Sadece anne sütüyle besliyorum ve sık sık emiyor buna rağmen gün içinde sararıp tekrar düzelebiliyor. 1 temmuza randevu alabildim. O zamana kadar sarı ışığı deneyeceğim. Teşekkür ederim.Bebeginiz tam olarak iyilesme gostermeden sonuca gore hastaneden çıkarılmış. Bebeginizi gören dr endişelenecek durum olsaydi hastaneye yatmanizi isterdi. Bunun haricinde bebegin odasinda sari ışık kullanin ve üzerine sari örtü örtün tulbent olabilir. Bol bol emzirin ve cok uyumasini engelleyin. Ayrica gecmeyip ilerlediğini farkederseniz muhakkak tekrar dra götürünüz.
Bende sarilikdan cok cektim bol bol emzirme ve arkasindan 30ml mama vermeniz lazim bol bol beslenceki cisle kaka ile aticak biz 2gun yattik ışık da 1ay boyle besledim sonra mamayı kestimArkadaşlar merhaba, bebeğim 3 haftalık. Doğduktan 3 gun sonra sarılık oldu, 1 hafta sonra kan tahliline bakildi ve bilirubin değeri 23 cıktı. Ve 1 seans fototerapi aldı. Değer 7 ye düşünce taburcu olduk. Yalniz yüzünde sarılık fark etmeye başladım. Bugün tekrar gittik ve bilirubin 12,5 çıktı. Emzirmeye devam dedi doktor . Siz bu durumu yaşadınız mi?
Nasıl oldu bebginiz benim de bebeğim şu an yoğun bakımda ...Arkadaşlar merhaba, bebeğim 3 haftalık. Doğduktan 3 gun sonra sarılık oldu, 1 hafta sonra kan tahliline bakildi ve bilirubin değeri 23 cıktı. Ve 1 seans fototerapi aldı. Değer 7 ye düşünce taburcu olduk. Yalniz yüzünde sarılık fark etmeye başladım. Bugün tekrar gittik ve bilirubin 12,5 çıktı. Emzirmeye devam dedi doktor . Siz bu durumu yaşadınız mi?
12,5 o haftalarda normal, bol bol emzirinArkadaşlar merhaba, bebeğim 3 haftalık. Doğduktan 3 gun sonra sarılık oldu, 1 hafta sonra kan tahliline bakildi ve bilirubin değeri 23 cıktı. Ve 1 seans fototerapi aldı. Değer 7 ye düşünce taburcu olduk. Yalniz yüzünde sarılık fark etmeye başladım. Bugün tekrar gittik ve bilirubin 12,5 çıktı. Emzirmeye devam dedi doktor . Siz bu durumu yaşadınız mi?
Şu an 9 aylık. O süreçte ben başka bir doktora gittim. bebegimde idrar yolu enfeksiyonu varmış bu da sarılığın uzamasına sebep olmuştu. ayrıca bebegimde bende abo uyuşmazlığı da çıkmıştı. Enfeksiyonu tedavi edildi ve bol bol emzirdim.gec gördüm kusura bakmayın bebeğimiz nasıl ?inşallah sizinledir şu andaNasıl oldu bebginiz benim de bebeğim şu an yoğun bakımda ...
Şu an benimle 12 değerle çıktı 2 gün sonra 14 oldu ama doktor önemli değil dedi nasipse Perşembe başka doktora gideceğiz. Enfeksiyon, karaciğer ve diğer şeylere bakıldı hamdolsun sorun yok. Alt kan grubu uyuşmazlık testine gerek yok dendi.... İnşallah tüm kuzular iyi olurŞu an 9 aylık. O süreçte ben başka bir doktora gittim. bebegimde idrar yolu enfeksiyonu varmış bu da sarılığın uzamasına sebep olmuştu. ayrıca bebegimde bende abo uyuşmazlığı da çıkmıştı. Enfeksiyonu tedavi edildi ve bol bol emzirdim.gec gördüm kusura bakmayın bebeğimiz nasıl ?inşallah sizinledir şu anda
Allah şifa versin annesinin kuzusuna. Rabbim çocuklarımızı korusunŞu an benimle 12 değerle çıktı 2 gün sonra 14 oldu ama doktor önemli değil dedi nasipse Perşembe başka doktora gideceğiz. Enfeksiyon, karaciğer ve diğer şeylere bakıldı hamdolsun sorun yok. Alt kan grubu uyuşmazlık testine gerek yok dendi.... İnşallah tüm kuzular iyi olur
Merhaba,Şu an benimle 12 değerle çıktı 2 gün sonra 14 oldu ama doktor önemli değil dedi nasipse Perşembe başka doktora gideceğiz. Enfeksiyon, karaciğer ve diğer şeylere bakıldı hamdolsun sorun yok. Alt kan grubu uyuşmazlık testine gerek yok dendi.... İnşallah tüm kuzular iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?