• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekstil Konfeksiyon-Moda Tasarımcısı-Stilist ve Modelistler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nerede oturuyorsun..ben bursadayım.burada butgem eğitim merkezi var.orada desinatörlük eğitimi veriliyor.

merhaba kızlar bende tekstil öğretmenliğinden mezunum( teknik öğretmenim) genelde tek. müh. alanında çalıştım planlama üretim v.s. eş durumundan izmire taşındık iş arıyorum:75:

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyodum sormak ıstedıgım bır konu var belkı yardımcı olabılırsınız.ben tekstil bolumunde okuyorum okulum bıttıkten sonra kendıme dukkan acmayı dusunuyorum ıs yerı acma belgem var acabılrmyım acaba cok ıstıyorum?:16

bu konu da eğitim almayı çok istedigim halde ailem istemedigi için başka bir bölüm okumak durumunda kaldım.eğitim almak istiyorum bu meslek üzerine ya da beni bu konuda yetiştirecek bir arkadaşa ihtiyacım var.ilgilenen olursa ortaklıkta düşünüyorum

ankara yenİmahalle beledİyesİ Ücretsİz stİlİstlİk kursu verİyor.Şuanda aÇik kontenjan 12 kİŞİ.Özellerİn 3000tl-5000tl arasi Ücret İsteĞİ kursu beledİye sayesİnde Ücretsİz alabİlİrsİnİz.sadece dİploma fotokopİsİ nufus cÜzdani fotokopİsİ ve 2 fotoĞraf İle baŞvurabİlİrsİnİz.haftada 2 gÜn.sali ve cuma gÜnlerİ. Sabah 09.30 İle 16.00 saatlerİ arasinda eskİ maltepe pazari karŞisinda.devam zorunluluĞu vardir.kurs bİtİmİnde sertİfİka verİlmektedİr.daha Öncekİ mezunlar markali fİrmalara İŞe gİrmİŞtİr. Devamsizlik yapmayacak cİddİ İlgİlenenler arasin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back