tesekkürler kuzucuk
![KK12 :12: :12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
canim benim aslinda hic bi agrim ne yok kadin dogumcum yinede emin olmak icin gönderdi
gittigim prof ta sordu agrin varmi eklem agrin varmi atesin varmi bel agrin ne varmi diye bende hepsine hayir dedim adam böyle bakti
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
galiba niye geldin demek istedi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bende kadin dogumcum gönderdide dedim
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
6 bebek kaybettim heparin bile düsmesine engel olmuyo dedim.tamam dedi ve 8 tüp kan aldi simdik sonuclarini bekliyorum iste
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bakalim inslah bisey cikmaz ..aslinda benim bagisikligima bakilmisti onda lupusada bakilmis negatif yaziyo eger baska lupus cesidi varsa onu bilmiyorum iste:44::44:yaw valla rabbim yardimcimiz olsun bizim durumda cok kötü hamile kaliyoruz ama devami gelmiyo
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
insanlarin bizi hastalikli olarak görmeleri ve imali bakislari üstünede eklenince insallah derdimizin dermanin buluruzki böyle seylerdende kurtuluruzz..peki alperay canim sen hic kortizon kullandinmi:44:doktorlarin bazisi tekrarlayan düsüklerde onu deniyoda..hemotoloji doktorum bidaki hamileliginde kullanmalisin diyo kadin dogumcum simdilik buna yanasmiyo bebegi gelistirmez diye ama ben kullanmak istiyom her halükarda kaybediyorum bari bi ümit olarak onuda denimki icim rahat etsin diyorumm:26:he bide lenfosit asisini denedinmi tekrarlayan düsüklerde baya faydasi oldugunu duydum
![KK12 :12: :12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
simdi onuda bi arastiriyorum dr bi soracam gidince