• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş yüzük mü coronet mi

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
133
merhabalar hanımlar,
Tektaş yüzük mü coronet mi

Son düzenleme:
Tektaş da sonradan moda olan birşey, bence yüzüğün güzel. Hiç değiştirme.

Bence çok hoş.
Tektaş ile aynı çok fark göremedim.
Mutluluk diliyorum çokça :)

Sizin yüzük çok hoş bayıldım.
Bence ikiside tercih edilebilir çok fazla fark var sayılmaz..
Güle güle kullanın

Tektaş da sonradan moda olan birşey, bence yüzüğün güzel. Hiç değiştirme.
Teşekkür ederim güzel de. Çekincem şu olmadık yerden biri uyduruk tektaş derse acayip bozulurum.:110:yakından bakınca minik minik taşlar birleşmiş gibi duruyo

Bence hoş canım, hem o sizin için anlamlı artık bence değiştirme. Tenekeden yüzük de olsaydı o anın anlamı var bence:KK68:

merhabalar hanımlar,
Benim dert dostlar başına ama dert ettim işte... sevgilim nasıl bi tektaşın olsun istersin deyince gidip 0.5 karatlık coronet bir yüzük beğenmiştim. Birkaç ay sonra Sevgilimde o yüzüğü almış gelmiş evlenme teklifi etti bana ... :KK22::KK22:canım benim hep içime sinsin ister:KK55:..Yüzük çok güzel ama şimdi bakıyorum da coronet yüzük tektaş gibi durmuyor. Değiştirme süresi dolmadı henüz bir akıl verin gidip değiştirmeli mi az parada vermemiş üstelik sanki tektaşın anlamını taşımıyo gibi geliyor bana... resmî ekliyorum
https://www.google.com.tr/search?rlz=1C9BKJA_enTR713TR713&hl=tr&biw=768&bih=909&tbm=isch&sa=1&ei=VY9OWqjdBsPIwAL_lKLwDA&q=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&oq=atasay+coronet+tektaş+2017+kataloğu&gs_l=mobile-gws-img.3...76906.84492.0.84942.15.15.0.0.0.0.173.1699.2j12.14.0....0...1c..64.mobile-gws-img..1.7.970...35i39k1j30i10k1.116.7kY1SimvSug#imgrc=H2t4SXkgnIiDiM:
Coronet guzel. Tek tas herrrrrkeste var.

Bencede guzel degistirme.. tektasim vardi yenisini aldim, alyansjm vardi gene alyans aldim ben.. zmnla ztn hevesin gecio yeni biseylere bakiosun

Ben cok begendim. Degistirme. Bir sure sonra tektas da alirsin. Icinde kalmasin ama bence bu yuzugun cok guzel :KK200:

Millete neee??Ayrica milletin dusuncesimi önemli sizin için yoksa sizdeki manevi degeri ve anlamimi önemli?
Ay ben üzülüveriririm hep de derim aldırma herkes in lafına ama içimde de kalır.:eek:haklısınız tabii manevi mutluluğu ölçülemez hatta yüzüksüz teklif etseydi bile ben aynı mutluluğu duyardım. :KK200:

Tektaşın havası ayrı ama
Ben bu taşlara tektaş olarak bakamıyorum
Ayrıca az para da vermemiş.
Bana göre daha küçük karat olsun ama tek taşlı tektaş olsun :)

Back
X