Tektaş hakkında...

kelebeksepeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
61
1
36
Sakarya
Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında yardımınızı bekliyorum.erkek arkadasım geçtigimiz bayramın 4.günü bana altın tektaş söz yüzügü hediye aldı fakat ben hic takamadım cünkü oldukca bol.. yani elimi biraz hareketli sallarsam düsüyor.ben bu yüzügü hic kullanamadım alındıgı 2 hafta oldu.sizce ne yapmalııyım yardımcı olurmusunuzz

tatlım onu küçülttürmek çok kolay..aldığı yere gidin parmağınınölçünü alsınlar ve ona göre küçültsünler....

hııı,pek bilmiyorumda bu konuları cünkü hayatımda ilk defa yüzük takıyorum.peki küçülttürülünce iz falan kalmıyor mu.yüzükte fark olmuyor mu acaba.

canım iz kalacak bir durum yok çünkü yüzüğü kesmiyorlar.
Nişanlımda büyütmüştü suya falan batırıyorlarmış galiba, problem olmaz yani hiç çekinmeden küçültebilirsin.

benimde sevgilim aldığında parmağımda hiç durmuyordu kocamandı 17 numara falandı. parmağım 13 düşün artık ertesi gün gidip küçülttüm herhangi bir kuyumcudan 1 günde geri aldım ne bir iz ne bir belirti hiçbir şey yoktu canım küçülttür parmağına göre

canım iz kalacak bir durum yok çünkü yüzüğü kesmiyorlar.
Nişanlımda büyütmüştü suya falan batırıyorlarmış galiba, problem olmaz yani hiç çekinmeden küçültebilirsin.

eğer yüzüğü küçülteceklerse, kesiyorlar..fazlalığı alıp tekrar birleştirip..cila yapıyorlar

eğer yüzüğü küçülteceklerse, kesiyorlar..fazlalığı alıp tekrar birleştirip..cila yapıyorlar

sagol metuka.iz kalmıyorsa sevindim.ben alındıgı kuyumcuya gitcem zaten.alındıgı 2hafta oldu ve hic kullanmadım acaba benzeri bir yüzüklede degistirirlermi.ne bileyim kucülmesini beklemek zor geliyor.yarın halletcem

aynı gramda parmağına uyan başka bir tektaşla değiştirebilirler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…