• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş yüzük mü coronet mi

Benim bir arkadaşımın sevgilisi de etrafındakilerden akıl alarak beştaş ile evlenme teklifi etmiş dünyanın parasını vermiş kız da beştaş sevmiyodu ama evlenme teklifini bu yüzükle etti diye takıyo hala, bence değiştirme ki sen beğenmişsin ilerde çok sıkılırsan değiştirirsin mutluluklar diliyorum :)

Köşeleri elbiselere takılabilir,yüzünü çizebilir.Ben köşeli bir şey tercih etmezdim.Ama görüntüsü çok güzel.Güle güle kullanın.Allah tamamına erdirsin.

Benim bir arkadaşımın sevgilisi de etrafındakilerden akıl alarak beştaş ile evlenme teklifi etmiş dünyanın parasını vermiş kız da beştaş sevmiyodu ama evlenme teklifini bu yüzükle etti diye takıyo hala, bence değiştirme ki sen beğenmişsin ilerde çok sıkılırsan değiştirirsin mutluluklar diliyorum :)
14 günlük süresi dolmadan iade yada değişim yapabiliyorum zaten parmağımda 5 beden büyük ölçü aldırmaya gidicem :) o da komik olmuş yahu :KK49:kimden akıl alıyo bu erkekler:eğlence:

Aa aynı ben tüm hikayesiyle ben de coronet beğendim diye onu aldı eşim iki yıl filan taktım,bi sevgililer gününde bı sefer tektaş aldık beraber,benim de aklım tektaşta kalmıştı çünkü. Ben tektaşa daha çok ısındım bu arada

14 günlük süresi dolmadan iade yada değişim yapabiliyorum zaten parmağımda 5 beden büyük ölçü aldırmaya gidicem :) o da komik olmuş yahu :KK49:kimden akıl alıyo bu erkekler:eğlence:
Sorma ama şu an evliler tektaşı da var bildiğin kadarıyla bence kalmalı yüzük:KK66:

merhabalar hanımlar,
Benim dert dostlar başına ama dert ettim işte... sevgilim nasıl bi tektaşın olsun istersin deyince gidip 0.5 karatlık coronet bir yüzük beğenmiştim. Birkaç ay sonra Sevgilimde o yüzüğü almış gelmiş evlenme teklifi etti bana ... :KK22::KK22:canım benim hep içime sinsin ister:KK55:..Yüzük çok güzel ama şimdi bakıyorum da coronet yüzük tektaş gibi durmuyor. Değiştirme süresi dolmadı henüz bir akıl verin gidip değiştirmeli mi az parada vermemiş üstelik sanki tektaşın anlamını taşımıyo gibi geliyor bana... resmî ekliyorum
https://www.google.com.tr/search?rlz=1C9BKJA_enTR713TR713&hl=tr&biw=768&bih=909&tbm=isch&sa=1&ei=VY9OWqjdBsPIwAL_lKLwDA&q=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&oq=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&gs_l=mobile-gws-img.3...76906.84492.0.84942.15.15.0.0.0.0.173.1699.2j12.14.0....0...1c..64.mobile-gws-img..1.7.970...35i39k1j30i10k1.116.7kY1SimvSug#imgrc=H2t4SXkgnIiDiM:

Ben bundan kullanıyorum. Herkes çok beğeniyor. Ben de tektaştan daha çok beğeniyorum. Özellikle ışıkta bu daha çok parlıyor daha çok göz alıyor.

Aa aynı ben tüm hikayesiyle ben de coronet beğendim diye onu aldı eşim iki yıl filan taktım,bi sevgililer gününde bı sefer tektaş aldık beraber,benim de aklım tektaşta kalmıştı çünkü. Ben tektaşa daha çok ısındım bu arada
Aynen aynı şeyi yaşıyoruz sanırım:KK51:coronet yüzük tektaş sayılmıyor gibi gibi geliyor bana da :KK50:

Coronet de hoş da tektaş değil bence de,bi de parça minik taşlar oldugu için tektaşımın parası da onun iki buçuk katı oldu mesela,bu para mevzusu yüzünden de tektaşa daha çok ısınmış olabilirim:KK53:

Bence gayet güzel evlilik teklifini bununla yaptıysa anısı var sonuçta. Milletin her dediğini takacaksanız işiniz var.

Bence gayet güzel evlilik teklifini bununla yaptıysa anısı var sonuçta. Milletin her dediğini takacaksanız işiniz var.

Bence anlasiliyor tektas olmadigi ben olsam degistiririm herkes anlamz tabi ama bazi cinler olabilir:)

Ay bana bişey deseler dert etmem. Arkadan konuşup aman tektaş mı o diceklerse o üzer
bi de sevgilim ben seviyorum diye almış nette filan az bi bakıyım dedim millet hep az param var ama sevgilimin gözüne büyük görünsün diye aldım yüzüğü filan yazmış... ben seçtim diye aldı şimdi böyle bi durumu yaşasın istemem... ay ben çok takıyorum galiba:bicak:

Back
X