canımmm benim yaa.... benimde 2 düşük oldu.. ve içim nasıl yanıyor seni öyle iyi anlıyorum ki ..rabbim yardımcın olsun...inşallah hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alacağımız günlerde gelir en kısa zamanda ... yavrularımız cennet kuşları oldu işte... sabır versin sana allahım...burda bi komşumda 3 tane düşük yaptı sonuç kan pıhtılaşması varmış o yüzden bebeklerinin kalbi duruyormuş... öyle bişey olabilir mi acaba seninde..doktor araştırması yap canım...doktor ihmalide çok fazla günümüzde... rabbim yardımcın olsun inşallah... ama umut hiçbirzaman kaybedilmez bunu biliyorsun değil mi...umutlu ve güzel düşüneceksin ki gzel olsun herşey... güzel gören güzel düşünür.. güzel düşünende hayatından lezzet alır demiş bir alim... herşey gönlünce olur inşallah... dua ile...
selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
Slm alperay bende senin yaşadıklarınabenzer şeyler yaşadım 3 kez kürtaj oldum bebeklerimin kalbi durduğu için bütün tahlillerimi yaptırdım pıhtılaşma değerim sınırda çıktı iğne kullandım 5 haftalıkken yine kaybettim bebeğimi ardından ertesi ay tekrar hamile kaldım iğnelere devam ettim herşey yolnudayken 36. haftada kalbi durdu bebeğimin tekrar bütün testler yapıldı hiç bir sebep yok iğne kullanmama bile gerek yok tekrar den dediler ve bir ay önce beş haftalık tekrar düşük yaptım doktorlar artık beni hasta olarak kabul etmiyorlar sana bir bahane bulmuşlar eşinle dokuların birbirine yakın bana hiç bişey söylemiyorlar bende çok istiyorum eşime bir evlat vermek svediğim insandan bi çocuğum olsun.Ama ben çok yoruldum o yüzden artık istemiyorum çocuk...
selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
ayne senın durumundayımhamıle kalıyorum daha 5. yada 6. haftada dusuyor bebeklerim genetıkler onlar bunlar dunya kadar tahlıl test hersey temız cıktı!! kımse anlam veremedı en son bilen biri kırkın karısmıs olabılır dedı cıdden bebeklerimn dusme sebebı oymus yenı evlıyken lohusalara gıtmıstım onlar yuzunden kırkım karısmıs cevsen yazıldı boynuma sımdı tekrar kaldım cok suukur dusuk olmadı hoca tam 7 sene yada 11 sene düşük yapabılıyor senın durumundakıler dedi sana tavsıyem dini acıdanda arastır cnm.
ayne senın durumundayımhamıle kalıyorum daha 5. yada 6. haftada dusuyor bebeklerim genetıkler onlar bunlar dunya kadar tahlıl test hersey temız cıktı!! kımse anlam veremedı en son bilen biri kırkın karısmıs olabılır dedı cıdden bebeklerimn dusme sebebı oymus yenı evlıyken lohusalara gıtmıstım onlar yuzunden kırkım karısmıs cevsen yazıldı boynuma sımdı tekrar kaldım cok suukur dusuk olmadı hoca tam 7 sene yada 11 sene düşük yapabılıyor senın durumundakıler dedi sana tavsıyem dini acıdanda arastır cnm.
ah kizlar gecmis olsun malesef ayn isorun bendede var tam 6 bebek kaybettim hamileliklerim hep normal yolla oldu son bebeklerim ikizdibende yapilan tüm testlerde sadece kan pihtilasmasi cikti ama ignsini kullaniyorum yine devam etmiyo en fazla 15 hafftaya kadar gelebildim 3 .bebegimde cogunlukla 8 . haftada kaybettimmm.rahimdede bisey cikmadi kromozomlardada bisey cikmadi artik doktorlarda ne yapacagini sasirdi tam 4 hemotoloji dr degistirdimmm kan pihtilasmasi icin..:26:simdi dr romotizma ve lupus hastaligina baktirmami söyledi onlarda düsük yaptiriyomuss...kan verdim sonucu bekliyomm:26:bu ümmü sübyani duydum tr gidince bende düsünüyorum cünkü dr caresinii bulamadi rabbim yardimcimiz olsunn
çok geçmiş olsun sanada canım bi sebep vardır elbet bunları yaşamamıza etken ama benim bir arkadaşım lupus hastalığına yakalandı bekardı o zamanlar ve o çok ciddi bir hastalık evlendikten sonra çocuk istedi ama lupustan dolayı bir sürü ilaç kullanıyordu doktor ilaçalarını bırakırsan hastalık çok ilerler ama hamilelikte ilaç kullanamayacağı için riskli bir durumdu öyleyken normal yolla hamile kaldı ikizleri oldu ama ilaçkarını alamadığı için hastalık çok ilerledi....... öncelikle senin ciddi eklem ağrıların falan olması lazım sende böyle belirtiler varmı ayrıca hamile kalmaya yada doğurmaya engel bir durum değil bildiğim kadarıyla allah hepimize yardım etsin .....
ah kizlar gecmis olsun malesef ayn isorun bendede var tam 6 bebek kaybettim hamileliklerim hep normal yolla oldu son bebeklerim ikizdibende yapilan tüm testlerde sadece kan pihtilasmasi cikti ama ignsini kullaniyorum yine devam etmiyo en fazla 15 hafftaya kadar gelebildim 3 .bebegimde cogunlukla 8 . haftada kaybettimmm.rahimdede bisey cikmadi kromozomlardada bisey cikmadi artik doktorlarda ne yapacagini sasirdi tam 4 hemotoloji dr degistirdimmm kan pihtilasmasi icin..:26:simdi dr romotizma ve lupus hastaligina baktirmami söyledi onlarda düsük yaptiriyomuss...kan verdim sonucu bekliyomm:26:bu ümmü sübyani duydum tr gidince bende düsünüyorum cünkü dr caresinii bulamadi rabbim yardimcimiz olsunn
canım benim inşallah bişeyin çıkmaz ya bende de bel ağrısı bacak ağrısı oluyor annemin de romatizması var şimdi aklıma geldi acaba benim düşüklerin sebebi olabilir mi okudukça kafam karışıyor Allah ın belası dr lar prof a bile gittim ama detaylı inceleme istemedi ne yapacağımı şaşırdım adete 2 gün var çok üzgünüm hiçbirşeyden tatmin olamıyorum depresyondayım galibatesekkürler kuzucukcanim benim aslinda hic bi agrim ne yok kadin dogumcum yinede emin olmak icin gönderdi
gittigim prof ta sordu agrin varmi eklem agrin varmi atesin varmi bel agrin ne varmi diye bende hepsine hayir dedim adam böyle baktigaliba niye geldin demek istedi bende kadin dogumcum gönderdide dedim 6 bebek kaybettim heparin bile düsmesine engel olmuyo dedim.tamam dedi ve 8 tüp kan aldi simdik sonuclarini bekliyorum iste bakalim inslah bisey cikmaz ..aslinda benim bagisikligima bakilmisti onda lupusada bakilmis negatif yaziyo eger baska lupus cesidi varsa onu bilmiyorum iste:44::44:yaw valla rabbim yardimcimiz olsun bizim durumda cok kötü hamile kaliyoruz ama devami gelmiyo insanlarin bizi hastalikli olarak görmeleri ve imali bakislari üstünede eklenince insallah derdimizin dermanin buluruzki böyle seylerdende kurtuluruzz..peki alperay canim sen hic kortizon kullandinmi:44:doktorlarin bazisi tekrarlayan düsüklerde onu deniyoda..hemotoloji doktorum bidaki hamileliginde kullanmalisin diyo kadin dogumcum simdilik buna yanasmiyo bebegi gelistirmez diye ama ben kullanmak istiyom her halükarda kaybediyorum bari bi ümit olarak onuda denimki icim rahat etsin diyorumm:26:he bide lenfosit asisini denedinmi tekrarlayan düsüklerde baya faydasi oldugunu duydum simdi onuda bi arastiriyorum dr bi soracam gidince
tesekkürler kuzucukcanim benim aslinda hic bi agrim ne yok kadin dogumcum yinede emin olmak icin gönderdi
gittigim prof ta sordu agrin varmi eklem agrin varmi atesin varmi bel agrin ne varmi diye bende hepsine hayir dedim adam böyle baktigaliba niye geldin demek istedi bende kadin dogumcum gönderdide dedim 6 bebek kaybettim heparin bile düsmesine engel olmuyo dedim.tamam dedi ve 8 tüp kan aldi simdik sonuclarini bekliyorum iste bakalim inslah bisey cikmaz ..aslinda benim bagisikligima bakilmisti onda lupusada bakilmis negatif yaziyo eger baska lupus cesidi varsa onu bilmiyorum iste:44::44:yaw valla rabbim yardimcimiz olsun bizim durumda cok kötü hamile kaliyoruz ama devami gelmiyo insanlarin bizi hastalikli olarak görmeleri ve imali bakislari üstünede eklenince insallah derdimizin dermanin buluruzki böyle seylerdende kurtuluruzz..peki alperay canim sen hic kortizon kullandinmi:44:doktorlarin bazisi tekrarlayan düsüklerde onu deniyoda..hemotoloji doktorum bidaki hamileliginde kullanmalisin diyo kadin dogumcum simdilik buna yanasmiyo bebegi gelistirmez diye ama ben kullanmak istiyom her halükarda kaybediyorum bari bi ümit olarak onuda denimki icim rahat etsin diyorumm:26:he bide lenfosit asisini denedinmi tekrarlayan düsüklerde baya faydasi oldugunu duydum simdi onuda bi arastiriyorum dr bi soracam gidince
canım benim inşallah bişeyin çıkmaz ya bende de bel ağrısı bacak ağrısı oluyor annemin de romatizması var şimdi aklıma geldi acaba benim düşüklerin sebebi olabilir mi okudukça kafam karışıyor Allah ın belası dr lar prof a bile gittim ama detaylı inceleme istemedi ne yapacağımı şaşırdım adete 2 gün var çok üzgünüm hiçbirşeyden tatmin olamıyorum depresyondayım galiba
inşallah lupus tahlilin olumlu olur canım emin ol hiç çocuğumun olmayacağını bileyim ama lupus olmayayım dersin çok illet bir hastalıkbende bir sürü ilaç kullandım hamileliklerden birinde her gün göbekten iğne oldum ama bende kesin kan pıhtilaşması var da demediler işe yaramadı ama kortizonu şimdi senden duydum ama çok mantıklı gelmedi çünkü bi şekilde hormon sonuçta bebe olsa bile özürlü olma ihtimali büyük düşünsene hormonu çok gelen sebzelerde bile şekil bozukluğu oluyor bence sen doktorunu dinle derim bu arada bu gün kanamam geldi içim çok kötü oldu bir macerada kanla sonuçlandı neyse umut fakirin ekmeği bizimde umudumuz var diyelim sonuçlarını banada yaz merak ederim kendine iyi bak muck muck.....
canım benim inşallah bişeyin çıkmaz ya bende de bel ağrısı bacak ağrısı oluyor annemin de romatizması var şimdi aklıma geldi acaba benim düşüklerin sebebi olabilir mi okudukça kafam karışıyor Allah ın belası dr lar prof a bile gittim ama detaylı inceleme istemedi ne yapacağımı şaşırdım adete 2 gün var çok üzgünüm hiçbirşeyden tatmin olamıyorum depresyondayım galiba
Allah yardımcın olsun arkadaşım çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?