• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş yüzük mü coronet mi

Yüzük gayet güzel, ne diyen desin, düşünüp almış eşin, hem de hatırlamış daha ne? Benim beştaş ve tektaş var, hiç takmıyorum artık zaten bir süre sonra sadece alyansa dönersin.

Tektaşın yeri ayrı, o karatta taş için üzerine epey ödeme gerekir ama aklında olsun
Bence tektaş

Ay bana bişey deseler dert etmem. Arkadan konuşup aman tektaş mı o diceklerse o üzer
bi de sevgilim ben seviyorum diye almış nette filan az bi bakıyım dedim millet hep az param var ama sevgilimin gözüne büyük görünsün diye aldım yüzüğü filan yazmış... ben seçtim diye aldı şimdi böyle bi durumu yaşasın istemem... ay ben çok takıyorum galiba:bicak:
Milleti boşver sen beğenmişsin sevgilinde istediğini almış. Şahsi fikrim minnacık tektaşlara dünya kadar para vermektense beyaz renk altın tektaş almak daha mantıklı geliyor bana. (zamanında sevgilim doğum günümde tektaş almıştı:KK45: )

Sizin için anlam ifade etmiyorsa değiştirin

Tek tas alın bes tas alın tam tur alın milletin zevkine göre

Evlenme teklifi aldığın yüzüğü değiştirme fikrini hiç beğenmedim arkadaşım.Anısı yeter onun dünya pırlantaya..ilerde çok istiyorsan tek taş alırsınız nolacak sanki kaşıkçı elması değil ya hepi topu bir tektaş yani.
Bende gümüş yüzükle evlenme teklifi almıştım 10yıl önce öğrenciydik para yoktu vs. Eşim coşmuştu o aralar aşktan yüzük takalım bir an önce diye.(sonradan iş ailelere açılıp ciddiye binince hepsini aldı eşim tamtur tektaş vs) Ama şimdi yatak odamızda başucumuzda tablo içinde duruyor gümüş yüzüklerimiz...Hiç bir mücevhere değişmem yalan yok.Her sabah uyandığımda görmek bile bana huzur verir.Aşkıma, adamımın aşkına şükrederim.

Bence yüzüğünde gayet hoş...

Evlenme teklifi aldığın yüzüğü değiştirme fikrini hiç beğenmedim arkadaşım.Anısı yeter onun dünya pırlantaya..ilerde çok istiyorsan tek taş alırsınız nolacak sanki kaşıkçı elması değil ya hepi topu bir tektaş yani.
Bende gümüş yüzükle evlenme teklifi almıştım 10yıl önce öğrenciydik para yoktu vs. Eşim coşmuştu o aralar aşktan yüzük takalım bir an önce diye.(sonradan iş ailelere açılıp ciddiye binince hepsini aldı eşim tamtur tektaş vs) Ama şimdi yatak odamızda başucumuzda tablo içinde duruyor gümüş yüzüklerimiz...Hiç bir mücevhere değişmem yalan yok.Her sabah uyandığımda görmek bile bana huzur verir.Aşkıma, adamımın aşkına şükrederim.

Bence yüzüğünde gayet hoş...
Maşallah ne güzel hikayeniz mutluluğunuz daim olsun :KK200::nazar:

Yuzuk gayet hos, gayette tek taşınbir türevi. Evlendim, taaa evlenme teklifi ettigi bes tasi gozumden sakinir, hala once onu takarim. Modeli sevip sevmemek muhim degil, anısı yeter. Bence sizde olaya manevi boyuttan bakin biraz. Nice yuzukler olur, aslolan birlik ve dirlik.

Yüzüğü değiştirmezsem yeni tektaş almam 7 binlira filan fiyatı çok pahalılar ya :oops:anısı konusunda haklısınız o da ayrı bir bağ kuruyor :KK51::KK51:
Siz yine şanslısınız, benimki evlilik teklif ederken sahte taşlı altın bir tektaş almıştı. Sonra 7 yaş pırlanta aldırdım ama malesef arada o çakma tektaşı da kullanmak zorunda kalıyorum :KK70:
Sırf anısı var diye atamadım

Back
X