Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

aerobik ve platese başlicam arkadaşlar.haftada 2gün.inşallah işe yarar.kıyafetlerim olmuyor artık.şuan genetik sonucu beklediğim için beklemedeyim.gene pek giren yok topiğe

basla elif canimm hem biseylede mesgul olmus olursunnn

insalalhh hayirli haber alirsinn bende cok merak ediyorumm:26:

Canim cok gecmis olsun oncelikle.tibbi olarak bi oneri degil ama bi kitaota okumustum sureli dusuk yapanlarla alakali bi ipe esmaul husna okuyup hamilelik boyunca beline takman okun
usu su sekilde
her ismi 3 kere okuyp bir dugum aticaksin toplam99 tane olacak insaklah fayda gorursun inanarak yap

canım artık ne hayırlısı bilemiyoruz valla... insaallah herşey istediğin gibi olur..bendede tık yok hala adet olmadım bakmayada korkuyorum

aynen öyle canım ya inş hepimizin isteidigi gibi olur herseyde bir hayır vardır yarın belli olur artık benim lekelenmede gecti sende geliyormu hala leke idarar testi yapıcaktın yaptınmı canım?

aynen öyle canım ya inş hepimizin isteidigi gibi olur herseyde bir hayır vardır yarın belli olur artık benim lekelenmede gecti sende geliyormu hala leke idarar testi yapıcaktın yaptınmı canım?

ya canım nasıl desem sulu bi akıntı çok hafif pembe gibi bi renk ara ara hala var ben kürtaj olalı 37 gün oldu..bugün bi test alıyım diyorum.sen bidaha beta hcg yaptırdınmı?içime bi his doğuyo ilk senin mutlu haberini alacakmışız gibime geliyoo...

ben bugün birdaha kan verdim canım yarın cıkacak sonuc hakkımızda hayırlsıı olsun valla dicek bişey bulmıyorum....

cnm benimde kürtaj olalı 25gün oldu hala karnım acıyo.sancım var.senin ağrın varmı yoksa hemen geçti mi?

kızlar simdi netten baktım sonucuma 19 cıkmıs yani gebelik yok niye bukadar yavas düşüyor anlamadım

kızlar simdi netten baktım sonucuma 19 cıkmıs yani gebelik yok niye bukadar yavas düşüyor anlamadım

canim sen kürtajmi olmustun düüsükmü yapmistin:26:genellikle mol gebelikte yavas düsüyo biliyosunn acabami diyorum:26:

bugün sporumun ilk günüydü.dayak yemiş gibiyim.hayatında spor yapmayan biri olarak et kesiği oldum.hayat tarzımı değiştirmem lazım ama şu pis boğazımı nasıl frenlicem bilmiyorum

test şimdi yaptım sonuç negatif...
mrb canım hayırlısı yaa adet oldunmu peki son durum ne benim doktorda bhcgnin düşmesini takip ediyor normal diyor ve her düşügün birbirine benzemdini söylüyor haftaya birdaha gidciem tekrar tahlil ve ultrasona giricem bende durumlar böyle...
bugün sporumun ilk günüydü.dayak yemiş gibiyim.hayatında spor yapmayan biri olarak et kesiği oldum.hayat tarzımı değiştirmem lazım ama şu pis boğazımı nasıl frenlicem bilmiyorum

mrb elifcim birden bütün kaslar calısınca öyle oluo keske bende spor yapabilsem diyete baslamıstım baslamadan bitti 1hafta sürdü:1

sadece sporla olmuyo.boğazıda tutmak gerek ama yok ben nefsime hakim olamıyorum(

Son düzenleme:
az kalmis oda düser bi hafta icinde insallahhh:26:alperay noldu onunda bi yükselti bi düstü simdide gelmiyo:26:
kızlar kusura bakmayın çok yoğun çalışıyorum polis olmak kolay değil hem iş hem ev internete zaman kalmıyor bi türlü ......bu arada kan değerim hala sıfır olmadı en son pazartesi verdim kan iğneden sonra hızlı bir şekilde düştü şimdi 70 lere indi 15 nisan da bi daha vericem bir an önce bitsede kurtulsam artık çok yıprattı bu süreç
hepimiz çektikleri yetsin artık duy sesimizi rabbim gül yüzümüze........

çok sağol canım gerçekten bu açıdan bir sürü öneri alıyorum ama yapacak kişiyi nerden bulcam bilmiyorum burası istanul bu işlerlerle uğraşan bir sürü şarlatan var doğru alimi bulmak çok zor çok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…