüzükle evlenme teklifi almıştım 10yıl önce öğrenciydik para yoktu vs. Eşim coşmuştu o aralar aşktan yüzük takalım bir an önce diye.(sonradan iş ailelere açılıp ciddiye binince hepsini aldı eşim tamtur tektaş vs) Ama şimdi yatak odamızda başucumuzda tablo içinde duruyor gümüş yüzüklerimiz...Hiç bir mücevhere değişmem yalan yok.Her sabah uyandığımda görmek bile bana huzur verir.Aşkıma, adamımın aşkına şükrederim.
Bence yüzüğünde gayet hoş...
Siz yine şanslısınız, benimki evlilik teklif ederken sahte taşlı altın bir tektaş almıştı. Sonra 7 yaş pırlanta aldırdım ama malesef arada o çakma tektaşı da kullanmak zorunda kalıyorumYüzüğü değiştirmezsem yeni tektaş almam 7 binlira filan fiyatı çok pahalılar yaanısı konusunda haklısınız o da ayrı bir bağ kuruyor
![]()