Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim güzel de. Çekincem şu olmadık yerden biri uyduruk tektaş derse acayip bozulurum.Tektaş da sonradan moda olan birşey, bence yüzüğün güzel. Hiç değiştirme.
Teşekkür ederim darısı tüm sevenlerin başına inşBence çok hoş.
Tektaş ile aynı çok fark göremedim.
Mutluluk diliyorum çokça :)
Yüzüğü değiştirmezsem yeni tektaş almam 7 binlira filan fiyatı çok pahalılar yaArtık o yüzüğün bir anısı var, ben olsam değiştiremezsin. Sonra da tektaş alirsiniz
Coronet guzel. Tek tas herrrrrkeste var.merhabalar hanımlar,
Benim dert dostlar başına ama dert ettim işte... sevgilim nasıl bi tektaşın olsun istersin deyince gidip 0.5 karatlık coronet bir yüzük beğenmiştim. Birkaç ay sonra Sevgilimde o yüzüğü almış gelmiş evlenme teklifi etti bana ...canım benim hep içime sinsin ister
..Yüzük çok güzel ama şimdi bakıyorum da coronet yüzük tektaş gibi durmuyor. Değiştirme süresi dolmadı henüz bir akıl verin gidip değiştirmeli mi az parada vermemiş üstelik sanki tektaşın anlamını taşımıyo gibi geliyor bana... resmî ekliyorum
https://www.google.com.tr/search?rlz=1C9BKJA_enTR713TR713&hl=tr&biw=768&bih=909&tbm=isch&sa=1&ei=VY9OWqjdBsPIwAL_lKLwDA&q=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&oq=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&gs_l=mobile-gws-img.3...76906.84492.0.84942.15.15.0.0.0.0.173.1699.2j12.14.0....0...1c..64.mobile-gws-img..1.7.970...35i39k1j30i10k1.116.7kY1SimvSug#imgrc=H2t4SXkgnIiDiM:
Teşekkür ederim darısı tüm sevenlerin başına inşSizin yüzük çok hoş bayıldım.
Bence ikiside tercih edilebilir çok fazla fark var sayılmaz..
Güle güle kullanın
Millete neee??Ayrica milletin dusuncesimi önemli sizin için yoksa sizdeki manevi degeri ve anlamimi önemli?Teşekkür ederim güzel de. Çekincem şu olmadık yerden biri uyduruk tektaş derse acayip bozulurum.yakından bakınca minik minik taşlar birleşmiş gibi duruyo
Ay ben üzülüveriririm hep de derim aldırma herkes in lafına ama içimde de kalır.Millete neee??Ayrica milletin dusuncesimi önemli sizin için yoksa sizdeki manevi degeri ve anlamimi önemli?
Bencede guzel degistirme.. tektasim vardi yenisini aldim, alyansjm vardi gene alyans aldim ben.. zmnla ztn hevesin gecio yeni biseylere bakiosun