- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
aerobik ve platese başlicam arkadaşlar.haftada 2gün.inşallah işe yarar.kıyafetlerim olmuyor artık.şuan genetik sonucu beklediğim için beklemedeyim.gene pek giren yok topiğe
mrb cnm benim cok saol daha öncede 3. düşügüm var ama böle sorun yasamadımbilhassa 2gebeligim benim parsiyel moldü onda bile 20 günde sıfırlandı 1kere korunmasız ilişkim olmasa rahat olucamda acaba diyorum öyleysede hiç hazır degilim pazartesi tekrar tahlil yapılacak takip edilcek hakkımızda hayırlısı canım.
selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
insalalhh hayirli haber alirsinn bende cok merak ediyorumm:26:
canım artık ne hayırlısı bilemiyoruz valla... insaallah herşey istediğin gibi olur..bendede tık yok hala adet olmadım bakmayada korkuyoruminşallah canım yaa bende merak ediyorum kan verdim sabah sonuc yarın cıkıcak bakalım ne cıkıcaakk:18::18::18:
canım artık ne hayırlısı bilemiyoruz valla... insaallah herşey istediğin gibi olur..bendede tık yok hala adet olmadım bakmayada korkuyorum
aynen öyle canım ya inş hepimizin isteidigi gibi olur herseyde bir hayır vardır yarın belli olur artık benim lekelenmede gecti sende geliyormu hala leke idarar testi yapıcaktın yaptınmı canım?
ya canım nasıl desem sulu bi akıntı çok hafif pembe gibi bi renk ara ara hala var ben kürtaj olalı 37 gün oldu..bugün bi test alıyım diyorum.sen bidaha beta hcg yaptırdınmı?içime bi his doğuyo ilk senin mutlu haberini alacakmışız gibime geliyoo...
ya canım nasıl desem sulu bi akıntı çok hafif pembe gibi bi renk ara ara hala var ben kürtaj olalı 37 gün oldu..bugün bi test alıyım diyorum.sen bidaha beta hcg yaptırdınmı?içime bi his doğuyo ilk senin mutlu haberini alacakmışız gibime geliyoo...
kızlar simdi netten baktım sonucuma 19 cıkmıs yani gebelik yok niye bukadar yavas düşüyor anlamadım
canim sen kürtajmi olmustun düüsükmü yapmistin:26:genellikle mol gebelikte yavas düsüyo biliyosunn acabami diyorum:26:
kürtaj oldum canım ben mol gebelik oldugunu sanmıyorum pataloloji sonucum temiz geldi....
az kalmis oda düser bi hafta icinde insallahhh:26:alperay noldu onunda bi yükselti bi düstü simdide gelmiyo:26:
mrb canım hayırlısı yaa adet oldunmu peki son durum ne benim doktorda bhcgnin düşmesini takip ediyor normal diyor ve her düşügün birbirine benzemdini söylüyor haftaya birdaha gidciem tekrar tahlil ve ultrasona giricem bende durumlar böyle...test şimdi yaptım sonuç negatif...
bugün sporumun ilk günüydü.dayak yemiş gibiyim.hayatında spor yapmayan biri olarak et kesiği oldum.hayat tarzımı değiştirmem lazım ama şu pis boğazımı nasıl frenlicem bilmiyorum
kızlar kusura bakmayın çok yoğun çalışıyorum polis olmak kolay değil hem iş hem ev internete zaman kalmıyor bi türlü ......bu arada kan değerim hala sıfır olmadı en son pazartesi verdim kan iğneden sonra hızlı bir şekilde düştü şimdi 70 lere indi 15 nisan da bi daha vericem bir an önce bitsede kurtulsam artık çok yıprattı bu süreçaz kalmis oda düser bi hafta icinde insallahhh:26:alperay noldu onunda bi yükselti bi düstü simdide gelmiyo:26:
Canim cok gecmis olsun oncelikle.tibbi olarak bi oneri degil ama bi kitaota okumustum sureli dusuk yapanlarla alakali bi ipe esmaul husna okuyup hamilelik boyunca beline takman okun
usu su sekilde
her ismi 3 kere okuyp bir dugum aticaksin toplam99 tane olacak insaklah fayda gorursun inanarak yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?